Aus cidden kötü oluyorum, yediğim iki lokmayı da çıkarıcam öğürdüm yaa
dostlar market 8.şubesi ile hizmetinizde ....
taklitlerinden sakının
düşünüyorum
düşünüyorum
yine düşünüyorum
karar: hiç biri önden gitmedi ya
dün aşçı bir bulgur yapmış hımmm mmm,nohutlu şehriyeli rengide beyaz salçasız falan
etiketlemiyorum miu duymasın
Cuma günü kuru fasulye bulgur yiyeceeeeeemazcık da turşu
türk kahvesi söyledim sadesinden
açlığa birebir
sodayla hüpleteyim
Oyyy kestim sonunda saclarimi kurtuldum kısacık oldu ausama ozendim ne şimdide zeytinyağı çay yumurta ile kına yakayim kel kalacağım sonunda su dökülmeye çare bulamadimmmm
Canım ben surduremedım detoksu tansiyonum dostu galiba tabı alisti vücut hunharca yemeye sağlıklı sekilde devam ediyorum ama
madem herkesler aç
kıyamam la size
alın hadi daldır kaşıkları
Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883 Eki Görüntüle 2091883
@MiuLego pro diye beni (sincap) yiyecek, resmen pro manyağı olduk takımca, artık sineklere bile pro gözüyle bakacağız bu gidişlebenim hiç bulanmıyor , bi depro işte mis
Ayy ne oldu kaptanım
ne yaramazlık yaptın bakemAyy ne oldu kaptanım
Benimde küçük yiyor rafadan üzümü diyehadi bakalım ben çıkar .Paşam gelir şimdi ..kek yapacağız beraber ..sevmediği için okuldaki kuru üzümleri sıranın altında biriktirmişbende vermiyorlar sandım bu sene :))
şimdi onlarla kek yapacakmışız ..dün bi getirdi 14 paket
Bişey yapmadım Kızne yaramazlık yaptın bakem
Ben de baktim baktim dedim ki iki dilim pide yanina olaymış iyiymiş dedimyahu benim neden midem bulanmadı ben midesiz miyim.
Teşekkürler eflal, bir korkuttu kendime getirdi beni, yememi içmemi düzenleyeceğim çok hırs işe yaramadı.Çok geçmiş olsun canım. O duyguyu yaşadım bende çok fena
Aynen miu azar azar sağlıkla gitsin acelem yokdeynep mi özlemiş inanmam
cıs cos konuştuu için kamufle etmeye çalışıyordur o
he heeee yedim ben de
hakkımızda asılsız iddialar var hissediyorum
oy kuzum geçmiş olsun
korkma toparlarsın
yavaş yacvaş sakince incel sen de
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç eksi geldi ne yaptın anlat hadi
kafan niden dolu ki kuzum?
cumaya eksi ile geliyorsun
banu -2 oldun yani kafadan wc sonrası heeeeeeeeeeeeeeee
sabah mı olmuş gün mü aymış
Eki Görüntüle 2091697
Sanırım öyle oldu evetGeçmiş olsn canım şekerin düşmüş.
Evet canım tarçın akşamları yaramıyor sanırım, bir de öok uzun süre açlık yaramadı bana ama dersimi aldımTam da diğer mesajını okudktan sonra bakim menülerinde tarçınlı bişey yiyip içmiş mi dedim. Bunu okudum mesajlarn arasnda.
Evet tarçın yaptı bunu canım.
Aynısı bana da olmuştu çünkü. Akşam tarçınlı yoğurt yiyip yatmıştım sabah wc ye gittm çıkışta kafam buz gibi oldu ellerim titredi gözüm karardı ayakta duramıyordum attım kendimi yere birazck iyi hissedince senin gibi kayısı yemiştim ama en etkili çözüm şeker 1 kaşık şeker ya da 1 küp şeker koycksn ağzna hemen kana çabuk karıştığı için.
regli şişkinliği fena bende bugun korkumdan tartilmadim bileYok laaaa, sen bi ödem patlatirsin da araya kaynarim diye bekliyom
Ben akıllanmadım yine yapıyorumTeşekkürler eflal, bir korkuttu kendime getirdi beni, yememi içmemi düzenleyeceğim çok hırs işe yaramadı.
Bir müsibet bin nasihatten iyidir
:)
Aynen miu azar azar sağlıkla gitsin acelem yok
Sanırım öyle oldu evet
Evet canım tarçın akşamları yaramıyor sanırım, bir de öok uzun süre açlık yaramadı bana ama dersimi aldım
Bilmezmiyim hemsom cook severim yoğurtla yada kuru soganla yiyeceksinnn
mmm bayılırım, bizim memlekette kahverenkli mercimekli pilavda yaparlar bol tere yağında off çok özledim.ada81 Nevreste Efser bilir
aynı zamanlarda içmişizzz, ben sodasız içtim, soda ile kahve hiç denemedim bu arada
güle güle kullan canım.
dedim sana yapma detoks diye, ben yarın için pro salata düşünüyorum, sonrasında kaldığım yerden devam makbuş, bundan sonra ayran aşı detoksu dışında detoks yok bana yasaklıyorum kendime
bir anda açlığım yok oluverdi kaptanım, bulgur üstüne iyi gitti bu yemek
Ben akıllanmadım yine yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?