Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hindi fümenin 6 tanesi 145 kalori o yüzden yiyorum canım akşam için yemeği ısıtacak vaktim bile yoktu diyebilirim temizlik+bebek zor iş yoksa bugün karnabahar yapacaktım fırında yarına artık
Kaymak için haklısın ayda yılda bi yerim yemeseydim iyiydi tabi
Teşekkür ederim yorumun için

nöbetçi öğretmen bu menüyü çok beğendi evladım

su içççççççççççççççççç :))))))

diyet dışı olarak yazıyorum , işlenmiş et ..salam vs çıkarın hayatınızdan ya ...

Hindi füme dilimi 50 kalori kadardır ..senin pakette dilimler küçükse demek

Bugün moralim çok bozuk, sabah aptalca bir sebepten eşimle kavga ettik, pöfffffff içim sıkılıyor...
Bizde hergun oyleyiz ota boka kavga ederiz ben 92 liyim e$im 90 li.surekli birbirimizle inatlasiriz esim benden daha cocuktur bazen cok fena patliyorum ama alistim.oluyo canim arada boyle seyler.biz bir bakistan bile veya televizyondaki bir diziden bile kavga ettigimiz zamanlar olur cok takmamaya calis kafana.duzelirsiniz merak etme.neyden kavga ettinizki

Telefon şarj aleti yüzünden
Sabah sabah içimi şişirdi, kulaklıklarımın şarj aleti var ucu normal usb uçlarından daha uzun , o da onu telefonu için kullanıyor, kendisininki zannetmiş, ben de onu kullanma telefona zarar verir belki dedim, o da çıkardı telefonu şarj aletini takıp başladı söylenmeye bak kötü değil, sen zaten ne anlarsın, hep konuşursun bak nasılmış bak gör diye başımın Erin’i yedi sabah sabah ben de of yeter dedim kapadım kulaklarımı ellerimle çıktım odadan, o da çekti gitti söylene söylene, aradım biraz zaman geçince (dün dükkanın anahtarını içeride unutmuştu) halledebildiniz mi diye, ters ters cevap verdi, ben de kapadım suratına, az önce de eve geldi köpeği aldı tek kelime etmeden çıktı, bıktım dırdırından bu adamın, bir de afra tafra yapıyor üstüne..

Duzelirsiniz canim bozma moralini bugunu bi atlatin bakalim da.erkeklerin kadinlardan cok dhaa fazla dirdiri var gercekten abartmayi da pek severler

Duzelirsiniz canim bozma moralini bugunu bi atlatin bakalim da.erkeklerin kadinlardan cok dhaa fazla dirdiri var gercekten abartmayi da pek severler
Evet kesinlikle erkek dırdırı diye birşey var, sanki adam 80 yaşında kaynana mübarek yedi bitirdi beni :)
Hele sabahları hiç sabrım yok bidibidibi konulmasına..
Düzeliriz bakalım sadece olan günüme oldu çok moralim bozuk kaldım evde

Biz variz cicegeemm bizlen kafa dagitirsin iste birazdan miucugum da gelir zaten banuyla waytim da gelir hep beraber senlenir yine bura moralin duzelir iyice

Menum
Sabah sekersiz nescafe
1 tane kurabi

2 saat sonra
4 dilim borek

Aksam
Salata (turp mor lahana domates marulla yaptim) bide 2 saat sonra 1 tane portakal yerim tamam

çok kötü bir menü coco'm ...hani dyet değil tamam da koruma değil .sağlıklı da değil ...

gerçekten kötü bir menü ....

sabah kahvaltı nerde ? çeşitli .. hadi öğle böek yedin ki sen korumadasın yiyebilirsin ..neden 4 dilim ? böreğin yanında bir ayran yeşillik neden yok ... ?

akşam güzel ... eee 4 dlm börekten sonra güzel olsun zaten .

Abla diyeti biraktigimdan beri kahvalti aliskanligim bitti nedense hele o yumurtadan oyle bi tiksindim ki.peynirden de oyle.ama yine eski duzene doncem omlet falan yaparim artik.hakket o kadar kotu mu yaa borekler incecik dilimdi baklava yufkasindan.zaten 4 dilim yiyince baska hicbirsey yemedim bide salata iste dengelesin diye.dhaa da dikkat ederim ablo$umm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…