Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ey karataylı karataylı
Boinesares yolları taşlı
Çok güzel menü afiyet olsun
Haydi malicim, şeker ezelim, bu sene de bekar gezeliiiiimmmm bu sene de bekar gezelim ( kasaba selamlar saygılar)

Teşekkürler mali , aynen Karatay menüsü oldu ara yaptım birtek çok ama amelelik yapıyorum ben inşaatta acıktım tüm gün

Canim çok güzel menü çok sağlıklı

Ara oluyo bazen bişey olmaz ondan bazen ben de meyve yiyom arada. Afiyet olsun ameleye yemek gerek

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şekersiz duble kahvemi kaptım geldim
Maşallah bugün yine çok yoğundum evde olmama rağmen
Haftasonu şehir dışından misafirim gelecek yemeğe ( Eşimin hala kızı Annesine geliyor geçen sefer yemeğe alamadım bir sonraki bendesiniz dedim onlarda ani bir kararla bu haftasonu gelecekler nasipse )

Tabi benim boyun fıtığı beni kaplumbağ hızına çevirdiği için şimdiden bari çoğu işi yapayım ancak yetişir dedim
Beslenme olarak sizleri örnek alıp erkenden yeme faslını da bitirdim

Gündüz büyük kız laptobu okula götürmüştü çizim dersleri var diye o yüzden buraya bakamadım ama aklım sizlerdeydi

Bu arada şimdiden kara kara ne gibi bir menü yapsam diye düşünürken eşime danışma gafletinde bulundum
Ağzına tuvalet terliği ile vurduğumun çocuğu demezmi Mantı yap diye
Gerçi baştan biraz uyuz oldum bu halimle bana mantı yap dediği için ama çakal yapacağı masrafı da hesaba katıyormuş
Önden bir çorba arkadan bir tatlı ortaya da 2 çeşit salata yeter işte dedi

Hadi iyi saatime geldi Kaynanatörü de davet edeyim diye düşündüm Nasılsa eşimin halalarını da kızıyla yemeğe alırım oda aradan çıksın dedim ama daha adama ama gece Anneni evine bırakırsın demeye fırsat olmadan adam kendi anasını kendi istemedi
Gençler şimdi rahat edemez dedi ( sonuçta halalardan biri anası biride teyzesi onların yanında rahatlar benim Kaynanatörden sıkılabilirler diye düşündü sanırım )

afiyet olsunn güzel menü

Menü çok güzel

pazartesi menüsü gelsinnnnn

sabah 08.30
2 kk keçi peyniri
8 zeytin
1 dilim avakado
domates biber
1 dilim siyez ekmeği

ara 12.00
1 lokma dünkü fit kurabiyeden
5 çiğ badem

öğlen 13.10
avuç içi kadar haşlanmış organik tavuk
4 yk yoğurtlu kurutulmuş sebze

ara 16.30
1 lokma dünkü fit kurabiyeden
5 çiğ badem

akşam 19.30
2 kepçe tavuklu çorba
6-7 yk yeşil mercimek yemeği
kırmızı lahana salatası

ara 21.00
3 dilim ayva
3 dilim mandalina
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2,5 lt su
öğlen 30 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…