Canım inşaallah çok iyi olur her şey. Allah muhabbetinizi artırsınhb canım, bi yere gitmiyorum ki hep buralardayım ara sıra.
burası dostlukların, sevginin, kadın dayanışmasının, iyilik ve güzelliğin yeri..
sizleri çok seviyorum..
kızım kreşe gidiyor canım, 9,45 gibi bırakıyorum bende 10,00 da işteyim. akşam da 17,15 te alıyorum kızımı eve gidiyorum.
bu ara allahtan y dışı seyahatim olmadı, geçen hafta bi seyahat durumu vardı iptal oldu şükür. 1 günlük bişiydi, patrona gidemem şimdi demiştim dinletememiştim. kreşe başlayıp stres yaşayan bebeğimi gece de yalnız bırakıp stres yaratamazdım ayrıca eşim de çok zorluk yaşattı şu son 1,5 ayda..
neyse ki 10 gün kadar önce gitti kv memleketine. kadın gitti bi kaç gün sonra eşim daha anlayışlı yardımsever olmaya başladı. ama o kadar yıprandık ki. terapi önerdim, annen de gelebilir dedim ki mecbur kaldığım içindi bu bunu söylememe ragmen terapiye ikna edemedim. şu anda normaliz en azından kavga yok. o kadar ki bi ara evi terketme noktasına bile geldim ama kızımın varlığı tuttu beni. biraz onarım istiyor ilişkimiz hatta epey bi onarım. şu anda ondan olumlu sinyaller alıyorum inşallah daha da iyi olur.
en azından kreşe eskisi kadar hoşgörüsüz değil. geçen kızı ben alayım diye kendisi teklif bile etti..
ama her hastalık herşey kreş yüzünden oluyor zaten. kreşin başı büyük bi kere yarandırmak zor..
selam canım buralardayım..
canım benim bende sizi özlüyorum. ama çözmem gereken bir çok sorunum vardı. diyet filan hak getire. kaç kilo aldım onu bile bilemiyorum. bu konuda kayıp durumdayım. bi diyetisyen yardımına başvurmayı düşünüyorum bakalım.
Hemen söyleyeyim balım kiraz sapı o çöpe yokk emziren anneler ıhlamur ve rezene çayı içmeliAynrn arastrm ona gore icim ozamanWhiteblacklife aydinlat beniiii
Yattim kuzu icmeyi verim uyudu bebe uyanmaz insaAllah
Bendr yatayim coooook öpüyorum seni iyi geceler
Sağol canım
Tahmin etmistim canisi rezene iciyodum sa ne zamandir unutuyorum geri başlayım bariHemen söyleyeyim balım kiraz sapı o çöpe yokk emziren anneler ıhlamur ve rezene çayı içmeli
Özellikle Yeşilçay asla içme
Rezene çayı süt yapar rezene çayı zayıflatmaya rahatlatmaya faydalıdır
Aynı anda bebeği sakinleştirme ve gaz sancısı gidermek gibi faydaları da vardır bebeklere günde 1 çay kasigi kadar içirilir gaz sancısı için
bende yeri ayrı olanNego
iyi ki mi varsın sen
ban açıldı sabah olsun da gel bi hele
akşam olsun da renkli menülerini ver bir hele
Gelem banu ama şartları konusak 10 şişe demostos isterim işime karismayacaksin alıp çocuklari dışarı çıkacaksın bu iki şartı kabul et damların hemen
Ablam aşk olsun gordum geliyorum oğlunun gelmesine çok sevindim ablam hasret giderin oğlunun söylediği sözler çok güzel inşallah sana daha da motive olmanı saglar
Geçmiş olsun yavruna kuzumGunaydin canlar
Benim hastalik mesaisi dun gece yine basladi
Kizim yine hasta
Deliricemm
Teşekkür ederim inan seni gordum bende cook sevindim hani gitmesen diyorum bizimle kalsan
AebenüşşşşşBetüşşşş
he ya 8 porsiyon yiyen 8 küsürlü betül geldi baciiiiiiiAnaaa 8 porsiyon meyve yiyen betüşüm de burdaymış
gel kuzum gel.
Oyyy ablam nazlan ne olacak ben hep buradayım yokken bile sizinleyimmm geçmişi komple okudum diyetisyen bulmussun sakın bırakma sakın abla çok ugrastin bitirmeden vazgeçmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkAyyy teşekkürler canım
Sana biraz nazlanayim dedim
Zaten çok emin değildin kuzum, istiyorsan çalışmalara baslarsin niye uzuluyorsun
Kan testi mi yaptirdin canım benim ilk hamileliğinde kan testinde bile negatif çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım pozitif çıktı belki vardır ama erkendir canim
üzülme kuzum Hayırlısı olsun
Kuzum hayirlisi olsun zaten kuzum daha kucuk
diyordun
Oyyy ablam nazlan ne olacak ben hep buradayım yokken bile sizinleyimmm geçmişi komple okudum diyetisyen bulmussun sakın bırakma sakın abla çok ugrastin bitirmeden vazgeçmek yokkkkkkkkkkkkkkkkk
Gıybet gıybet tüüüüüü kim yapmış kihep dedikodu hep dedikodu
Tamam eflalim!!MARABALAR
Cumaya artı geleni sabit geleni vururumsabah tartılıp ona göre detoks yapsın eksi gelmeyen
Bugun gıdıcem canım yine kilo aldım bu hafta Bı motivasyon olması icin kontrol edildiğini bilmek iyi gelecek Insallah bununla birlikte yapmam lazım artıkHos buldum makbusum ne yaptın diyetisyen işini karar verebildin mi
ben iyiyim waytımOyyy begusum ballı coregim iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?