10 gun sonra tekrar bakacak alerji ilacida verdi zaten buhar vermedi nefes tikaniklik yok sukur rahat nefes alıyor.. cok sagol gecer demi zature deyince cok korktum çokCanım gecen sene bizim hallerimiz buharami başladınız bizim sonumuz alerjiye kadar geldi iyileştikten sonra bir alerji uzmanına gidin Çok geçmiş olsun
Adam sakın ol biliyorsun bizde atlattik yeni eve hemen hava makinası al devamlı ventolin kullan
Sıvı alımı çok ama çok önemli etmesinden daha da önemli sıvı alımını yükselt
Bol bol meyve yedirmeye bal yedirmeye çalış doktor bize kestane balının önermişti
Aşla ilaç saatlerini kaçırma
Canım çok çok ama çok geçmiş olsun ben duyunca muslukları acmistim geçiyor ve kesinlikle tekrar kontrol gotur leke var mı diye balim
muzaffer detoksuMenüm
Sabah
1 yerli muz
1 bardak süt
1 kupa cay
Ara
yesil cay
sekersiz kahve
Öğlen
yok
Aksam
1 bardak süt
1 yerli muz
Ve cay Icicem insallah
Su: 2 2.5 lt.
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek
Hoş bulduk can canımWaytimmm kuzummm hoşgeldin..
Haberini duydumm ama bi yazamadım....
ben işte miu anaAna kimen gündemsizden
Oh yerim ya o kedicikleri
Tavuklu salatamı yedim öğlen misler gibi
La sen kıl.payi yendin ben seni ezdim gectimmm hemide bireysel 1 likle sen kimler dans ediyor bacimmmmm ya listede sovvv yapmış bu bacı heyt beeeeeeeeeeeeeee
çok geçmiş olsun minnoşumuzaKizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....
Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
İspitci miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Valla gittim mium aksam paylaşırım listemi falan Insallah benı frenleyen bisiy olur bu artık sadece diyetisyen de tartılacagım cumaları kontrole giderim diye dusunuyorum Insallah
Efferim,Yemedim
Kestane bali var canim hemen cikarayim tezgahin ustune gozumun onunde olsun meyvesinin icine koyup yedireyim cook sağol ...bol su iciyor zaten ama yemek yemiyorAdam sakın ol biliyorsun bizde atlattik yeni eve hemen hava makinası al devamlı ventolin kullan
Sıvı alımı çok ama çok önemli etmesinden daha da önemli sıvı alımını yükselt
Bol bol meyve yedirmeye bal yedirmeye çalış doktor bize kestane balının önermişti
Aşla ilaç saatlerini kaçırma
Canım çok çok ama çok geçmiş olsun ben duyunca muslukları acmistim geçiyor ve kesinlikle tekrar kontrol gotur leke var mı diye balim
Birlikte yapamayız, sen çok tontişsinbugun diyetisyene gittim nanam 62.8 geldım ideal kilom 56. 3
Geliyor musun sen de hele
Gecmis olsun canım cok zor Çocuğun hasta olması Insallah en kısa zamanda toparlarKestane bali var canim hemen cikarayim tezgahin ustune gozumun onunde olsun meyvesinin icine koyup yedireyim cook sağol ...bol su iciyor zaten ama yemek yemiyor(
Korkma gecer beslenmesine dikkat et tahin bekmez ver biraz10 gun sonra tekrar bakacak alerji ilacida verdi zaten buhar vermedi nefes tikaniklik yok sukur rahat nefes alıyor.. cok sagol gecer demi zature deyince cok korktum çok
Bu cuma doluyor istehe tamam daha dolmadı yani
puhahahahahhahahahahah hahahahahah
çekirge yiyebiliyoz mu
açım
Canım geçmiş olsun. geçer inşallah10 gun sonra tekrar bakacak alerji ilacida verdi zaten buhar vermedi nefes tikaniklik yok sukur rahat nefes alıyor.. cok sagol gecer demi zature deyince cok korktum çok
Noldu ki??
aynen kuzu ben de tamamladım bugünüölmezsem yarın da devam
bakalım neler olacak kader arkadaşımaynen kuzu ben de tamamladım bugünü
valla cumaya ne kaldı diye diye yarını da çıkarırız bence
Rabbim şifa versin ay yüzlüyeKizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....
Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
ızagara yaptırdım çorbasının suyu yağlıdır kilo yapar diyeEki Görüntüle 2096189
tamam beeeeeeeeeeeee
evet baktım şimdi kontrol ettimBu cuma doluyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?