Bildiğin ağırlık videoları varmı ben bulamadım istiyorum bende amaodunu hak etmiş
ada valla ısırırım seni kızı, öyle dişlerim kamaşıyor haberin olsunmaşallah
aman da aman incirini 1 tane yemiş, akşamı pro ile kapatmış
ne güzel menü saraycam valla özeniyorum minnoş menülerine
mali ya bu dukan şeysi içtikçe gaz yapıyor sanki bendeyapmaz demi tartıda iyi olur demi
menün çok güzel, çok sağlıklı
azcık ekmekli olmuş perşembe için ama ben de listede olmasam yerdim ekmek
narım çiçeem nabıyon?
cano kardiyodan ziyade ağırlık ve bölgesel çalışsan, ben o kilolara düşünce dumblelarla çalışacağım
olsuuunnn çat bana(kendimi mali gibi hissettim), vur bana parçala beni
Jillian yap canım ama ara verme bende 10 gunde bile ise yaradiBildiğin ağırlık videoları varmı ben bulamadım istiyorum bende ama
Geçen fitness uzmanı mı bilmiyorum biri kardiyo zaman kaybıdır ağırlık çalışın diyodu
Tamam sustukkk ama ilginc haaa hala merak icinde kaldim yaniiiKızlaar kızlaaar gelemmmm miiiiii ?
ay çok iğrencim biliyorum ama dağıttın len şu saçma ortamı
hadi bakem şaşıran şaşırdığı ile kalsın , uzatmayın konuyu hadi bakem ...
size diyorummmmmmmmmm huuuuuuuuuuu
doğururum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Aha yeni tehdit aus ciss coss yigene bu tehdit kullanabilir miyim musade var miKızlaar kızlaaar gelemmmm miiiiii ?
ay çok iğrencim biliyorum ama dağıttın len şu saçma ortamı
hadi bakem şaşıran şaşırdığı ile kalsın , uzatmayın konuyu hadi bakem ...
size diyorummmmmmmmmm huuuuuuuuuuu
doğururum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Leptinli bacilar leptin ablayi yakalamak için bu gece erkenden uyuyoruz demi 12 yoklama yaparim biri varsa fururum onu ha
Ortalık 56 benim kafa 46 çok zevk alıyorum ausum bak miu gibi auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus diye uluyasim geldi auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusortalık 56 olmuş
sen ne diyon bacımmmmmmmmmm
Bugun dr gidince ben domestosumdan ayri kaldim vahlar banaaaHaydi kızlar benim kafa kıyak yine uykusuzluk tavanda yaşasın domestos
Leptinli bacilar leptin ablayi yakalamak için bu gece erkenden uyuyoruz demi 12 yoklama yaparim biri varsa fururum onu ha
ortalık 56 olmuş
sen ne diyon bacımmmmmmmmmm
Gece al koynuna koklaya koklaya uyu özlem gider bacım ya domestos aşktırBugun dr gidince ben domestosumdan ayri kaldim vahlar banaaa
Yok çorba yapıcam hastaya bakam gelcem görcem
Shred video larımıJillian yap canım ama ara verme bende 10 gunde bile ise yaradi
Ada adaaa sakın ha.astim sebebi ki senin kızda başlamış.Bugun dr gidince ben domestosumdan ayri kaldim vahlar banaaa
Sizde 12 bende 11 olcak saat ohoo o saatte hayatta uyumam baanekLeptinli bacilar leptin ablayi yakalamak için bu gece erkenden uyuyoruz demi 12 yoklama yaparim biri varsa fururum onu ha
Allahımmmmmm
Nolar nolar yarın bonusu yenemmmmm
Nolaaar
Acaba diyorum ki kafamda hep spor yaptığımı hayal etswm yağlarım yanar mı
Yanması caiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?