- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Merhaba menü çok karbonlu olmuş canım öğle karbon akşam karbon hem barbunya hem bulgur hem fasulye var çok fazla karbon almissin canimSelamlar herkese :) menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5-6 tane zeytin
Bir avucumu dolduracak kadar ceviz badem fındık karışık
Çay
Öğlen
6-7 yk barbunya
6-7 yk bulgur pilavı
Ayran
Akşam
7-8 yk kuru fasulye
Ayran
3-4 tane ceviz
Su:1,5 lt uyuyana kadar 2 yaparım.
Spor:yok malesef. Bir haftadır sırtım ağrıyor fırsat buldukça yatıyorumbirkaç gün daha geçmezse doktora gideceğim
Maşallah bonus ya ne yiyorsun ne yiyorsun hiç doymiyorsunnWhiteblacklife hayrina benim stresle yememede maşallah dermisin böyle icten ama
Ayyy yumuk yumuk eller
Maşallah bonus ya ne yiyorsun ne yiyorsun hiç doymiyorsunn
Adam geçmiş olsun gözüm yemek aradı ama güzel menüBugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta haslanmis
1 dilim beyaz peynir
3 yesil zeytin
1 salatalik
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
9 fındık
1 türk kahvesi
Aksam 16.10
1 dilim tost peynirli ( kepekli ekmek)
5 yesil zeytin
Maydanoz
Ara
1 portakal
2 lt su icildi @MiuLego
Canim spor yok malum hala tam iyilesemedim....cok yattim totom büyüdü valla
Ortim @kelebekolacam
Mortim @malipina ve miulego
Kolum koptu biri alsn bebeyi
Olduruyo o yumuk eller beniAyyy yumuk yumuk eller
He anami yoruyon diye hareket yapiyo
Ekmek makarna pilav yemiyorum sadece bulgur pilavı yiyorum. Paketli ürünleri de çıkardım hayatımdan. Yemek araları da dediğin gibi 4-5 saatten aşağı olmuyor. Su da günde 2 lt civarı içiyorum. Şu anlık sadece Spor eksik . Akşam en son 8de yiyorum. Nerede hata yaptımKaratay iki öğün der..
Ekmek makarna pilav patates Paketli ürün ve içecek yok der..
Meyveyi bile ölçülü ye der.
Leptin çalışsın der.
Yemek araları en az 4,5- 5 olsun der.
Spor yapın der.
Boll su için der..
Akşam geç saatlerde yemek yemee der..
Sen menüleriniWhiteblacklife daha güzel yorumlar.
Teşekkür ederim onların yerine et sebze falan yerim bundan sonraMerhaba menü çok karbonlu olmuş canım öğle karbon akşam karbon hem barbunya hem bulgur hem fasulye var çok fazla karbon almissin canim
bence de bi hareket çekmiş leslie ablaya
Spor listesinde yokumkiiay sen spor kaptanına desene ...senin leslie ye iki katı puan yazsın ..ekstra güç harcıyorsun sonuçta
Cok zor ama alsitm
Nasıl yapıyorsun öyle zordur yahuu..
Ekmek makarna pilav yemiyorum sadece bulgur pilavı yiyorum. Paketli ürünleri de çıkardım hayatımdan. Yemek araları da dediğin gibi 4-5 saatten aşağı olmuyor. Su da günde 2 lt civarı içiyorum. Şu anlık sadece Spor eksik . Akşam en son 8de yiyorum. Nerede hata yaptım
Teşekkür ederim onların yerine et sebze falan yerim bundan sonra
Cok zor ama alsitm2 milden sonra pert oluyorum tabiki o ayri
aksam yemeğini daha öne çekmek gerek canım en geç 19 ağza fermuar cekmelesin protein alın çok az menü Gore ama sana gerekli olan en çok protein yanında sebze yemekleri ağırlıklı olarak karbon haftada 2 defa yeterli bence ama sen canım bir haftalık karbonu bir güne doldurmussun mium da karatayci o sana daha güzel açıklama yapacaktır onun menusunu kendine ornek alabilirsin canimEkmek makarna pilav yemiyorum sadece bulgur pilavı yiyorum. Paketli ürünleri de çıkardım hayatımdan. Yemek araları da dediğin gibi 4-5 saatten aşağı olmuyor. Su da günde 2 lt civarı içiyorum. Şu anlık sadece Spor eksik . Akşam en son 8de yiyorum. Nerede hata yaptım
Teşekkür ederim onların yerine et sebze falan yerim bundan sonra
Bazen durmuyo kaliyo ama iste sporDaha çabuk gider kilolar o zaman
Tebrikler canım valla zor yine de yapıyor olman güzel.
Bende oturuyorum mell mell gideyim utandım şu an.
Ausss tirsiyorum şuan ya bu kadar olur gündüz bence olamaz ters tepki lutfennn3 haftaya 85 kilo bonus
Saat 6 mı olsun mesela o da çok erken değil mi yoksa iyi mi?Akşam 8 çok geç bir saat canım daha erkene çek..
Leslie yap evde dersmi çalışıyorsun ağırdır da derslerin senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?