canım tanışmıyoruz ama fotoyu görünce yorum yapmadan geçemedim, maşallah ya 2. fotoda hiç 80.li göstermiyorsun gerçekten etin çok sıkı sanırım, çok derli toplu duruyor
hasretim ve bilgililgili hoşgeldiniz
hasretimcim karatayı bıraktın ama yine de bir yerlerde buluştuk seninle
gerçekten mi :124:
değişim inanılmaz canım..tebrikleeer....
çok teşekkürler canımcanım tanışmıyoruz ama fotoyu görünce yorum yapmadan geçemedim, maşallah ya 2. fotoda hiç 80.li göstermiyorsun gerçekten etin çok sıkı sanırım, çok derli toplu duruyor
hosbulduk canlar cok tesekür ederim.
saphira müthissin canim bi 10 kilo sonra düsünemiyorum seni bravoo
gerçekten mi :124:
çok teşekkürler canım
ay çok sevindim kızlarrr
hasretim ve bilgililgili hoşgeldiniz
hasretimcim karatayı bıraktın ama yine de bir yerlerde buluştuk seninle
hoşgeldin canım ben kaptan yardımcınız ..sende hasretimin d oldurduğu formu doldur istersen arkadaşlar seni daha iyi tanısın misafirimiizi iyi ağarlıyalım dimi canım...
Estağfurullah canım benim,istememek değil de tabi nihayetinde bir yarışma olduğu için kilo verme ya da koruma öncelikli hedefimiz.Ama dediğin gibi takımımızın fahri üyesi olursan,hem süreç boyu yanında oluruz,hem de sen kontrollü kilo alırsın.Doğumdan sonra da listemize girersin inşallahİyi akşamlar 7. takım :)
ben hasretimin hamile arkadaşıyım. ben takıma girmek istemiyorum, zaten beni kim ne yapsın hamile halimlekilo alacağım kesin sonuçta. sadece kabul ederseniz ben de sizlerin muhabbetine katılıp sizlerle beraber yediklerime dikkat ederek bu süreci geçirmek istiyorum.
tabii kabul ederseniz :26: :26:
Harikasınnnnnnnnnnnnn,fark inanılmazzzzzzzzzEki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
Şimdiden bilinçli bir hamilelik süreci geçirmen çok önemli canım,bu bilincinden dolayı tebrik ediyorum senisağol canım teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için
doldurayım canım teşekkür ederim
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): esra
yaşınız:28
işiniz:avukat
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: aldım, verdim, aldım, verdim, en sonunda bir aldım tam yine verecektim ki hamile kalmışım
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): ekmeği kes verirsin, boğazını sıkı tut verirsin, bir de 70 kilodayken bile: iyisin sen böyle vermene gerek yok
boyunuz: 1.64
ilk başladığınız kilo: 73
hedef kilonuz: şimdilik yok ama 2013 yılına 60 kilonun altında girmek istiyorum.
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: metabolic balance süper, geri kalanına tam uyamadım ama akşam 6'dan sonra yememek ve öğün sayısını az tutmak bende işe yarıyor.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: şort giymek istiyorum heyyyyttttttt, şimdi üstüm ince olduğu için üstümden dekolte veriyorum altımda genelde pantolon oluyor
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: kendime güvenim yok böyle be usta aynalardan kaçar oldum
diğer(eklemek istediğiniz):böyle işte.
kayracım ben o diyeti sallamasyon olarak uyarladım
bi zamanlar kendi çapımda diyetle çok iyi veriyodum kilo onu yapmaya başladım
her öğün bir dilim ekmek yiyorum ama yemeklerimi sebze ve kurubaklagil olarak yiyorum bakalım ne olacak
o diyete uyamıyorum malesef canım et tavuk yemiyorum
ay sende mi oraalardasın şekeer....buluşaydık keşke ben tek gezdim eşim iş görüşdü....
ben senin face yi niye bulamıyorum ayşen...
hadi canım senden güzel sonuçlar bekliyoruz...
inanmıyoruuum saphıraaaa...eşimde aynı cafede iş görüşmesindeydi ben de biraz yandaki el sanatları pazarında oturdum sahilde gezdiim...hiç haberim yoktu ist. geldiğinden ..görsem kesin tanırdım seni yaa....
gel canım gezelim sahildeee....
gülüm 1 hafta izinli takımda 1 kişilik yer var canım paylaşımındanşüphemiz olmadığına göre bugünden itibaren takımdasııın.ç. formu yayınlarım herkes daha iyi tanısın senii....
yürüyüş iyi olmuş canım yediklerine hazırlık olmuşşş....
Canımsın,teşekkür ederim.Bi ara üşenmeyip 6 ayda takımca toplam kaç kilo verdiğimizi hesaplıycam,düşünsene o nasıl muhteşem bit toplam olacak
Offf,orda karşında ben olacaktım ve yanımızda kızların hepsi.Ordan burdan dertleşecektik.Ben bi sigara yakacaktım Ayşen'le;yarısını biz içecektik,yarısını rüzgar.Oy oy oy
Amin bitanem,inşallah
Canımsın.Gerçekten eşin çok güzel davranmış canım,gerçekten seni çok seviyor çok belliHerşey çok güzel olacak
5 kilocuk var aramızda amaaaaaa,sen daha çıtırsın
Canım yeni arkadaşlarımızı da facedeki 7. takım grubuna eklesek ya.
