Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba menü çok karbonlu olmuş canım öğle karbon akşam karbon hem barbunya hem bulgur hem fasulye var çok fazla karbon almissin canim

Adam geçmiş olsun gözüm yemek aradı ama güzel menü

Ekmek makarna pilav yemiyorum sadece bulgur pilavı yiyorum. Paketli ürünleri de çıkardım hayatımdan. Yemek araları da dediğin gibi 4-5 saatten aşağı olmuyor. Su da günde 2 lt civarı içiyorum. Şu anlık sadece Spor eksik . Akşam en son 8de yiyorum. Nerede hata yaptım

Merhaba menü çok karbonlu olmuş canım öğle karbon akşam karbon hem barbunya hem bulgur hem fasulye var çok fazla karbon almissin canim
Teşekkür ederim onların yerine et sebze falan yerim bundan sonra

Akşam 8 çok geç bir saat canım daha erkene çek..
Leslie yap evde dersmi çalışıyorsun ağırdır da derslerin senin.

aksam yemeğini daha öne çekmek gerek canım en geç 19 ağza fermuar cekmelesin protein alın çok az menü Gore ama sana gerekli olan en çok protein yanında sebze yemekleri ağırlıklı olarak karbon haftada 2 defa yeterli bence ama sen canım bir haftalık karbonu bir güne doldurmussun mium da karatayci o sana daha güzel açıklama yapacaktır onun menusunu kendine ornek alabilirsin canim

Daha çabuk gider kilolar o zaman
Tebrikler canım valla zor yine de yapıyor olman güzel.
Bende oturuyorum mell mell gideyim utandım şu an.
Bazen durmuyo kaliyo ama iste spor
Duzenli yapsam cok gider de duzene oturamadisporm daha

Akşam 8 çok geç bir saat canım daha erkene çek..
Leslie yap evde dersmi çalışıyorsun ağırdır da derslerin senin.
Saat 6 mı olsun mesela o da çok erken değil mi yoksa iyi mi?
dersler ağır ama spor yapamama sebebim o değil şu sıralar sırtım ağrıyor bir haftadır o da masa başında saatlerce ders çalışmaktan oldu tabi ağrım geçince evin yakınında spor salonu var oraya yazılmayı düşünüyorum yürüyüş eliptik yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…