merhaba güzel anneeeNaber gönlü güzel kendi güzeeeel fıstıklar
bi kayboldum az etiketlere bakayım
Tamam canim once ilaclari bitsin sonra onlari alir burnu temiz tutmaya calisirim sağol..Bunlae ilaç değil balım izotenik serum bildiğin tuzlu su enjektör ile çekip iki burun deliği ne de eşit şekilde sıkıyor oeti bebe ile çekiyor Sun burnunu bali
Küsmüştüm azıcık ama gönlümü aldın
Hergün menü ve Sporumla daima buradayım ki
Canım bırakmadım çok şükür eskisi gibi toparlandım
Çoook güzel eksilerle de motivem daha da arttı
Yaaa kusura bakma ben menü spor bildirimi yaptım ama kimse yorumlamadıbende aldım kilolarımı gittim
Ama miu buldu beni
Heryerde
Ya eşime dedimki otelden bana incir kayısı getir. Deve gözü bitkisi varmış onu getirim dedi. İnternette kilo vermeye yardımcı diyo bağırsakları da çalıştırıyomuş. İçsem mi ki. Korkarım sinameki gibi olan şeylerden ben
@Kajupi
@Floweroflife
kuzular aklıma bir fikir geldi, biz listede değiliz ya, bu cumada 6 kg yarışına başlıyoruz, gelin biz kendi aramızda listedeymişiz gibi kendi listemizi yapalım ve asıl listedekileri her hafta yenelim ne dersiniz
ayrıca listede olmayan ve bize katılmak isteyenlere seve seve kapımız açık olur
Dım tıs dım tıs dım tıs
takımda nooooooosinsirellalığa
akşam şehriye olmayaydı iyiydi sanki vayt cuma hatrına.. ama limonlu falan da güzel gitmiştir heeMenü bende vereyim
Sabah
2 yumurtayla kaşarlı omlet
Azar azar domates salatalık peynir
1 tane zeytin
2 dilim ekmek tb
Ara 1 büyük portakal
Akşam
Tavuk suyuna şehriye çorbası bol.limonlu
Tavuk haşlama
Zeytinyağı ile bol.limonlu salata
1 Türk kahvesi içerim
Su 2 şuan
@MiuLego @hepfit @masumada81
Perşembe ye uygun değil ama şifa niyetine artık
çakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
sabah ben de 6 da uyanıp leslie yapacağım
erken tartıldığım için hep ödemli oluyorum
en azından leslie ile ödemler inertartıya faydası olur
sakin olamıyoruzzzz, sakinleşme yolu arıyoruz
ben size bi şarkı söyleyeyim miiiiiiiii muhteşem sesimle iliğinize kadar gevşersiniz
Form çayı var marketlerde kuzum. Annem kaysılı form çayı içer hep ama onlar karın ağrısı da yapıyo sinameki var diye içinde.bi kere içmiştim, dışarıda yakaladı beni, çok sancı yaptı ter boşandı kireç gibi oldum herif bile korktuBilemedim ki. Orda a101 yok dimi, oranın form çayından akşam bir fincana iki tane demliyorum sabaha çok iyi oluyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYarın güzel olsun lütfen lütfen lütfen64 olayım yüzde üç geleyim
ay ben hiç bilmem duymadım da malimYa eşime dedimki otelden bana incir kayısı getir. Deve gözü bitkisi varmış onu getirim dedi. İnternette kilo vermeye yardımcı diyo bağırsakları da çalıştırıyomuş. İçsem mi ki. Korkarım sinameki gibi olan şeylerden ben
senin bal kalbini tatlı dilini yerim kurban olduğumMiu öyledir ... emeğe çok önem verir . Gider bulur , eder .
Gönülden yapar tabii.
Laf olsun diye değil .
öp bebni hem sakinleştirici hem kalori yaktırıcı heyecan etkisi yaparım adama
sakin olamıyoruzzzz, sakinleşme yolu arıyoruz
Ufak bir yanlış anlaşılma olmuştu da çözmek adına yazılmış bir mesajdı canım.
başka şeyler okudum orada..
gönlünü aldıysam .. ne mutlu bana.
Biliyorum canım çok değerli benim bizim hepimiz içinMiu öyledir ... emeğe çok önem verir . Gider bulur , eder .
Gönülden yapar tabii.
Laf olsun diye değil .
sabah kesin leslie yapalım canom
kaç gündür kalkıyorum yapamıyorum mium bende mi denesem yine
evet ödemler iniyor leisle ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?