Ben kac yasindayim acep sence canımMaşallah canım gerçekten tez canlısın demek bende ağır canlıyım annem diyo koca karı gibi amma uyusuksun diye
Benimki de diyordu ama bu aralar açım diyor sasirdim benim yediğim herseyi yedi oysa kiBen dun eşi me kırmızı biber kızarttım mesela eltimde et yapmış pilav oda ondan getirdi bende bamya yedim yiyemesemde ona ayrı yapıyorum ama yemek az yağlı falan birşey demez salataya yağ koymasamda olsun sen nasıl yiceksen öyle olsun der
Aynen canım ya çok seviyor bu şarkıyı bide çağatay akman bizim hikayeOyyy kuzcuk benim kizda marsla uyurdu...
Şani buyuk osman pasa pilevreden cikmam diyor ...sabaha kadar mars
Maşallah canım gerçekten tez canlısın demek bende ağır canlıyım annem diyo koca karı gibi amma uyusuksun diye
Dur bi tahmin yurutuyum 30 varmıBen kac yasindayim acep sence canım
Yesinler onuAynen canım ya çok seviyor bu şarkıyı bide çağatay akman bizim hikayebayiliyor
Kıpır kıpır da kıpırdayan yanlarım ağrıyor be ausanalar hep kıpır kıpır ister
A Slm canım hosgeldinHacılar hocalar kocadan kaçanlar kocayi kovalayanlar kaynanayi kazana atanlar selamlar
Dur bi tahmin yurutuyum 30 varmı
Ben hala 25 mideyim hele unideki arkadaşlar toplaninca sanki finallere hazirlaniyoruz kaldigimiz yerden devam yılda 1 kez toplaniyoruz en azBen de 37 bazen inanamiyorum 37 olduguma hala kendimi 28 gibi hissediyorum niyeyse)
Bonus beğenip beğenip kaçtın mııııııııııı ?
okudun sen bizden haberleri aldın ..eeeeeeeee biz senden
Hacılar hocalar kocadan kaçanlar kocayi kovalayanlar kaynanayi kazana atanlar selamlar
Kıpır kıpır da kıpırdayan yanlarım ağrıyor be aus
Aa vallami canım pasta nerde hani haniiiiooo kuzucum sağol yapasta ismarlayayim sana Ausumdan 2 ay buyugum 39+2 ama hissetigim yas tam da dedigin yaş
:) diger tarafida okudum geldim.
Ne haber vereyim bilmemki menuleri duzenleyemedim hala.
Birilerine destek olup gaza getirdigim gun kendim bi kacak yapiyorum ya boyle kafami duvara surtup kivilcim cikarasim geliyo
Kizlarin sesi cenesi beni cok yordu. Biraz uyumuslardi aksam uzeri daha yeni yaticaklar.
Bende billur sesimle masal okuycam onlara.
Sende mi regl.Bende kendimi cok merak ediyorumahhh regli siskinligi olmayadi neler yapardim neler eminimmm
Oilpulling sabah hicbirsey yiyip icmeden biraz hc yagi ile agiz calkalama islemi. Dislerini beyazlatiyor curumesini engelliyor tartari onluyor nefesini tazeliyor dis etlerin pembelesiyor falan. Guzel bir sey yani internette bununla ilgili bilgiler var canim.O nedir
Ankaraya gezmeye gel ismarlayimAa vallami canım pasta nerde hani haniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?