- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Oy kuzum maşallah çok tatlı olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum maşallah çok tatlı olmuş
Sen yorumları eksik okumuşsun bende sana gözlük tavsiye ediyorum....
Neyse! Diğer topik açıldığından beri oradayım 1 seneyi geçti....
Ben burada 4 buçuk aydır varım ve asla bugün bile saygımı bozmadım, alay edenlere dahi cevap vermedim. Uzamasın denildi sustum ama sizler halâ devam ediyorsunuz...
Tekrar diyorum artik uzamasın!
Bonus yazdığın mesajın tek kelimesine bile katilmiyorum
kendi takımını eleştirmek yerine git neler yazılmış takımın hakkında bak derim .. bize takımımızın ve emek veren insanların müdafaa si düşer
Bonus orta yol bulunur mu diye bakıyo kuzum. Tatsızlığa dayanamıyo gerçekten çok hassas biriEn azindan takimdakilere bize bisey demiyon.. bonus konuyu bilmiyor ama bizim tepkimizi yadırgıyor
Takimim ve emek verenler neyle suclaniyorki ben savunmaya gecicem?
Kabahat yoksa savunmada yoktur.
Zaten niyetimiz ortada degilmi?
Hepsini okumadin belki ben boyle boyle olmus soylenmis diyene gozum kapali inanirim guvenirim dedim gidip bakma geregi duymadim ausun dedikleri yetti.
Uslubumuzda bazen aşirilik oluyor kabul edelim incilerimiz dokulmez.
Hakliyken sanki haksizmis gibi neyi mudafaa edeyim?
Takim yerli yerinde sahip cikilacak hic bir durumu yok benim gozumde herkes kendince tepki veriyor.
Ay Allahım kıyafetine hele ,süslemişte annesi
InşaAllah canım çok sağolCook şükür canim tekrar gecmis olsunbelli bir sure kefir ic ihmal etme
Ama ben oyle dusunmuyorum diger tarafada gidip orta yolu msjlar yaziyor mu ? Yani burada laf sokanlara alkis tutup gülenleri kastediyor oda ben ve bir kac kişi kendide diyor onlar kendilerini bilir diyor...Bonus orta yol bulunur mu diye bakıyo kuzum. Tatsızlığa dayanamıyo gerçekten çok hassas biri
Kızlaar az sakin olalım gerilmeyelim lütfen
Valla soyunur çıplak foto atarım hepinizin rüyasına girerim sabah dudağınızda uçukla uyanırsınız![]()
Beni de eritin gidiyim surdan kovasanizda gitmem artık![]()
Hee okullar açıldığından beri burdayım
Benim heriften beteri de varmış![]()
Eflal füze diyince kiziyon sonraNe demek baska takimlara da yaziyorumya benimsin ya da gara torpağın uleynnnn dıkşın dıkşın
al benim silahim bu
![]()
![]()
![]()
Çişini tutma kuzumVerdim canim çiş var ama inan çok tuttum
Ayyy ben mahalledeki çocuklardan birinin annesi geldi mi eve hemen kitap alıp elime aslında ben çok uslu bi çocuğum havası vermeye çalışıyordumBen de sokakta dayak yer sonra hıncımı ablamdan çıkarırdımyazık ablama ya ne çekti benden
![]()
Reglim ses verdi karnim da davul maaşallah hamile karni gibi
Yavaş yavaş yavaş dur orada yola başladıklarını yolda bulduklarını değişen kendine verilen emeği hiçe sayan her geldiğinde destek gordugu arkadaşlarını hiçe sayan kişi mi söylüyor bunu bi saygısız arıyorsan aynaya bakman yeterli
Kuzu geçmişte de değil, başka bi grupta baya geride olan yazışmalarBonus ta ben gibi geçmişi zamanında okumayınca böyle oluyor
parça parça ucundan tutuyoruz bugün mevzuları
![]()
Takimim ve emek verenler neyle suclaniyorki ben savunmaya gecicem?
Kabahat yoksa savunmada yoktur.
Zaten niyetimiz ortada degilmi?
Hepsini okumadin belki ben boyle boyle olmus soylenmis diyene gozum kapali inanirim guvenirim dedim gidip bakma geregi duymadim ausun dedikleri yetti.
Uslubumuzda bazen aşirilik oluyor kabul edelim incilerimiz dokulmez.
Hakliyken sanki haksizmis gibi neyi mudafaa edeyim?
Takim yerli yerinde sahip cikilacak hic bir durumu yok benim gozumde herkes kendince tepki veriyor.
Meginin avukatı gelmiş çünkü kendi 7 yaşında kendi tercihlerini yapamıyor kendini savunamiyor başkaları ne derse onu yapmak zorundaydı demi unutmusum@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin![]()
Aman bacim laf etme sonra takimdaki bazi arkadaslar rahatsiz oluyor...Meginin avukatı gelmiş çünkü kendi 7 yaşında kendi tercihlerini yapamıyor kendini savunamiyor başkaları ne derse onu yapmak zorundaydı demi unutmusum
Yazamadim kiz gerginlikten coook tatli masallahSağolun arkadaşlar kınamız güzel gecti
Kızlaar az sakin olalım gerilmeyelim lütfen
Valla soyunur çıplak foto atarım hepinizin rüyasına girerim sabah dudağınızda uçukla uyanırsınız![]()