Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım gecen sene bizim hallerimiz buharami başladınız bizim sonumuz alerjiye kadar geldi iyileştikten sonra bir alerji uzmanına gidin Çok geçmiş olsun
10 gun sonra tekrar bakacak alerji ilacida verdi zaten buhar vermedi nefes tikaniklik yok sukur rahat nefes alıyor.. cok sagol gecer demi zature deyince cok korktum çok

ya sen ada'am yazıyon ben niye her seferinde edımm okuyorum

Ana kim en gündemsizden
ben işte miu ana
Oh yerim ya o kedicikleri

Tavuklu salatamı yedim öğlen misler gibi

La sen kıl.payi yendin ben seni ezdim gectimmm hemide bireysel 1 likle sen kimler dans ediyor bacimmmmm ya listede sovvv yapmış bu bacı heyt beeeeeeeeeeeeeee

Kizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....

Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
çok geçmiş olsun minnoşumuza
geçi gidecek kuzucum
İspitci miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Valla gittim mium aksam paylaşırım listemi falan Insallah benı frenleyen bisiy olur bu artık sadece diyetisyen de tartılacagım cumaları kontrole giderim diye dusunuyorum Insallah

Kestane bali var canim hemen cikarayim tezgahin ustune gozumun onunde olsun meyvesinin icine koyup yedireyim cook sağol ...bol su iciyor zaten ama yemek yemiyor (

10 gun sonra tekrar bakacak alerji ilacida verdi zaten buhar vermedi nefes tikaniklik yok sukur rahat nefes alıyor.. cok sagol gecer demi zature deyince cok korktum çok
Korkma gecer beslenmesine dikkat et tahin bekmez ver biraz biz eve buhar makinası aldık sonunda bu seneki okul başlaýınca başladık şüķür hic hasta olmadı

Kizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....

Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
Rabbim şifa versin ay yüzlüye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…