Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adam yok gece ateşlendi çok fena banada bulastirdi şimdi bi koltuğa o devrildi birine ben 2 gecedir sıfır uyku hayırlısı
Cook gecmis olsun canimm.. ayni bende hastayım burnumdan nefes alamiyorum ses gitti fis fisla burunumu aciyorum oturuyorum ...bi kış bitsede artik su hastaliklarda bitseeee

Ben geldiimm @MiuLego miuşum bebeğim gün bitti ve been pastalardan böreklerden bir çatal bile almadan tadına bakmadan günü kurtarmış oldumm
kuzummmmmmmmmm sana güvenim tamdı zaten beee
veeeeeeeeeeeeeee harika bir perşembe menüsü geldi
bol prolu hafif akşam öğünlü
harikasın sen büşram

Canim sporu bugünlük yapma balım sabah tartılmadan önce yap balimenude Miss gibi en hafiften perşembe menusu olmus

Cook gecmis olsun canimm.. ayni bende hastayım burnumdan nefes alamiyorum ses gitti fis fisla burunumu aciyorum oturuyorum ...bi kış bitsede artik su hastaliklarda bitseeee
Bugün biraz meyveyi abarttim ada cigerlerim açıyor yine bi tirstim ama uykusuzlukta yapıyor olabilir diye umut ediyorum burnum tıkalı öksürük şahane

Ben varım

İzotonik ve otribebe canım tek çaresi benim.oglum.2 yıl çekti yazın kuruyor.kisin.yine başlıyordu inşallah çabuk atlatır senin yavrunnn
Insallah hic bu isimlerde ilac vermedi hemen favorilere ekliyeyim olmadi bi daha gittiğimde sorayim bunları verseniz olur mu diye.. sagol canim..

Menumu de vereyim 1 saate kadar havaalanina gecerim sonra cocukla cantalarla giremem muhtemelen.

Sabah 11.30
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.00
1 elma

Aksam 16.30
4 yk kiymali karnabahar
1 havuc

Suyu olcemedim bugun spor da yine yok
@MiuLego Whiteblacklife

Insallah hic bu isimlerde ilac vermedi hemen favorilere ekliyeyim olmadi bi daha gittiğimde sorayim bunları verseniz olur mu diye.. sagol canim..
Seninki biraz farklı ige ve crp si yüksek.
Tedavisini olsun onlar sonra .bunlar ni nevi burnu açık tutma malzemesi.

Bunlae ilaç değil balım izotenik serum bildiğin tuzlu su enjektör ile çekip iki burun deliği ne de eşit şekilde sıkıyor oeti bebe ile çekiyor Sun burnunu bali

afiyet olsun kuzum akşamı da ölçülü yemişsin
hayırlı yolculuklar hadi sağ salim inşallah
yarın uyanır uyanmaz bildirme kilo
ödem insin uyandıktan sonra emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…