Ben de baktim baktim dedim ki iki dilim pide yanina olaymış iyiymiş dedim
Teşekkürler eflal, bir korkuttu kendime getirdi beni, yememi içmemi düzenleyeceğim çok hırs işe yaramadı.
Bir müsibet bin nasihatten iyidir
:)
Aynen miu azar azar sağlıkla gitsin acelem yok
Sanırım öyle oldu evet
Evet canım tarçın akşamları yaramıyor sanırım, bir de öok uzun süre açlık yaramadı bana ama dersimi aldım
regli şişkinliği fena bende bugun korkumdan tartilmadim bile)
Bilmezmiyim hemsom cook severim yoğurtla yada kuru soganla yiyeceksinnnama o mercimeği heryerde bulamıyoruz ben hep malatyadan getirtiriyorum...
Merhaba kızlar!!
Sabah iyiydim çok şükür
Kalkar kalkmaz güzelce bir portakal yedim
Ardından bir dilim kepekli tost ekmeği be tereyağı
Bir kupa kahve ve bir kupa dürtğcü çay..(az tarçınlı)
Ara da yapacağım bugün muhakkak bir de spor
Geçmişe biraz bakayım,
Öptüm herkesi
turşu off off benimde canim cok cekiyor ama yemiyecem kaynanam gondermis nasıl tuz koyduysa bildiğin çorak ama kutur kütür..esim yiyor odem yapiyor resmen ...
Oyyy kestim sonunda saclarimi kurtuldum kısacık oldu ausama ozendim ne şimdide zeytinyağı çay yumurta ile kına yakayim kel kalacağım sonunda su dökülmeye çare bulamadimmmm
bence takımcak doyduk
Yine iş geldi yine geçmişteyim
gel bi öpem
açım ben kargola bana
Ne mutluluğu
bence çok güzel oh hem gözümüz hem midemiz doydu ohhhhMiuuuuu yeter koyma şunu koyma
mutfakta kendime rakip tanımıyorum biliyorsuneline sağlık canım , yine çok lezzetli yapmışsınsenin gibi kimse tutturamıyor bu tarifi
biz seviyoz
Oğlum hasta canım bugün dün akşam ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum şimdi de rahatsiz bekliyoruz öyle bakalimNoldu cnm bebismi hasta neyi var
bu sene hastalık fena vurdu çocukları, geçmişler olsunOğlum hasta canım bugün dün akşam ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum şimdi de rahatsiz bekliyoruz öyle bakalim
ahahah benim de bulanmıyor kelebekkkk bence biz pro seviyoruz dostumyahu benim neden midem bulanmadı ben midesiz miyim.
gönüller bir bebeeemaynı zamanlarda içmişizzz, ben sodasız içtim, soda ile kahve hiç denemedim bu arada
oo hem karbon hem pro dengeledik bakkkkkkkkkkkkkkbir anda açlığım yok oluverdi kaptanım, bulgur üstüne iyi gitti bu yemek
@MiuLego pro diye beni (sincap) yiyecek, resmen pro manyağı olduk takımca, artık sineklere bile pro gözüyle bakacağız bu gidişle
özledim.. gel istedim ondanAyy ne oldu kaptanım
Menüm belli yazayım
Sabah09:00(ceviz suyu)
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynr
Dom yeşillik
1 yumurta rafadan
Öğlen yok
Akşam18:00
Kaşarlı karnabahar köftesi(fırında yağlı kağıtta pişti)
Bir kase yoğurt
Yeşillik
Turp salatası
Yatmadan önce
1 kupa yeşilçay
Su:2.50 lt
Spor: 45 dk leslie
15 dk jillian lvl1
@MiuLego @begum75 mortim @Efser
oh şükür hep iyi ol sen fılavırrrrrrrrrrMerhaba kızlar!!
