Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam herkese
Bugün işe biraz geç gidiyorum, bizimkilere öğle yemeği hazırladım, onlara tavuklu makarna salatası yaptım, bana da makarna yerine havuç koydum

Sabah tartı yüzümü güldürdü 56 ları gördüm uzun zamandan sonra ,
Cuma’ya kadar kaçamaksız devam

Kedibochi cim denk gelemedik demekki, olsun kalpler bir denk geldiğimiz günde olur

eşinle normale dönmenize sevindim, o dönemlerde yaşadığın zorluğu az çok tahmin edebiliyorum bazı eşler malesef anneye aileye düşkünlüğüne eşini zor durumda bırakabiliyor, allahtan şimdi gitmiş kv dende rahatsınız,aman artık gelmesin uzak dursun, huzurunuzu kaçırmasın, bi yuva kolayla oluşmuyor heleki çocuk olunca...

Whiteblacklife gel kız tamam sana çamaşır suyu alıcam 50 kilo
Valla mı söz mü adres veremem mi benim koca almıyor bana artık haftada 2 kiloyla idare edecek misin bosarim lan ben bu adamı sırf bunun için haberi yok market fişlerini kontrol ediyor artık bagimliymisim

Canım inşaallah çok iyi olur her şey. Allah muhabbetinizi artırsın

amin canım cümlemizin evlerinden huzur eksik olmasın..

işte o kadını ilk günden eve sokmicaktım da ah benim iyi niyetim var ya. bu kadın seni baştan istememiş sonradan mı değişeekti değil mi? değişti sandım iyi olur sandım ilk kavgada tüm pisliklerini içinden saçmaz sandım eşimi de kendisi gibi yapmaz sandım amaaan sandım da sandım işte.
artık görmek sesini duymak haber almak istemiyorum.
kızımın mutluluğu evimin huzuru herşeyden önemli...

La pinar ne güldüm yaaaa

canım şerims eni görmek ne güzel
biraz yoluna girmiş sanırım herşey
zamanla daha iyi olur umaım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…