Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen yorumları eksik okumuşsun bende sana gözlük tavsiye ediyorum....
Neyse! Diğer topik açıldığından beri oradayım 1 seneyi geçti....

Ben burada 4 buçuk aydır varım ve asla bugün bile saygımı bozmadım, alay edenlere dahi cevap vermedim. Uzamasın denildi sustum ama sizler halâ devam ediyorsunuz...

Tekrar diyorum artik uzamasın!

lütfen gidermisin obana!!!
tadımızi kaçırma yeter

Bonus Bonus yazdığın mesajın tek kelimesine bile katilmiyorum
kendi takımını eleştirmek yerine git neler yazılmış takımın hakkında bak derim .. bize takımımızın ve emek veren insanların müdafaa si düşer

Takimim ve emek verenler neyle suclaniyorki ben savunmaya gecicem?
Kabahat yoksa savunmada yoktur.
Zaten niyetimiz ortada degilmi?

Hepsini okumadin belki ben boyle boyle olmus soylenmis diyene gozum kapali inanirim guvenirim dedim gidip bakma geregi duymadim ausun dedikleri yetti.

Uslubumuzda bazen aşirilik oluyor kabul edelim incilerimiz dokulmez.
Hakliyken sanki haksizmis gibi neyi mudafaa edeyim?

Takim yerli yerinde sahip cikilacak hic bir durumu yok benim gozumde herkes kendince tepki veriyor.

Hepsini okumadin belki ben boyle boyle olmus soylenmis diyene gozum kapali inanirim guvenirim dedim gidip bakma geregi duymadim ausun dedikleri yetti.

Takim yerli yerinde sahip cikilacak hic bir durumu yok benim gozumde herkes kendince tepki veriyor.

tamamını anlamadın olayın demekki ,

gidip özür dileyelim istersen Bonus bizi affetsinler hı ne dersin....

Bonus orta yol bulunur mu diye bakıyo kuzum. Tatsızlığa dayanamıyo gerçekten çok hassas biri
Ama ben oyle dusunmuyorum diger tarafada gidip orta yolu msjlar yaziyor mu ? Yani burada laf sokanlara alkis tutup gülenleri kastediyor oda ben ve bir kac kişi kendide diyor onlar kendilerini bilir diyor...

Ben zaten gizli yapmiyirum asikar yaniii

Benim heriften beteri de varmış :işsiz:

Yok kız şekerleme yaptı uyandi:KK48:
Benim ki fena bakma sen, bizde kaçan ben oluyom:olamaz:

Ne demek baska takimlara da yaziyorum:KK57::KK57::KK57: ya benimsin ya da gara torpağın uleynnnn dıkşın dıkşın:KK31:al benim silahim bu :KK70: :KK70: :KK70:
Eflal füze diyince kiziyon sonra:KK70:

Verdim canim çiş var ama inan çok tuttum
Çişini tutma kuzum:KK70: afferim iyi yapmissin evde bırakmamakta

Barnaklarini yerim onun, dombik dombikmis maşallah :nazar::KK200:

Ben de sokakta dayak yer sonra hıncımı ablamdan çıkarırdım :KK70: yazık ablama ya ne çekti benden :KK70:
Ayyy ben mahalledeki çocuklardan birinin annesi geldi mi eve hemen kitap alıp elime aslında ben çok uslu bi çocuğum havası vermeye çalışıyordum :KK70:

Reglim ses verdi karnim da davul maaşallah hamile karni gibi

Oh oh cumaya bisey kalmaz :KK73:

Hiiii nasıl tatlı olmuş:KK36::KK15::nazar:
Allah nazarlardan sakınsın :nazar:

Yavaş yavaş yavaş dur orada yola başladıklarını yolda bulduklarını değişen kendine verilen emeği hiçe sayan her geldiğinde destek gordugu arkadaşlarını hiçe sayan kişi mi söylüyor bunu bi saygısız arıyorsan aynaya bakman yeterli

Yazma kuzu boşver :anne:

Bonus Bonus ta ben gibi geçmişi zamanında okumayınca böyle oluyor :olamaz: parça parça ucundan tutuyoruz bugün mevzuları :işsiz:
Kuzu geçmişte de değil, başka bi grupta baya geride olan yazışmalar :işsiz:

Bonusum başta ben de noluyo dedim fakat, inat edip buldum konuşmaları:KK12: hiç hoş değil yazılanlar

@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin :KK66:
Meginin avukatı gelmiş çünkü kendi 7 yaşında kendi tercihlerini yapamıyor kendini savunamiyor başkaları ne derse onu yapmak zorundaydı demi unutmusum

Back
X