Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin örtmenim
nasılsın? sende takıma mı girdin yoksa?
bu arada benim soru kaynadı arada unuttum sanma
Hosbuldumm caaniiimmmm eski dostummm evet transfer kuzu ayyy unut kiz onu niye unutmadin ki walla anlam veremedim ama hala problem olarak duruyosa bakyim tekrardan

Valla mı söz mü adres veremem mi benim koca almıyor bana artık haftada 2 kiloyla idare edecek misin bosarim lan ben bu adamı sırf bunun için haberi yok market fişlerini kontrol ediyor artık bagimliymisim
Kız adam hakkı haftada 2 kilo ne demek çocuklarının başında sağlıklı bir anne olmak istemiyormusun sen

Izin sureci iyi gelmedi buralardayim gordugun gibi kuzummasallahin var senin
Bende tkr tkır goturcem kilolari ins
15 marta kadar insallah hedefime yaklasabilirim kızımın dogum gunu
Kimyacı simayim kilo diyette izin yok balım kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar altın anlat biraz bana

Hosbuldumm caaniiimmmm eski dostummm evet transfer kuzu ayyy unut kiz onu niye unutmadin ki walla anlam veremedim ama hala problem olarak duruyosa bakyim tekrardan

tekrardan hoşgeldin
o sıkıntı duruyo durmazmı tabikide, sen bi bak ona ama sanırım farklı yerlerden çözüm istiycem böyle kitabi bilgilerle olacak iş değil

işte hep iyi niyetten şery
neyse en azından bi şans daha vermiş oldun sana ağır şeyler yaşattı ama son dersinide böyle aldın say, belki eşinde anlar zamanla ne olduğunu senin haklılığını anlar
boşver zaten uzakta ne hali varsa görsün

Bugun gıdıcem canım yine kilo aldım bu hafta Bı motivasyon olması icin kontrol edildiğini bilmek iyi gelecek Insallah bununla birlikte yapmam lazım artık
Durumdan haberdar et bizide makbusum bizi burayı boslama yanımızda ol hep seviliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…