Ben emzirdim imden hic Öyle asırı kısıtlamalı bısı yapmadım ya Ausum neredeyse 3 aydır da adı koruma homını gırtlak gidiyorum becerebılırsem bende ıse yarar biliyorum ama su seker hayatımdan cıkaramıyorum ya ama yapacagım bugun aksam tatlılara hayır dedım
Haftaya cuma cekirdek getirinOooo yarıs varmis onden bilet lutfen
Aramızda çok ta fazla yaş farkı yok bilirsin tabii
Ausencia sormuş ya şimdi olsa izler miydin diye ,izlemezdim sanırım.
Bu dizileri esasında çok sevdiğimizden hatırlamıyoruz bence.Bu diziler bizim çocukluğumuz,genç kızlığımız ,geçmişimiz,anılarımız.
Şimdi tekrarı olsa ,aynı tadı bulabilir miyiz ,bulamayız bence
Yaaaa iste akilli,zeki,cevik kadinin hali bu yaaaa
Size layik olucam canlarim
Halledeceğim Insallah o kadar sıkıcı bir hal aldı ki benim ve etrafımdakiler İÇİN halletmem lazım yoksa adam benı bırakıp kacacak cop gibi adanın nesine benim diyet muhabbetim hem de sureklı hem de Şikayet var ama eylem yok ama bitti artık eylem var kimseyle de konuşmayacağım bu konuyu buradan baska iyiki varsınız bitek burda anlaşıldığımı biliyorum tskler kızlar
bitter kuru meyve vs ... işte canım ...
Kuzu 2 kasik yogurt yeCok acim su an uyuyamiyorum. Sabah erken kalkicam bir de sinav gorevim var
Tek kanal vardı,mecburen yokluktan tatlı geliyordu demek ki.Türk sineması denk gelecek te izleyeceğiz,ne sevinirdik,istediğimiz müzik dinlemek tamamen tesadüftü.bende izlemem .
bi kere geçen sene kara şimşek gördüm tv de .... Allahım biz bunu nasıl izliyormuşuz olduk eşimle ...
yo yo almayim
bi gece yatırsak mı ???
şurdaaaaa
ada eve sipariş alıyordu bi kere ..no ikram
fantazi sevmemSenin çıkan adına aşığım ulan esmer bombam
Kız çivili terlik
Çok fantazik ve heyecan verici değil mi
He yaaaa oyle demikız deme öyle sen 1 kilo versen %1.41
miu 1 verince 1.76
O yüzden sen sıkı tut ... miu dan 2 kilo çıkmazama senden
bende izlemem .
bi kere geçen sene kara şimşek gördüm tv de .... Allahım biz bunu nasıl izliyormuşuz olduk eşimle ...
hade görem seni
Bunu hep mi yapsan gi . Saol. Sayende menüler ı görmüş oldum.merak ediodum millet ne yemiş diyeMium sen çıktıktan sonra gelen menüler balim @MiuLego
Yaaa aebenim miuyu tut kiz
Halledeceğim Insallah o kadar sıkıcı bir hal aldı ki benim ve etrafımdakiler İÇİN halletmem lazım yoksa adam benı bırakıp kacacak cop gibi adanın nesine benim diyet muhabbetim hem de sureklı hem de Şikayet var ama eylem yok ama bitti artık eylem var kimseyle de konuşmayacağım bu konuyu buradan baska iyiki varsınız bitek burda anlaşıldığımı biliyorum tskler kızlar
7.TAKIM
Gyno balım iştah açmaz kapatirkızlar benim demir hapı kullanmam lazım ama ferrum fort çok iştah açıyor. karbonhidrata yönlendiriyor. acaba iştah açmayan demir takviyesi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?