- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ekmek zaten insülini fırlatır senin şekerin varmı abla.Handecim 6 öğün zaten ama miktarı az ekmek yok
Gitmeden araştırdım cok yediren diyetusyenleri istemiyorum bundan önceki diyetusyenim 11 dlm ekmek yedirirdi
Evet kuşum :)yakamoz pro mu oldun sen :)
hayırlı olsun yakışmışEvet kuşum :)
Evet canım ama sürekli yememye çalışıyorumBakliyat sende siskinlik yapiyor mu canim
Hayırlı olsun canımEvet kuşum :)
Teşekkür ederim nevoşumHayırlı olsun canım
Benimki de kabak tatlısını gömdü tek başına. Ama olsun hiç problem değilEşime çay yaptim çukur izleyip çerez yiyecek bende su
Amaaaaaa mutluyum
He heDayak atıcağımı sandığınızı sandım
Evet canim sasirdim benHandecim 6 öğün zaten ama miktarı az ekmek yok
Gitmeden araştırdım cok yediren diyetusyenleri istemiyorum bundan önceki diyetusyenim 11 dlm ekmek yedirirdi
Varya senden sopa yemekte bi başka ha yine komik yine degusuk ha haKestanee hem de 5 tane hemi de bu saatte
Yan odaya geç geliyom
Benim en büyük kilo alma sebebi m ağzıma birşeyler atmak karataya gore vücut yağlarını yakmaya 2 saat sonra başlıyor ama arada ağza nmbirsey girince vücuttaki mevcut yağlar yakilmiyormusGüzel menü ablam ama o tadına baktığımız şeyleri küçümseme. Küçük küçük sonra dağ oluyo yağ yapıyo bünyeye
Çoh datlı döverim benVarya senden sopa yemekte bi başka ha yine komik yine degusuk ha ha
Benim en büyük kilo alma sebebi m ağzıma birşeyler atmak karataya gore vücut yağlarını yakmaya 2 saat sonra başlıyor ama arada ağza nmbirsey girince vücuttaki mevcut yağlar yakilmiyormus
Tabi unsilin direnci varsa onu bilmiyirum
Ekmek zaten insülini fırlatır senin şekerin varmı abla.
Evet canim sasirdim ben
Ey karataylı karataylı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?