Oldu mu bu şimdi
Gerçi laf ediyom da benim kasapın üç ismi var evlerden ırak yarabbim. Mehmet ali ibrahimmetin ali feyyaz
bi de baba var ya hani ...eşim ...ona da bi soraydık :)
Gerçi laf ediyom da benim kasapın üç ismi var evlerden ırak yarabbim. Mehmet ali ibrahim
Combo yapalim size aslinurelifher isimden bi parcada olur elnuras
Biri dededen birini de nenesi koymuş içinde ukte kalmış 12 çocuk doğurmuş ama birinin adını memetali koymak gelmemiş aklınaikisi de dededen gelmedir kesin
Biri dededen birini de nenesi koymuş içinde ukte kalmış 12 çoxuk doğurmuş ama birinin adını memetali koymak gelmemiş aklına
Biri dededen birini de nenesi koymuş içinde ukte kalmış 12 çoxuk doğurmuş ama birinin adını memetali koymak gelmemiş aklına
Bilmiyom çoğunu tanımıyom zaten aşiret gibiler. Herif kuzenlerinin sayısını bilmiyo12 si de erkek değildir ondan gelmemiştir
sabah kalkınca kahvaltıdan 30-40 dk önce 1 yk zeytinyağı iç canım. faydası olur.
Kendine dikkat et onemli olan saglikli olmak mantikli olani ayda kilonun %5 ini vermek daha fazlasi zarar olarak niyeleniyor. Paylasimda bulunmayi unutma ama olur mu 70 e dustugjnu bilmek isterim
Bakim geçmezse oyle yapicam insaAllah yaDoktor gozetiminde kilo versen daha iyi olmaz mi sonucta senin ickn iyi olani bilen biri sana daha cok yardim.edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?