Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şerycim hoşgeldin Kedibochi
kızın napıyor kreşe gidiyo yine demi?
kv tekrar sorun çıkarmadı inşallah

hb canım, bi yere gitmiyorum ki hep buralardayım ara sıra.
burası dostlukların, sevginin, kadın dayanışmasının, iyilik ve güzelliğin yeri..
sizleri çok seviyorum..

kızım kreşe gidiyor canım, 9,45 gibi bırakıyorum bende 10,00 da işteyim. akşam da 17,15 te alıyorum kızımı eve gidiyorum.
bu ara allahtan y dışı seyahatim olmadı, geçen hafta bi seyahat durumu vardı iptal oldu şükür. 1 günlük bişiydi, patrona gidemem şimdi demiştim dinletememiştim. kreşe başlayıp stres yaşayan bebeğimi gece de yalnız bırakıp stres yaratamazdım ayrıca eşim de çok zorluk yaşattı şu son 1,5 ayda..
neyse ki 10 gün kadar önce gitti kv memleketine. kadın gitti bi kaç gün sonra eşim daha anlayışlı yardımsever olmaya başladı. ama o kadar yıprandık ki. terapi önerdim, annen de gelebilir dedim ki mecbur kaldığım içindi bu bunu söylememe ragmen terapiye ikna edemedim. şu anda normaliz en azından kavga yok. o kadar ki bi ara evi terketme noktasına bile geldim ama kızımın varlığı tuttu beni. biraz onarım istiyor ilişkimiz hatta epey bi onarım. şu anda ondan olumlu sinyaller alıyorum inşallah daha da iyi olur.
en azından kreşe eskisi kadar hoşgörüsüz değil. geçen kızı ben alayım diye kendisi teklif bile etti..
ama her hastalık herşey kreş yüzünden oluyor zaten. kreşin başı büyük bi kere yarandırmak zor..

selam canım buralardayım..

canım benim bende sizi özlüyorum. ama çözmem gereken bir çok sorunum vardı. diyet filan hak getire. kaç kilo aldım onu bile bilemiyorum. bu konuda kayıp durumdayım. bi diyetisyen yardımına başvurmayı düşünüyorum bakalım.

wayt günlerdir ne temilik yapmışsındır sen yaaa
kız bend eişten çıkınca girişecem eve gelsene yardıma
Gelem banu ama şartları konusak 10 şişe demostos isterim işime karismayacaksin alıp çocuklari dışarı çıkacaksın bu iki şartı kabul et damların hemen

Arkadaşlar kusura bakmayın sizde meraklandirdim ama hamile değilim kendimide çok kaptırdım galiba
Kan testi mi yaptirdin canım benim ilk hamileliğinde kan testinde bile negatif çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım pozitif çıktı belki vardır ama erkendir canim

Ne yapayım diyette nokta koyduk gibi korumaya çalışıyorum sen ne yaptın bakalım ne durumdadır anlat hele
Izin sureci iyi gelmedi buralardayim gordugun gibi kuzummasallahin var senin
Bende tkr tkır goturcem kilolari ins
15 marta kadar insallah hedefime yaklasabilirim kızımın dogum gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…