- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Aaa öyle mi bakayım onun menülerine :)aksam yemeğini daha öne çekmek gerek canım en geç 19 ağza fermuar cekmelesin protein alın çok az menü Gore ama sana gerekli olan en çok protein yanında sebze yemekleri ağırlıklı olarak karbon haftada 2 defa yeterli bence ama sen canım bir haftalık karbonu bir güne doldurmussun mium da karatayci o sana daha güzel açıklama yapacaktır onun menusunu kendine ornek alabilirsin canim
Sagol canim, canım sıkıldi yemek yapmak istemedim bu kolayima geldi yoksa kabak yapacaktım.. yarina kaldi kabakAdam geçmiş olsun gözüm yemek aradı ama güzel menü
En güzel güne kalmış kabak yarın listede eseceksin yineeeerSagol canim, canım sıkıldi yemek yapmak istemedim bu kolayima geldi yoksa kabak yapacaktım.. yarina kaldi kabak)
Saat 6 mı olsun mesela o da çok erken değil mi yoksa iyi mi?
dersler ağır ama spor yapamama sebebim o değil şu sıralar sırtım ağrıyor bir haftadır o da masa başında saatlerce ders çalışmaktan oldu tabiağrım geçince evin yakınında spor salonu var oraya yazılmayı düşünüyorum yürüyüş eliptik yaparım
Aklıma gelmişken malipa da karatayci hemide sağlam karatayciAaa öyle mi bakayım onun menülerine :)
Tamam bundan sonraki menülerime et sebze koyayım. Bi de barbunya kuru fasulye bulgur pilavı falan çok içime sinerek yemiştim valla karbon diye düşünmemiştim onları baya gönlüm rahat yedim o yüzden o kadar fazla olmuş
Mimu duymasinda bu hafta spor olmayinca showda yok... diyet yemeklerimi yedim oturdum yedim oturdum hatta yattim...insallah cuma gunu bu hastaligi tamamen atmis olup spora basliyorumEn güzel güne kalmış kabak yarın listede eseceksin yineeeer
Estagfirullah ben kim kaptanlık kimsu uyur aus uyumaz
hadi beeeeee nasıl hissettin beeee ...tırsarımmmmmmmm ha ... yazsana özelden
ya hepiniz dört bir koldan menü yorumladınız yaaaa ... kime ne dediniz ne önemi var ....
hele helemalipina içinde bi kaptan ruhu varmış
hasretinden ne yapacağımızı şaşırıyoruz
canım buralardayım ..... editörlüğü bıraktım :) onun teşekkürü o yazı
Teşekkür ederim :) yürüyüş yapayım bakalım sırt ağrıma iyi gelirse ne mutlu.Leslie yada yürüyüş yapsan 1 saat dışarıda inanki sırt ağrılarına çok çok iyi gelir...
Waytimm yazmış sana daha ayrıntılı.
Evettt cekebildigin kadar erkene çek akşam yemeğini ve sonrasında hiç bir şey yeme sadece şekersiz yeşil çay su iç..
Tamamdır ona da bakayım :))Aklıma gelmişken malipa da karatayci hemide sağlam karatayci
Ayyy bonus senin yediklerine keşke benim olsa hepsi benim olsa keşke benim olsa yesen yesen doymak nedir bilmeden bi istahin açılsa hiccc kapanmadaVayt iyice imren lan yedigime ictigime baya gozun kalsinölürmüsün lan ne var sanki nolur icin gitsin
Canım düzen kurana kadar sabahtan menüleri belirle yaz buraya bizde menüleri uyarlayalim senin için tabi uygunsa sanaTeşekkür ederim :) yürüyüş yapayım bakalım sırt ağrıma iyi gelirse ne mutlu.
Tamamdır ona da bakayım :))
Gazozun içine atcak ilaç param yokmalipina malinin sozunu dinlemeyenin sonu gazoz napsin kizlar
Ya yerimmmmm maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?