Hosbuldumm caaniiimmmmhoşgeldin örtmenim
nasılsın? sende takıma mı girdin yoksa?
bu arada benim soru kaynadı arada unuttum sanma
Kız adam hakkı haftada 2 kilo ne demekValla mı söz mü adres veremem mi benim koca almıyor bana artık haftada 2 kiloyla idare edecek misin bosarim lan ben bu adamı sırf bunun için haberi yok market fişlerini kontrol ediyor artık bagimliymisim
Bana da!!bana da herkes aynı duayı ediyo.artık kafaya huniyi takar öyle gezerim dü düüüüt diye
hehehehehehLa pinar ne güldüm yaaaa
Bizde de amcamlar ikiz hayırlısı bakalım.Kalbinde ne varsa Allah nasip etsin kuzumBana da!!
Bir de ne zaman kahve falı baksalar ikiz bebek derlerdi senelerdir, eşimin ailesinde de ikizler var, bakalım umarım olur
Kahveye azıcık domestos koyarsan olur
way anamm way bırak temziligi bacım
ben sana bi kahve yapam balkonaaaa oturup sohbet ederiz
sanki brandi istiyo kahvesine allahım yaaKahveye azıcık domestos koyarsan olur
İyiyim balım eksilere çok ama çok sevindim marabalari topla yenin ağaları ağalık sistemini cokertinnnnnÇok şükür canım bomba gibiyim, sen nasılsın
Geldim cicegimmmmm nasıl oldu kizinyyyy geldiniz miii yavrucagimmm
Kimyacı simayim kilo diyette izin yok balım kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar altın anlat biraz banaIzin sureci iyi gelmedi buralardayim gordugun gibi kuzummasallahin var senin
Bende tkr tkır goturcem kilolari ins
15 marta kadar insallah hedefime yaklasabilirim kızımın dogum gunu
Hoş bulduk meleğim bir daha menude kek yok sağlıklı besleniyoruz demi ama
Hosbuldumm caaniiimmmmeski dostummm evet transfer kuzu ayyy unut kiz onu niye unutmadin ki walla anlam veremedim ama hala problem olarak duruyosa bakyim tekrardan
Bana bak bisküvi canavarı bir daha menü de bisküvi gormeyecegimNego
Eflal koş gel rüyalar gerçek olsun, daha kırılacak çok fayans var, kalori de yaktırıyor dünden bugüne 600 gram gitmiş!!
işte hep iyi niyetten şeryamin canım cümlemizin evlerinden huzur eksik olmasın..
işte o kadını ilk günden eve sokmicaktım da ah benim iyi niyetim var ya. bu kadın seni baştan istememiş sonradan mı değişeekti değil mi? değişti sandım iyi olur sandım ilk kavgada tüm pisliklerini içinden saçmaz sandım eşimi de kendisi gibi yapmaz sandım amaaan sandım da sandım işte.
artık görmek sesini duymak haber almak istemiyorum.
kızımın mutluluğu evimin huzuru herşeyden önemli...
Durumdan haberdar et bizide makbusum bizi burayı boslama yanımızda ol hep seviliyorsunBugun gıdıcem canım yine kilo aldım bu hafta Bı motivasyon olması icin kontrol edildiğini bilmek iyi gelecek Insallah bununla birlikte yapmam lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?