Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar şimdi baktımda ganfed 4 hafta diye izin almıştı 227. etapta ayrılmış 236. etaptayız 9 hafta olmuş sanırım dönmicek gülüm gelince bi karar veririz artık....

canım tanışmıyoruz ama fotoyu görünce yorum yapmadan geçemedim, maşallah ya 2. fotoda hiç 80.li göstermiyorsun gerçekten etin çok sıkı sanırım, çok derli toplu duruyor

hoşgeldin canım ben kaptan yardımcınız ..sende hasretimin d oldurduğu formu doldur istersen arkadaşlar seni daha iyi tanısın misafirimiizi iyi ağarlıyalım dimi canım...

değişim inanılmaz canım..tebrikleeer....
gerçekten mi :124:
canım tanışmıyoruz ama fotoyu görünce yorum yapmadan geçemedim, maşallah ya 2. fotoda hiç 80.li göstermiyorsun gerçekten etin çok sıkı sanırım, çok derli toplu duruyor
çok teşekkürler canım
hosbulduk canlar cok tesekür ederim.

saphira müthissin canim bi 10 kilo sonra düsünemiyorum seni bravoo

ay çok sevindim kızlarrr

menüm:

1. öğün: yazmış mıydım hatırlamıyorum

2 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk (60 gr) beyaz peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı (25 g) ceviz
3 ad. kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay

ara:1 ad. badem şekeri (kızım sokuşturdu ağzıma)

2. öğün:

1 tabak tavuklu türlü
1 kase yoğurt
yemeğin üstüne 4 ad. badem + ½ kk haşlanmış yumurta

su:sanırım 1.5 lt oldu yatana kadar 2 yapıcam

hasretim ve bilgililgili hoşgeldiniz
hasretimcim karatayı bıraktın ama yine de bir yerlerde buluştuk seninle

sağol canım teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için

hoşgeldin canım ben kaptan yardımcınız ..sende hasretimin d oldurduğu formu doldur istersen arkadaşlar seni daha iyi tanısın misafirimiizi iyi ağarlıyalım dimi canım...

doldurayım canım teşekkür ederim

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): esra

yaşınız:28

işiniz:avukat

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: aldım, verdim, aldım, verdim, en sonunda bir aldım tam yine verecektim ki hamile kalmışım

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): ekmeği kes verirsin, boğazını sıkı tut verirsin, bir de 70 kilodayken bile: iyisin sen böyle vermene gerek yok

boyunuz: 1.64

ilk başladığınız kilo: 73

hedef kilonuz: şimdilik yok ama 2013 yılına 60 kilonun altında girmek istiyorum.

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: metabolic balance süper, geri kalanına tam uyamadım ama akşam 6'dan sonra yememek ve öğün sayısını az tutmak bende işe yarıyor.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: şort giymek istiyorum heyyyyttttttt, şimdi üstüm ince olduğu için üstümden dekolte veriyorum altımda genelde pantolon oluyor

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: kendime güvenim yok böyle be usta aynalardan kaçar oldum

diğer(eklemek istediğiniz):böyle işte.

Estağfurullah canım benim,istememek değil de tabi nihayetinde bir yarışma olduğu için kilo verme ya da koruma öncelikli hedefimiz.Ama dediğin gibi takımımızın fahri üyesi olursan,hem süreç boyu yanında oluruz,hem de sen kontrollü kilo alırsın.Doğumdan sonra da listemize girersin inşallah

Eki Görüntüle 314722

burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim

Eki Görüntüle 314723

burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
Harikasınnnnnnnnnnnnn,fark inanılmazzzzzzzzz

Şimdiden bilinçli bir hamilelik süreci geçirmen çok önemli canım,bu bilincinden dolayı tebrik ediyorum seni

Son düzenleme:

çok belli canım seninki ayşen kuşhan olmuş ama gayet iyi duruyo mönülerin çok ölçülü maşallah sanaaa

yaa evet valla nasıl yürüdüysem hala bacaklarım ağrıyo akşamda biraz atarım dengeler inşallah ne face ya kk danmı bahsediyosunuz yoksa özel facelermi benlede arkadaş olun

yaa ikimizinde çenelerinin düştüğü akşam heralde o akşam iyi olmuş valla

canim listeye girmiyek o zaten sedace paylasimda bulunup takim icnde kilo bildirmek istiyo

isteyen herkez muhabbete gelebilir kızlar sorun yok buarada hoşgeldinizzz

canım önce sağlıklı kilo almalar sonrada vermeler hoşgeldinn

Eki Görüntüle 314722

burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim

Eki Görüntüle 314723

burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında

heyyy bi güzel varmışşş nasıl fak etmişsin yaww maşallah sana

kızlar şimdi baktımda ganfed 4 hafta diye izin almıştı 227. etapta ayrılmış 236. etaptayız 9 hafta olmuş sanırım dönmicek gülüm gelince bi karar veririz artık....

öyle bir üyemizmi vardı ben nie hiç denk gelmedim

bol yumurtalı günleerrr afiyet olsun canım mönülerin eritsin bitirsin seni emiii

çok güzel yazmışsın aldım verdim aldım aha one kaldı buyur doğru adrestesin bebişini kucağına almaya nekadar varrrr

hoşgeldin nevcim nasıl gidiyo mönüler cumaya hangimiz 6lı rakama daha yakın olcaz bakalım tabi ben bugün biraz artı yaptım yarın yetişeyim sana

hosbulduk canim,tesekür ederim

yaa ikimizinde çenelerinin düştüğü akşam heralde o akşam iyi olmuş valla
İşin garibi o gün karşılaşmadık da seninle değil mi

hoşgeldin nevcim nasıl gidiyo mönüler cumaya hangimiz 6lı rakama daha yakın olcaz bakalım tabi ben bugün biraz artı yaptım yarın yetişeyim sana
Sen benden 1.3 kg daha öndesin;bence sen ve kaptan benden daha önce kucaklayacaksınız 6'ları

sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah sizlerin de desteği ile gereksiz kilo almadan bu dönemi geçirip doğumdan sonra da gerçek üye olarak sizinle olurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…