Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu
Sabah yok rahatsizdm 2ye kadar uyudum

Öğlen
1 kase Yogurt
Avuc ici kadar tavuk
1dilim tb ekmegi

Ara
2 kuru kayisi

Aksam
1 kase mercimek corba
2 parmagim kadar borek
1.5 sb ayran

Aksam cayla 3 catal sutlu tatli yicem

2 lt su

Spor henuz yapmadım yapinca yazarm.ins

Ev yapimi turşu suyu ic canım bagirsak florasına cook faydaliymis arastir bak... duzenli kefir ic kefirde cok iyi geliyor canim...
insaAllah canim.Allah razi olsun
Cok seviyorum sizleri yalniz birakmiyosunz cok mutlu ettinz

Menü çok güzel ama çok erken kapatmissin günü bi yoğurt salata yeseydin balım

Yine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye
Canım menü lerin çok ama çok sıkı değil dediğim gibi dolu dolu yiyorsun bu hafta giden rakam yarışı odem zaten yani normalde 1 yada 500 gr verirsin menulerine Gore emzirmeyle beraber bir tık daha fazla gider canım ama tabi ki sen daha iyi bilirsin kendi bedenini

600 gr kız ben 700 sanıyordum yanlış hesap yapmışım az veriyorum canım bakalım bu hafta nasıl gidecek
kafayı takınca da zor veriyor insan. bide dönem dönem tıkanmalar olur. ben takıma gelmeden önce başlamıştım diyete geldiğimin ikinci haftası duraksadım mesela 100 gr anca gidiyodu eşiği kırınca şimdi tekrar vermeye başladım. sıkıntı etme devam et

aaaa bende bi alemim ne diye motive ediyosam bırak kız ye gitsin vücudu şaşırt bayaa bi şaşırt dayan hamur işine

Dediklerimi lutfen yanlış anlama ama senin diyette çok bağırsakların etkileyen bence beslenme şeklin kuzum salata yok menulerinde protein kısıtlama yapma mesela o tavuk bir tabak ye salata zeytinyağlı bir kase ye sabah yumurtayı tereyağı ile yap ye önemli olan bunlar balım diyet diye değil sağlıklı beslenme şeklini al akşam full karbon öğle azıcık sabah zaten yok

Yok kuzm ya onceki yememe gore birden kısınca mi bağırsaklarm uyrdi hemen
Esimde eski yememe gore cok kistgmin farkinda hasta olursun bak demişti
Aslinda yine diyete devam.edicem. ama.az az arada kacamaklarim olacak

Canim bagirsaklarinda biraz Sıkınti var toplasin yine diyet yapar.

Yine devam edicem diyete insaAllah ama iste boyle hafif kaçamaklı olacak
Sabahlari yumurtami yiyorum kahvalti yaptfm zamanlarda eksik etmiyorum
Salatamida yiyorum aslinda ama 2 gündür yok salatam sadece kuzm
Bakim bu hafta biraz kacamakli yapicam ne kadar gidecek
Tabi bagirsaklarimida takp edicem gecmezse dr a gidicem
Belki diyetisyen esliginde devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…