Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence gayet güzel canim mortin yandi
Gayet güzel canim
Hedef verecekmiydin
Mercimekli köftelere Miu kızmasınBence güzel menü şifa olsun
Inş. Kızmaz kizarmiki

Bu hafta kesin mezunsun yaaa ne güzel o günleri gorurmuyum

Bugünkü menüm
Saat 11.00da kahvaltı
8tane zeytin,2dilim tb ekmeği,1haşlanmış yumurta,roka,beyaz peynir yarım kase yoğurt 2bardak çay
Öğle saat 15.30da 4tane köfte 1ayran
Ara yarım elma 1mandalina
Akşam yemeği 19.00
1tabak nohut yemeği,mor lahana salatası
2 lt su
Ausencia begum75

Ben hep böyle yapıyorum ama istediğim kadar gitmiyor.Show biraz zor
Hadi beraber olalım ama gitmeyelim burada kalalım
Benim takimdaki hedef 65 ama gizli hedef 58 su 65 twn asagi bi ineyim mezuniyeti o zaman dusuncem.henuz hic sikilasma egzersizi yapmadim.belki kalan kiloyu sikilasarak yavas yavas veririm

Benim takimdaki hedef 65 ama gizli hedef 58 su 65 twn asagi bi ineyim mezuniyeti o zaman dusuncem.henuz hic sikilasma egzersizi yapmadim.belki kalan kiloyu sikilasarak yavas yavas veririm
Benim de gizli hedeflerim var.Aynen benim de sıkılaşmam lazımOnu tatil sonrası yapacağım inşaallahYavaş yavaş toparlanmak istiyorum.Toparlanırız inşaallah

ada81
YaKaMoZz-z
Floweroflife
Bonus
aeben

Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun kuzum.Rabbim sifalar versin. Neyi varmis kuzum

Sarayca Allah şifa versin canım.

Kızlar çok teşekkür ederim gribal sanirim. ama sesi çok kötü geliyor. Normalde torunlarını çok düşünür bu soğukta asla gelin demezdi demekki kendini iyi hissetmiyor. Bizde zaten çarşamba ankaraya gidecektik. Ordan k pedere surpriz yapacaktik. Ev sobalı çocuklarla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Esime kalsa bu saatte cikacaktik. Gece 2-3 gibi sobali eve cümbür cemaat cok zor olur dedik sabah erkenden cikacagiz insallah.

Rabbim şifa versin canım

Hayırlı yolculuklar canim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…