- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Adam yok gece ateşlendi çok fena banada bulastirdi şimdi bi koltuğa o devrildi birine ben 2 gecedir sıfır uyku hayırlısısağol canım Allah razı olsun... senin oğlun nasıl oldu gitti mi okula ? benimki gitmedi evde ...yarında bi ihtimal göndermem ısrar etmezse ....
Hoş geldin aramıza :)Meraba arkadaşlar
Adım: Zeynep
Yaşım:28
Boyum:1.60
Kilom::73
Hedef kilom:önce 65 sonra 58
Daha önce herhangi bir takıma dahil olmadım
Kilo alma nedenim; Hamilelik+çok yemek
Kilo verme isteme nedenim:Hiçbir kıyafetim olmuyo.güzel ve sağlıklı görünmek
Birazsa kendimden bahsedeyim: Lisede öğretmenin. 2 aylık bi oğlum var. 2.dönem çalışmaya başlayacağım. Kırklarelinde ot oturuyorum. Ve sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum:)
Doğum dikişlerim daha iyileşmediği için şimdilik çok spor yapamayacağım
Pazarı ekledim canımSelam nehir, bende pazar günü dr 2 saat(en az) normal tempo yürüyüş var..
wayt, hayırlı uğurlu olsun!!kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaptan yardımcılarımız minnaklar @begum75 venehirnil111 'e ek olarakkkkkkkkkkkkkk
Whiteblacklife vaytım da ekleniyoooor.. menülerle ilgilenecek ben giremediğim zaman takımı ele alacak o açıdan yardım edecek minnoşum... sporlar begüş ve nilişkomda zaten..
vaytıma tam destek olalımmııııııııııııı
tüm menülerimize vaytı da etiketleyelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@igdedali iğdem çok yoğun giremiyor hiç o yüzden onu çıkaracağız kadrodan şimdilik
hadi bakalım hayırlı olsun ki
Teşekkürler!Pazarı ekledim canım
Sağol balım teşekkürlerwayt, hayırlı uğurlu olsun!!
Sağol balım inşallah beceririmWhiteblacklife vaytim hayirli olsun yardimciligin sen yakisirsin bu ise.
Ayrica gecmis olsun yaa en kiza zamanda iyilesirsiniz umarim
Küsmüştüm azıcık ama gönlümü aldınsabah şekeri @deynepnaz nerelerdeeeeeeeeeeeeee
hiç gelmeyen boncuk gözlüEfser
tripli gel de tribine de razıyız nirdesinTriplimelek Megi
Canım bırakmadım çok şükür eskisi gibi toparlandım@Sarayca 'ma efsane idin listede diyince , aklıma bir başka efsaneTriplimelek Megi ' m geldi ....
ne alemde diyeti ? güzel toparlıyordu , menüler geliyordu ..sporlarda ..hepsi durdu ...
hadi hepsini geçtim , bi aus'u da merak etmiyoro kadar hatır gönül mesaimiz vardı .
Ben burdan obabaşına bi selam yollayım da @M e gbelki obadan çıkışı falan yasaktır girenlerin bi kulağını çeksin triplinin , büyüklerini unutmamasını , ahte vefayı hatırlatsın meg pek bilir o işleri
beklemeeeeeeeeeeeeeekilo vermeyeyim bekleyeyim mi
Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Sabah 7:30
Bir Medine hurması
İki incir
Kahvaltı 10:30
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Çay
Ara yaptım bugün çok acıktım nedense
Bir nar biraz fındık
Akşam 15:45
Bir kase kadar ciğer
Lee_shin_mee
Küsmüştüm azıcık ama gönlümü aldın
Hergün menü ve Sporumla daima buradayım ki
Canım bırakmadım çok şükür eskisi gibi toparlandım
Çoook güzel eksilerle de motivem daha da arttı
Yaaa kusura bakma ben menü spor bildirimi yaptım ama kimse yorumlamadıbende aldım kilolarımı gittim
Ama miu buldu beni
Heryerde
Bugün de bişi olmazsa çok iyi bir yüzdeyle geliyorum bu hafta, yürüyüş yapmak ile yaradı
az geldi accuk daha öp
Bugün spor yapacağım
Bugün de bişi olmazsa çok iyi bir yüzdeyle geliyorum bu hafta, yürüyüş yapmak ile yaradı
başka şeyler okudum orada..
gönlünü aldıysam .. ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?