Sabah iyiydim çok şükür
Kalkar kalkmaz güzelce bir portakal yedim
Ardından bir dilim kepekli tost ekmeği ve tereyağı
Bir kupa kahve ve bir kupa dürtücü çay..(az tarçınlı)
Ara da yapacağım bugün muhakkak bir de spor
Geçmişe biraz bakayım,
Öptüm herkesi
hiçbişey de kaçırmabi tanesi dövüyor masumu o nerden girdi oraya, hem severim hem döverim mi diyon
yahu benim neden midem bulanmadı ben midesiz miyim.
hadi bakalım ben çıkar .Paşam gelir şimdi ..kek yapacağız beraber ..sevmediği için okuldaki kuru üzümleri sıranın altında biriktirmişbende vermiyorlar sandım bu sene :))
şimdi onlarla kek yapacakmışız ..dün bi getirdi 14 paket
Ben de baktim baktim dedim ki iki dilim pide yanina olaymış iyiymiş dedim
regli şişkinliği fena bende bugun korkumdan tartilmadim bile)
çooook geçmiş olsun vaytOğlum hasta canım bugün dün akşam ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum şimdi de rahatsiz bekliyoruz öyle bakalim
bi soda bi kahve mi yudumluyorsun hakikaten merak ettim, deniycem kesin yaniahahah benim de bulanmıyor kelebekkkk bence biz pro seviyoruz dostum
gönüller bir bebeeemsodayla dene kesin güzel oluyor
oo hem karbon hem pro dengeledik bakkkkkkkkkkkkkk
bulgur üstü solucancıklar
tatlı şirin sümüksü solucancıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni ben severim ki en çok ki sen kasabın karısı da yazsan isminin altına bu benim esmer bombam olduğun gerçeğini değiştiremez ki yine severim daha çok severim
gel yicem de hayde acıktım
özledim.. gel istedim ondannasılsın?
harika menü buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cuma beni çooooook mutlu edicen dimiiiiiiiiiiiiiiii
spor da
oh şükür hep iyi ol sen fılavırrrrrrrrrr
hiçbişey de kaçırmaara mesaj veriyom
Yok be temizlik yok hasta olacağım olmamak için saçla başla ugrasiyorum
Tam mortiii olmuşuzbenim de bulanmıyor ya, bana erişte çorbası gibi görünüyor o görüntü
akıllı bıdığa bak
ayyyy adaaa ne çok ortak yönümüz var, iyi olurdu vallah
ayyyy orta bi noktada buluşalım, ben inat ettikçe benim vücutta inatlaşıyor onu anladım
ahahah benim de bulanmıyor kelebekkkk bence biz pro seviyoruz dostum
gönüller bir bebeeemsodayla dene kesin güzel oluyor
oo hem karbon hem pro dengeledik bakkkkkkkkkkkkkk
bulgur üstü solucancıklar
tatlı şirin sümüksü solucancıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni ben severim ki en çok ki sen kasabın karısı da yazsan isminin altına bu benim esmer bombam olduğun gerçeğini değiştiremez ki yine severim daha çok severim
gel yicem de hayde acıktım
özledim.. gel istedim ondannasılsın?
harika menü buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cuma beni çooooook mutlu edicen dimiiiiiiiiiiiiiiii
spor da
oh şükür hep iyi ol sen fılavırrrrrrrrrr
hiçbişey de kaçırmaara mesaj veriyom
Teşekkürler sarayca iyiyim çık şükür, canım ortim daha buralardayım merak etme, Diyeti bırakmam sadece çok abartmayacağım azar azar gitsin tam gitsin :)ada ada unut artık pideyi, sen listedesin, bak bu hafta seni tutuyorum heee, gözüm üzerinde, kurtlu yemek pidesiz yenecek o kadar
ortim cancağazım nasılsın, aman iyi bak kendine, bu haftadan sonra lazımsın sen bana,
benim bu şişkinliğimde reglden olabilir mi acabayoksa ödem mi, asla yağ değildir ama konduramıyorum yağı kendime
babamda Malatyadan getiriyor ama bu sene bana vermediler, unuttular galiba
Afiyet olsun ortilerin güzeli
Yani azar azar ver ki yetişeyim sanaTeşekkürler sarayca iyiyim çık şükür, canım ortim daha buralardayım merak etme, Diyeti bırakmam sadece çok abartmayacağım azar azar gitsin tam gitsin :)
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?