- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
insaAllah canim.Allah razi olsunEv yapimi turşu suyu ic canım bagirsak florasına cook faydaliymis arastir bak... duzenli kefir ic kefirde cok iyi geliyor canim...
Menü çok güzel ama çok erken kapatmissin günü bi yoğurt salata yeseydin balımmenümü yazıp dükkanı kapatayım en iyisi :)
sabah 9:00
2 dilim çavdar ekmeği,1 hşl yumurtanın beyazı, peynir, zeytin, yarım domares, şekersiz çay
öğlen 15:00
1 kepçe sebze çorbası
1 kepçe nohut
2 lokma kpk ekmk
akşam yok
su 2 lt
spor gecenin ilerleyen saatlerinde lesile bacıyla 3 mile
@MiuLego @YaKaMoZz-z
Canım menü lerin çok ama çok sıkı değil dediğim gibi dolu dolu yiyorsun bu hafta giden rakam yarışı odem zaten yani normalde 1 yada 500 gr verirsin menulerine Gore emzirmeyle beraber bir tık daha fazla gider canım ama tabi ki sen daha iyi bilirsin kendi bedeniniYine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye
Sağol kuzum teşekkürlerWhiteblacklife canım yardımcı kaptan olmuşsun seni de mi etiketleyeyim menülere artık
Menü çok güzel ama çok erken kapatmissin günü bi yoğurt salata yeseydin balım
MARABALAR
marabalarda eksik var mı kızlar
AĞALAR
Her zaman caniminsaAllah canim.Allah razi olsun
Cok seviyorum sizleri yalniz birakmiyosunzcok mutlu ettinz
kafayı takınca da zor veriyor insan. bide dönem dönem tıkanmalar olur. ben takıma gelmeden önce başlamıştım diyete geldiğimin ikinci haftası duraksadım mesela 100 gr anca gidiyodu eşiği kırınca şimdi tekrar vermeye başladım. sıkıntı etme devam et600 gr kız ben 700 sanıyordum yanlış hesap yapmışım az veriyorum canım bakalım bu hafta nasıl gidecek
Kiz bunlar ağaya karsi geliyorlar töreye ters
Yok canım liste beni çok geriyorCanım izine ayrıl o zaman mezun olma. Tatilden dönünce girersin geri listeye. Mezun olunca 6 at girilmiyor malum.
Nasıl yaparlar böyle bir ayıbıKiz bunlar ağaya karsi geliyorlar töreye ters
Sağol canımTebrikler canım çok iyi
Tebrikler canım yine iyisin
Tebrikler canım çok iyi
Tebrikle canım yine iyi
Dediklerimi lutfen yanlış anlama ama senin diyette çok bağırsakların etkileyen bence beslenme şeklin kuzum salata yok menulerinde protein kısıtlama yapma mesela o tavuk bir tabak ye salata zeytinyağlı bir kase ye sabah yumurtayı tereyağı ile yap ye önemli olan bunlar balım diyet diye değil sağlıklı beslenme şeklini al akşam full karbon öğle azıcık sabah zaten yokMenu
Sabah yok rahatsizdm 2ye kadar uyudum
Öğlen
1 kase Yogurt
Avuc ici kadar tavuk
1dilim tb ekmegi
Ara
2 kuru kayisi
Aksam
1 kase mercimek corba
2 parmagim kadar borek
1.5 sb ayran
Aksam cayla 3 catal sutlu tatli yicem
2 lt su
Spor henuz yapmadım yapinca yazarm.ins
Yok kuzm ya onceki yememe gore birden kısınca mi bağırsaklarm uyrdi hemenCanım menü lerin çok ama çok sıkı değil dediğim gibi dolu dolu yiyorsun bu hafta giden rakam yarışı odem zaten yani normalde 1 yada 500 gr verirsin menulerine Gore emzirmeyle beraber bir tık daha fazla gider canım ama tabi ki sen daha iyi bilirsin kendi bedenini
Töre bunun cezasını verecektirNasıl yaparlar böyle bir ayıbı
Ne yapalım ağam çabuk söyleTöre bunun cezasını verecektir
Canim bagirsaklarinda biraz Sıkınti var toplasin yine diyet yapar.Dediklerimi lutfen yanlış anlama ama senin diyette çok bağırsakların etkileyen bence beslenme şeklin kuzum salata yok menulerinde protein kısıtlama yapma mesela o tavuk bir tabak ye salata zeytinyağlı bir kase ye sabah yumurtayı tereyağı ile yap ye önemli olan bunlar balım diyet diye değil sağlıklı beslenme şeklini al akşam full karbon öğle azıcık sabah zaten yok
Töre kitabinin 44567 maddesine göre furalim bunlarıNe yapalım ağam çabuk söyle
Dediklerimi lutfen yanlış anlama ama senin diyette çok bağırsakların etkileyen bence beslenme şeklin kuzum salata yok menulerinde protein kısıtlama yapma mesela o tavuk bir tabak ye salata zeytinyağlı bir kase ye sabah yumurtayı tereyağı ile yap ye önemli olan bunlar balım diyet diye değil sağlıklı beslenme şeklini al akşam full karbon öğle azıcık sabah zaten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?