Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım inşaallah çok iyi olur her şey. Allah muhabbetinizi artırsın

Aynrn arastrm ona gore icim ozaman Whiteblacklife aydinlat beniiii

Yattim kuzu icmeyi verim uyudu bebe uyanmaz insaAllah
Bendr yatayim coooook öpüyorum seni iyi geceler
Hemen söyleyeyim balım kiraz sapı o çöpe yokk emziren anneler ıhlamur ve rezene çayı içmeli
Özellikle Yeşilçay asla içme
Rezene çayı süt yapar rezene çayı zayıflatmaya rahatlatmaya faydalıdır
Aynı anda bebeği sakinleştirme ve gaz sancısı gidermek gibi faydaları da vardır bebeklere günde 1 çay kasigi kadar içirilir gaz sancısı için

Tahmin etmistim canisi rezene iciyodum sa ne zamandir unutuyorum geri başlayım bari
Coookkk sagol

ve gelddiiiimm Eskisi gibi takım dışılık varsa cuma sabahı tartılıp sizinle yine ince betüle kavuşmak isterim
Cuma gününden itibaren menü vermeye başlamak istiyorum

Teşekkür ederim inan seni gordum bende cook sevindim hani gitmesen diyorum bizimle kalsan
de de gitme kır dizini kal de...

Aebenüşşşşş

Anaaa 8 porsiyon meyve yiyen betüşüm de burdaymış
he ya 8 porsiyon yiyen 8 küsürlü betül geldi baciiiiiii kaç kilosun çoookkkk merak ediyorum çokkkkkk Bilirsin en çok seni kıskanıyorum

geldim gülüm geldim. 4. plates seansımı da yaptım hocadan fırçayı da yedim tamam dedim menüleri anca burada düzeltebilirim ve geldim.

Zaten çok emin değildin kuzum, istiyorsan çalışmalara baslarsin niye uzuluyorsun

Yok kız ben çocuk çok ama çok severim kendime güvenim yok ve sipam küçük :)

Kan testi mi yaptirdin canım benim ilk hamileliğinde kan testinde bile negatif çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım pozitif çıktı belki vardır ama erkendir canim

Kız normalde istemiyordum ama insan hayal kurunca :)
üzülme kuzum Hayırlısı olsun

Saolasin:)
S Sguat girls Canım darısı bidahaki aya

Yok şimdi ölmez kızm kucuk:)
Kuzum hayirlisi olsun zaten kuzum daha kucuk
diyordun

Hayal kurdum bende hemen başlarım hayale kaptıririm kendimi çocuk gibi tek tesellim kız küçük

Oyyy ablam nazlan ne olacak ben hep buradayım yokken bile sizinleyimmm geçmişi komple okudum diyetisyen bulmussun sakın bırakma sakın abla çok ugrastin bitirmeden vazgeçmek yokkkkkkkkkkkkkkkkk

Aynen canim inşallah bu kadar emeği mi desteğinizi ziyan etmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…