şerycim hoşgeldinKedibochi
kızın napıyor kreşe gidiyo yine demi?
kv tekrar sorun çıkarmadı inşallah
Kedibochi kuzum nerelerdesinnn
Vayt beni de gormediVaytbeni gormedi
Gelem banu ama şartları konusak 10 şişe demostos isterim işime karismayacaksin alıp çocuklari dışarı çıkacaksın bu iki şartı kabul et damların hemen
wayt günlerdir ne temilik yapmışsındır sen yaaa
kız bend eişten çıkınca girişecem eve gelsene yardıma
Kimyacı simay neydiyon haci
Iyiyim bacim sen napiyon burdayim artikkkKimyacı simay neydiyon haci
Bende sizi çok özledimVayt hoşgeldin canim yorumlarini ozledik
Cumayi bekliyorum papatyam tartı eksi de demigecti kuzucum gecti
cuma ola hayrola
Ne yapayım diyette nokta koyduk gibi korumaya çalışıyorum sen ne yaptın bakalım ne durumdadır anlat heleIyiyim bacim sen napiyon burdayim artikkk
Zaten çok emin değildin kuzum, istiyorsan çalışmalara baslarsin niye uzuluyorsunArkadaşlar kusura bakmayın sizde meraklandirdim ama hamile değilimkendimide çok kaptırdım galiba
ay ben sersem gibiyim dün akşam içtiğim çorba beni mahvetti,mapustan dönenlere heycan bilenem yapamamışım haberim yok,şükür kavuşturana
kaptaniçemmmmmm @MiuLego
yardımcı kaptaniçemWhiteblacklife
sindirellamNego
adını etiketleyemediğim cocooooooo
Kan testi mi yaptirdin canım benim ilk hamileliğinde kan testinde bile negatif çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım pozitif çıktı belki vardır ama erkendir canimArkadaşlar kusura bakmayın sizde meraklandirdim ama hamile değilimkendimide çok kaptırdım galiba
Mapus arkadaşım nasilsin
Çok şükür canım bomba gibiyim, sen nasılsınMapus arkadaşım nasilsin
üzülme kuzum Hayırlısı olsunArkadaşlar kusura bakmayın sizde meraklandirdim ama hamile değilimkendimide çok kaptırdım galiba
yyyy geldiniz miii yavrucagimmmMapus arkadaşım nasilsin
Izin sureci iyi gelmedi buralardayim gordugun gibi kuzumNe yapayım diyette nokta koyduk gibi korumaya çalışıyorum sen ne yaptın bakalım ne durumdadır anlat hele
Kuzum hayirlisi olsun zaten kuzum daha kucuk diyordunArkadaşlar kusura bakmayın sizde meraklandirdim ama hamile değilimkendimide çok kaptırdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?