- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bir yer kiraladık restoran yapmak için ama içi harabe, bi de yer iyi, kira uygun diye kabul ettik ama tadilat yapmak gerek.Şükür canım yorgunum bugün azcık.
Hayırdır ne inşaatı ?
Ooo kimleri görüyorum abla naber nasılsınn :)Kaptanımız @MiuLego canim
Oyyy biz olmayan kuzunuda severiz valla yesinler onuuuAaa büyüdü o ama ısmi dürriyegül oldu, büyüdü yarın ilk dişi çıktığı için @Nevreste pilav dökecek
Tahmin ettim zateno sütüne söyle sağlıklı şeyler çeksin
Kizzz hemen, mali hamile miymiş @Nevreste
Yapmıştır o salatalari ile ünlü, hâlâ unutmuyom masum salatasini
Onlar sağlıklı onlara bisey demiyom
Ada m kan yapmış, benimde zorlamam lazım kendimi
Sabahtan beri etiket yapiyom sana
Aaaa silikse vardır, hayırlı olsun
Oyy kolay gelsin, müdür le aran nasil
Selam hoşgeldiniz
Küçültme kaçamakmis1 bisküvi yedi diye Floweroflife ne çekti ona sor küçük kaçamak yok
Çocuk izin vermedi anam
Iyiyim canim sen nasilsin ? Nasil gidiyor okul hayatOoo kimleri görüyorum abla naber nasılsınn :)
Eki Görüntüle 2095685 yine misafirlikteyim
Kuzu sen çok pis kalori yakiyorsunBir yer kiraladık restoran yapmak için ama içi harabe, bi de yer iyi, kira uygun diye kabul ettik ama tadilat yapmak gerek.
Ben de ona yardım ediyorum iki gündür, fayans kırma, bugün de tavanlarda rutubetli yerleri kazıdım, iki ay böyle gidecek..
Sen neden yorgunsun?
Yok o haşlama Allahtan. Kv yapınca yemeğe çok müdahale edemedimSabahki kızartma olmamış.Akşamda üç tane içli köfte kızartmaysa eğer
Onun haricinde diğerleri güzel canım afiyet olsun
Bir yer kiraladık restoran yapmak için ama içi harabe, bi de yer iyi, kira uygun diye kabul ettik ama tadilat yapmak gerek.
Ben de ona yardım ediyorum iki gündür, fayans kırma, bugün de tavanlarda rutubetli yerleri kazıdım, iki ay böyle gidecek..
Sen neden yorgunsun?
Ben de iyiyim hayat güzel valla şu kilolar da olmasa :) okul zor bu sene ama yapıyoruz işte çalışınca :)Iyiyim canim sen nasilsin ? Nasil gidiyor okul hayat)
Neden peki canım karbonhidrat diye miZeynepcim bezelye akşam öğününde olmaz zamanlama yanlış olmuş.
Yaparsin sen azimlisin ayyüzlü doktorum benimBen de iyiyim hayat güzel valla şu kilolar da olmasa :) okul zor bu sene ama yapıyoruz işte çalışınca :)
Aaa büyüdü o ama ısmi dürriyegül oldu, büyüdü yarın ilk dişi çıktığı için @Nevreste pilav dökecek
Tahmin ettim zateno sütüne söyle sağlıklı şeyler çeksin
Kizzz hemen, mali hamile miymiş @Nevreste
Yapmıştır o salatalari ile ünlü, hâlâ unutmuyom masum salatasini
Onlar sağlıklı onlara bisey demiyom
Ada m kan yapmış, benimde zorlamam lazım kendimi
Sabahtan beri etiket yapiyom sana
Aaaa silikse vardır, hayırlı olsun
Oyy kolay gelsin, müdür le aran nasil
Selam hoşgeldiniz
Küçültme kaçamakmis1 bisküvi yedi diye Floweroflife ne çekti ona sor küçük kaçamak yok
Çocuk izin vermedi anam[/QUOTE
Aaa düriyegül e daha altın takamadan diş çıkarmış, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , yarın da mürvetini götürüz
Bisküvi no baby no. 1 minik kaçamak 400 gramm ona göre, benden ders alın düşmeyin bu batağa
Yok o haşlama Allahtan. Kv yapınca yemeğe çok müdahale edemedim
Evet canim bezelye kaloriliNeden peki canım karbonhidrat diye mi
Ben de iyiyim hayat güzel valla şu kilolar da olmasa :) okul zor bu sene ama yapıyoruz işte çalışınca :)
Ben de öyle düşündüm ama sabah tartı bana gülmedi, yazık ya bana bir hevesle atladım tartıya ne göreyim Nur topu gibi +400 gram, bugün cıs cos yemedim sabaha bakalım ne olacakSen atlatirsin ki
Kuzu sen çok pis kalori yakiyorsun
Güzel beslenirsen bu iki ayda hedefe varirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?