Ben d é mi yesem aciktimmmmm. Ama yatağa girdm. Leptin yapiom. Gerçi yapiom die sütüm mu azalio ne. Yavrum pek huysuz du. Ya da karnabahar gaz yaptı bebem de galiba ekmeksiz neyin yiyinceKuzu 2 kasik yogurt ye
Yada 1 kup peynir
Emziriyosun lutfenBen d é mi yesem aciktimmmmm. Ama yatağa girdm. Leptin yapiom. Gerçi yapiom die sütüm mu azalio ne. Yavrum pek huysuz du. Ya da karnabahar gaz yaptı bebem de galiba ekmeksiz neyin yiyince
Çok haklısın da ne bilim.bu kilolu halim benim çok moralimi bozuyor. Bir de ben çok fazla limon tuketiyorm. Sabhları ilik limonlu su iciyirn4falan.süte etki eder mi . Azaltan ne ki acaba. Yoksa eskisinden daha sağlıklı besleniyormEmziriyosun lutfen
Cok kasmadan yap diyetini
Ayni benim eşimi anlattin abla haa diyette olduğum zamanlar acliktan geberiyodum moral motivasyon düşük oluyordu eşimde acsan ye derdi, diyet yapiyorsan kendine yapıyorsun ben napim boyle halsiz ölü gibi durma eve gelince neseli goreyim seni benim sucum ne dderdicanım ben bunu hep derdim eskiden .. çok yazdım burada ...
burda da kızlara eşleri sabotaj yapardı , yeter falan derdi ...
belli etmeyin yahu derdim ... bi erkek bir kadının diyet psikolojinden ne anlar ? açsan ye işte derbir de üzerine diyet dır dırı ..diyet suratı ..diyet halsizliği çekecek ????
o yüzden normal davranın .... sofraya oturduğunuzda siz neşenizden kaybetmeyin .... ne bilecek ekmek yediniz mi ? kaç tabak yediniz ?
Ay inşallah gerçek olur be birgün Ausskız şükret % 2 dememiş
yirim o takımı ben
ayyyyyyy kız senle bi bağırış çığırışşş sarılmamız var ki
Gelemeyerek desek daha doğru Mium balım..hem ben sana kaç tane alıntı yaptım gir iki tek mesajlarıma bak..hiç birine cvp yazmadınAda eski ada değil aerık ahu
Gelmeyerek çok şey kaçırıyorsun
Birincilik çık sıradan birşey oldu artıkAhahhahhahahah olduk morrim eveeet birinciyizzzz
yaptım kuzumKuzum 1 mil de olsa yap emi spor sana çok iyi geliyor
Oyyyyy doğru
Kolay gelsin adaaaa
Hadi geçersin inşallah hepsiniii
Cocoooogecenin körü cıs cos ismi yazıyoz mu
Sen korumadasın 2 dilim ye
Kargolatayım mı
Insallah sınavın başarılı gecer canim korkma kendine guven calistiysan zaten yaparsınBen ders çalışıyorm yarın açköğrtm sınavlarm var korkuyoruuummm
Çalıştım ama tam hakim sayılmam. Oyüzden biraz stres yapıyorum bilmediğim yerden gelirse diye.Insallah sınavın başarılı gecer canim korkma kendine guven calistiysan zaten yaparsın
Ay böyle sınavlar stres falan okuyunca birden lise yillarim geldi aklima yine sinir oldum.cok zor bitirmistim 5 sene okumustum hey gidi gunler isyanlarla okula giderdimÇalıştım ama tam hakim sayılmam. Oyüzden biraz stres yapıyorum bilmediğim yerden gelirse diye.
Bazen de aman nerden çıkardm başıma diyorum offf.
Şimdi raht rht kızımla gezer tozardm :)
Kuzum 1 hafta boyunca bir avucun kadar dereotu yeÇok haklısın da ne bilim.bu kilolu halim benim çok moralimi bozuyor. Bir de ben çok fazla limon tuketiyorm. Sabhları ilik limonlu su iciyirn4falan.süte etki eder mi . Azaltan ne ki acaba. Yoksa eskisinden daha sağlıklı besleniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?