Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama ben oyle dusunmuyorum diger tarafana gidip orta yolu msjlar yaziyor mu ? Yani burada laf sokanlara alkis tutup gülenleri kastediyor oda ben ve bir kac kişi kendide diyor onlar kendilerini bilir diyor...

Ben zaten gizli yapmiyirum asikar yaniii
Dün mevzu yüzeysel açıldığında ben de öylesine makara yapmıştım ben de vardım yani ama keşke bu kadar büyümeseydi mevzu. Kimse kimseye kırılmasın lütfen eğer biz aileysek aile içinde kalsın herşey, kol kırılsın yen içinde kalsın. Du seni de öpim:KK60::KK60:

Dün mevzu yüzeysel açıldığında ben de öylesine makara yapmıştım ben de vardım yani ama keşke bu kadar büyümeseydi mevzu. Kimse kimseye kırılmasın lütfen eğer biz aileysek aile içinde kalsın herşey, kol kırılsın yen içinde kalsın. Du seni de öpim:KK60::KK60:

Sıkıntı takımda değil mali çok şükür keyfiniz yerinde:)

Yok ben Bonus Bonus a kırılmadim o dusuncesini net yazdi bende net yazdim koca koca insanlarız ... bende seni opem :KK15:

Hımmm bir düşünelim :işsiz:
Şimdi bunu sen yazınca ne oldun :işsiz:
Triplim şu an herkes gerginken yazmasan keşke...
Senin önceki kilo verme aşamanda ben yoktum..
Ama methini çok duydum ,menü,sporlar efsane vs.
Kızılan takrar geldiğinde,üzüldüğünde seninle beraber herkes üzüldü,destek olmaya çalıştı,görmezden gelmen emekleri can sıktı...
Seviliyordun ,takdir ediliyordun ,gönül kime küser demişler,sevdiğine küser,keşke hem oraya hem buraya laf söyletmeseydin...
Biraz ortam durulsun yazmasan iyi olacak.

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bir şey rica edeyim miiiiii

hatrım kalır
ilk kez ciddi anlamda böyle birşey rica ediyorum

beni kırmazsınız kiiiiiiiiiiiiiiiiii

tek kelime dahi yazmayalım mı artık bu konuda:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

yeter artık heee:KK36:

diyetimize sohbetimze devam:KK60:

göreyim sizi kuzular:KK60:

Back
X