Maşallah,bunlar zaferin ayak sesleriiiiiiiiiiii
Bizi de ekle,bizi deeeee
Canım nasıl iyi gelmiştir değişiklik ve İstanbul havası,çok sevindim senin adına
Canım benim çok teşekkür ederim,fotolarını 4 gözle bekliyoruz senin de
İşte özlediğim tablo,sanırım artık kendime geliyorum
Ayyyy inşallah yer vardır ya,ne güzel olur sen de aramızda olsan
Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin miniğimizin
Canım çoookkk büyük bir oran olduğunu sanmıyorum.Light çikolatalar bile 90 kalori civarında.Günlük 1-2 çatal at ağzına,hiçbirşey olmaz
canim listeye girmiyek o zaten sedace paylasimda bulunup takim icnde kilo bildirmek istiyo
İyi akşamlar 7. takım :)
ben hasretimin hamile arkadaşıyım. ben takıma girmek istemiyorum, zaten beni kim ne yapsın hamile halimlekilo alacağım kesin sonuçta. sadece kabul ederseniz ben de sizlerin muhabbetine katılıp sizlerle beraber yediklerime dikkat ederek bu süreci geçirmek istiyorum.
tabii kabul ederseniz :26: :26:
Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
kızlar şimdi baktımda ganfed 4 hafta diye izin almıştı 227. etapta ayrılmış 236. etaptayız 9 hafta olmuş sanırım dönmicek gülüm gelince bi karar veririz artık....
menüm:
1. öğün: yazmış mıydım hatırlamıyorum
2 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk (60 gr) beyaz peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı (25 g) ceviz
3 ad. kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay
ara:1 ad. badem şekeri (kızım sokuşturdu ağzıma)
2. öğün:
1 tabak tavuklu türlü
1 kase yoğurt
yemeğin üstüne 4 ad. badem + ½ kk haşlanmış yumurta
su:sanırım 1.5 lt oldu yatana kadar 2 yapıcam
sağol canım teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için
doldurayım canım teşekkür ederim
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): esra
yaşınız:28
işiniz:avukat
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: aldım, verdim, aldım, verdim, en sonunda bir aldım tam yine verecektim ki hamile kalmışım
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): ekmeği kes verirsin, boğazını sıkı tut verirsin, bir de 70 kilodayken bile: iyisin sen böyle vermene gerek yok
boyunuz: 1.64
ilk başladığınız kilo: 73
hedef kilonuz: şimdilik yok ama 2013 yılına 60 kilonun altında girmek istiyorum.
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: metabolic balance süper, geri kalanına tam uyamadım ama akşam 6'dan sonra yememek ve öğün sayısını az tutmak bende işe yarıyor.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: şort giymek istiyorum heyyyyttttttt, şimdi üstüm ince olduğu için üstümden dekolte veriyorum altımda genelde pantolon oluyor
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: kendime güvenim yok böyle be usta aynalardan kaçar oldum
diğer(eklemek istediğiniz):böyle işte.
çok belli canım seninki ayşen kuşhan olmuş ama gayet iyi duruyo mönülerin çok ölçülü maşallah sanaaa
yaa evet valla nasıl yürüdüysem hala bacaklarım ağrıyo akşamda biraz atarım dengeler inşallah ne face ya kk danmı bahsediyosunuz yoksa özel facelermi benlede arkadaş olun
yaa ikimizinde çenelerinin düştüğü akşam heralde o akşam iyi olmuş valla
isteyen herkez muhabbete gelebilir kızlar sorun yok buarada hoşgeldinizzz
canım önce sağlıklı kilo almalar sonrada vermeler hoşgeldinn
heyyy bi güzel varmışşş nasıl fak etmişsin yaww maşallah sana
öyle bir üyemizmi vardı ben nie hiç denk gelmedim
bol yumurtalı günleerrr afiyet olsun canım mönülerin eritsin bitirsin seni emiii
çok güzel yazmışsın aldım verdim aldım aha one kaldı buyur doğru adrestesin bebişini kucağına almaya nekadar varrrr
teşekkür ederim canımHarikasınnnnnnnnnnnnn,fark inanılmazzzzzzzzz
heyyy bi güzel varmışşş nasıl fak etmişsin yaww maşallah sana
bol yumurtalı günleerrr afiyet olsun canım mönülerin eritsin bitirsin seni emiii
yaa ikimizinde çenelerinin düştüğü akşam heralde o akşam iyi olmuş valla
Sen benden 1.3 kg daha öndesin;bence sen ve kaptan benden daha önce kucaklayacaksınız 6'larıhoşgeldin nevcim nasıl gidiyo mönüler cumaya hangimiz 6lı rakama daha yakın olcaz bakalım tabi ben bugün biraz artı yaptım yarın yetişeyim sana
Estağfurullah canım benim,istememek değil de tabi nihayetinde bir yarışma olduğu için kilo verme ya da koruma öncelikli hedefimiz.Ama dediğin gibi takımımızın fahri üyesi olursan,hem süreç boyu yanında oluruz,hem de sen kontrollü kilo alırsın.Doğumdan sonra da listemize girersin inşallah
Şimdiden bilinçli bir hamilelik süreci geçirmen çok önemli canım,bu bilincinden dolayı tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?