Cook gecmis olsun canimm.. ayni bende hastayım burnumdan nefes alamiyorum ses gitti fis fisla burunumu aciyorum oturuyorum ...bi kış bitsede artik su hastaliklarda bitseeeeAdam yok gece ateşlendi çok fena banada bulastirdi şimdi bi koltuğa o devrildi birine ben 2 gecedir sıfır uyku hayırlısı
kuzummmmmmmmmm sana güvenim tamdı zaten beeeBen geldiimm @MiuLego miuşum bebeğim gün bitti ve been pastalardan böreklerden bir çatal bile almadan tadına bakmadan günü kurtarmış oldumm
veeeeeeeeeeeeeee harika bir perşembe menüsü geldi
Canim sporu bugünlük yapma balım sabah tartılmadan önce yap balimenude Miss gibi en hafiften perşembe menusu olmus
Evet geniz amintisi varmis canim , sunizt gorulmedi dedi film cekildi...Ne dediler adam geniz akıntısı falan mı var acep
Bugün biraz meyveyi abarttim ada cigerlerim açıyor yine bi tirstim ama uykusuzlukta yapıyor olabilir diye umut ediyorum burnum tıkalı öksürük şahaneCook gecmis olsun canimm.. ayni bende hastayım burnumdan nefes alamiyorum ses gitti fis fisla burunumu aciyorum oturuyorum ...bi kış bitsede artik su hastaliklarda bitseeee
TebriklerrrBen geldiimm @MiuLego miuşum bebeğim gün bitti ve been pastalardan böreklerden bir çatal bile almadan tadına bakmadan günü kurtarmış oldumm
Aman kuzum dikkat et bol c vitamini al vucud toparlasin ...cook gecmis olsun canimBugün biraz meyveyi abarttim ada cigerlerim açıyor yine bi tirstim ama uykusuzlukta yapıyor olabilir diye umut ediyorum burnum tıkalı öksürük şahane
İzotonik ve otribebe canım tek çaresi benim.oglum.2 yıl çekti yazın kuruyor.kisin.yine başlıyordu inşallah çabuk atlatır senin yavrunnnEvet geniz amintisi varmis canim , sunizt gorulmedi dedi film cekildi...
Ben varım@Kajupi
Floweroflife
kuzular aklıma bir fikir geldi, biz listede değiliz ya, bu cumada 6 kg yarışına başlıyoruz, gelin biz kendi aramızda listedeymişiz gibi kendi listemizi yapalım ve asıl listedekileri her hafta yenelim ne dersiniz
ayrıca listede olmayan ve bize katılmak isteyenlere seve seve kapımız açık olur
Sağol canim
Insallah hic bu isimlerde ilac vermedi hemen favorilere ekliyeyim olmadi bi daha gittiğimde sorayim bunları verseniz olur mu diye.. sagol canim..İzotonik ve otribebe canım tek çaresi benim.oglum.2 yıl çekti yazın kuruyor.kisin.yine başlıyordu inşallah çabuk atlatır senin yavrunnn
Seninki biraz farklı ige ve crp si yüksek.Insallah hic bu isimlerde ilac vermedi hemen favorilere ekliyeyim olmadi bi daha gittiğimde sorayim bunları verseniz olur mu diye.. sagol canim..
Bunlae ilaç değil balım izotenik serum bildiğin tuzlu su enjektör ile çekip iki burun deliği ne de eşit şekilde sıkıyor oeti bebe ile çekiyor Sun burnunu baliInsallah hic bu isimlerde ilac vermedi hemen favorilere ekliyeyim olmadi bi daha gittiğimde sorayim bunları verseniz olur mu diye.. sagol canim..
afiyet olsun kuzum akşamı da ölçülü yemişsinMenumu de vereyim 1 saate kadar havaalanina gecerim sonra cocukla cantalarla giremem muhtemelen.
Sabah 11.30
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.00
1 elma
Aksam 16.30
4 yk kiymali karnabahar
1 havuc
Suyu olcemedim bugun spor da yine yok
@MiuLegoWhiteblacklife
noldu füzelerine gurban olduğummmmmmmmmmm
Geçmiş olsun waytBugün biraz meyveyi abarttim ada cigerlerim açıyor yine bi tirstim ama uykusuzlukta yapıyor olabilir diye umut ediyorum burnum tıkalı öksürük şahane
Sağol balimGeçmiş olsun wayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?