Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa coookkk özür dilerim sadece menu paylaşıp çıkarım bundan sonra:KK52:

Ay ben her işimi kendim çözdüm, genelde dövdüğüm çocuklar anneme şikayet ederdi:KK48:

Ayyy adam bu hafta benim güzel gidecek gibi, neyse takibimdesin:rapci:

Sen bana neden selam vermiyon:lülülü:
Ben de sokakta dayak yer sonra hıncımı ablamdan çıkarırdım :D yazık ablama ya ne çekti benden :D

Herkes barışsın bakayım kavga küsluk olmasin sinirlendirmeyin aaaaaaaa merdane geliyo merdaneee :sinirli::sinirli::sinirli:

Olabilir arkadaslar,hepimiz insaniz elbet yalnış anlasilmalar olabilir alindigimiz gucendigimiz durumlar olabilir,kendimizi tam anlamiyla ifade edemeyedebiliriz kimi zaman.3 günlük dünya,hepimiz birbirimizi seviyoruz hepimizin birbiri üstünde emegi vardir elbet.böyle tatsızlıklar olmasin guzel guzel gecinelim vakit gecirelim.hepimiz aileyiz hadi öpüşün barışın bakim:KK19:yoksa bu var :tokat::tokat:

Ya mesaji gordum beynime kan sıçradı ausa yazmış sadece seninle muhatap olacağım arkasından miu ya satasmıs ben gordum o yazışmaları ama gizli gizli okumak icin degil aynı yolun yolcusu olduğum bi arkadaşım ne yapmış diyetini surdurebılmıs mı diye merak ettiğim icin ve bu cırkınlıgı gordum bu ne ya boyle :ukala::ukala::ukala:

20180113_220449.webp
hepfit hepfit

Evet senin gibi saygısız bir insan olmayacağım çok şükür...
Yavaş yavaş yavaş dur orada yola başladıklarını yolda bulduklarını değişen kendine verilen emeği hiçe sayan her geldiğinde destek gordugu arkadaşlarını hiçe sayan kişi mi söylüyor bunu bi saygısız arıyorsan aynaya bakman yeterli

Ne diyim ne yazim ben bilmiyorum ama cok canım sıkıldı.

Helede burdaki arkadaslarimin alayci mesajlarina laf sokmalarina ve ustune gulmelerine.
Isim yazmaya gerek yok herkes kendini biliyor.
Yapmasaniz keske laf sokmasaniz....
Sizi sevmesem soktugunuz laf beni zerre ilgilendirmez...
Ama seviyorum o yuzden rahatsiz oluyorum.
Bir ablam yada kardesimden duymusum gibi okuyorum.
Elestirdiginizin aynisini hatta daha çirkinini yapiyorsunuz bilerek yada bilmeyerek.

Ben gozumle gormedim ama gordum diyenede gozum kapali inanacak kadar taniyorum guveniyorum.

Bildigim biseyde triplinin hic birimizle bir sorunu olmadigi burdayken incitici tek bir mesaj bile yazmadigi.
Ordan hic cikmasaydi buraya hic gelmezdi hergun duzenli paylasim yapmazdi zaten.

Ben sirf bunun hatirina olayi anlamadan sebebini sonucunu goremeden gaza gelip hohoho yapamam.

Anlamadigim bisey var topiklere gelip gizli mesaj okuma vs denmesi...
Yav hangi gizlilik 10 senelik uyeyim en eski mesajim duruyor neyin gizliligi neyin ifşasi.
Cok saçma mantıksız bir söylem olmuş.

Herkes ister gizli ister asikar diledigi basligi takip eder.
7.takim dendigi an nasil hepimizi ilgilendiriyorsa oba dendigi anda onlari ilgilendirir.

Herkeste bal gibi farkinda burasi sadece zayiflama yarismasindaki takimlardan biri degil.
Kuru reytingimiz yok.
Ozel ve farkli bir yer hic bir basliga uymadan.
Laf edilirse tepki ceker illaki net.

Iyice keyfim kacti sonu hayir olsun.

7.takim gibi davranalim yazalim
Ne yapsaydik canim alkış mi tutsaydik ...

Allahim nolur hepimizin icine malipina malipina kacsin :dua:

Savasmayin s................ diye olayi baglasin :KK53:

:KK57: oha kabul oldu bonusa bak :KK57:
Afedersin konu bana nasıl döndü bi açıklar mısın bonusum:KK45:.içinize niye ben kaçıyo muşum konu başka başka yerlere doğru kayıyor burnuma erötük kokusu geliyo bilmem farkında mısın:KK53:resmen suça teşvik ediliyorum:KK53::KK53::KK53:

Yavaş yavaş yavaş dur orada yola başladıklarını yolda bulduklarını değişen kendine verilen emeği hiçe sayan her geldiğinde destek gordugu arkadaşlarını hiçe sayan kişi mi söylüyor bunu bi saygısız arıyorsan aynaya bakman yeterli
Sen yorumları eksik okumuşsun bende sana gözlük tavsiye ediyorum....
Neyse! Diğer topik açıldığından beri oradayım 1 seneyi geçti....

Ben burada 4 buçuk aydır varım ve asla bugün bile saygımı bozmadım, alay edenlere dahi cevap vermedim. Uzamasın denildi sustum ama sizler halâ devam ediyorsunuz...

Tekrar diyorum artik uzamasın!

Back
X