Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım cok sıkkın ya esim aradı sabah aksama abisi gıl kendi komşularıyla bize gelecekmiş brnim de yarın annem gıl memlekete gidiyorlar bugun pazara gidilecek ev dandini temizlik yapılacak misafir İÇİN ayrı yemekle ugrasılacak ve evde iki cocuk var ben isten 3.5 da cıkıyor um tum bunları aksama kadar olan o surede yapacagım bende dedım baska zaman gelsinler bugun gelmesinler o demis efendım musaıtız demis bende tekrar arattırdım cumartesi gelın de dedım bana trip atıyor ya yapabilirmısız aslında bilmem ne

Nereye gidecegimiz belli benim kadrom eskisehirde. gidip gitmeyecegimiz yarin belli olacak.esimin de tayini cikarsa gitcez.

Ooo çok güzel yer, inşallah olur

kız ne güzel adam kilo vermene yardımcı oluyor
ben veriyorum yardım istemez

Benim istahim hic kesilmez uzgunken de mutluyken de yiyesim gelir
Benim midem bulanıyor hemen, midem streste kasiliyor
hepfit kuzum yoksa dün yiyemediklerinden eve sinirli gidip adamamı çattın
Yok kuzu sebepsiz dün trip artı, bu sabah ben patlayınca anladım kıskançlık krizi tutmuş benimkinin

Eşini abisinin değil ,eltinin seni araması gerekiyordu,çalışan kadınsın ,çalışmasan da müsait misin diye seni aramaları gerekiyordu .

Esin bilmiyormu annenlerin gideceğini. annesigil memlekete gidecekmiş ben yeni konustumda olmazsa yarın gelin dese olmazmi ki cnm

Son düzenleme:
Eşini abisinin değil ,eltinin seni araması gerekiyordu,çalışan kadınsın ,çalışmasan da müsait misin diye seni aramaları gerekiyordu .
Ya onlarda degil sıkıntı onlar sormuşlar müsait misiniz esim dese ya arayayım bi sorayım makbule ye hemen musaıtız hayır sadece kaynımlar olsa sıkıntı degil ama onlar da komşularıyla geliyor bir gun önceden haber verilmiş olsa ben zaten gerı cevirmem ama bugun pazara cıkıuoruz ev felaket dağıldı bu koşullarda almam imkansız brn kocama kızıyorum yoksa kaynım anlayışsız ya da saygısız biri degil ama esim bana sormadan musaıtız diyor sonra müsait degiliz dedirttim diye bana trip atıyor esıme kızıyorum

Önceleri ben de müsait olmasam da müsait değiliz diyemiyordum ,zamanla alıştım ,o an neden müsait olamadığı hakkında aklına birşey gelmemiştir .Tekrar arayınca suçlu hissetmiştir kendini .Sen eşine eltimi arayıp uygun bir dille söylerim ben dersin.

Esin bilmiyormu annenlerin gideceğini. annesigil memlekete gidecekmiş ben yeni konustumda olmazsa yarın gelin dese olmazmi ki cnm
He iste bende ona kızıyorum ya abim misafir mı diyor Bı de abin misafir değilde komşusu misafir sonra da birileri bizim arkamızdan laf soylese ne olur ya dedım ben dağınık eve ve hazırlıksız birileri laf söylemesin diye degil kendime saygımdan misafir almam sanıyor ki millet arkamızdan laf soyler falan diye dusunuyorum yooo misafir gelecekse iyi ağırlamak istiyorum bu kendimle ilgili

Aman aradı söyledi zaten de iste ben kendimi kotu hissettim cunku diyor ki bence halledebılırdık sen temizlik yapardın bende yemek yapardım sanki evde kimse yok Çocuklar ne olacak o arada elimize ayağımıza dolaşacak onu hesap etmiyor Bı de Bı kac saate sıkıstırdıgım yemekte ne yemek yapabilirim ki

Çok haklısın. Ben bile çalışmadığım halde evim çoğu zaman dağınık oluyor. Hem çalışıp hem ev idare etmek baya bi zor cnm

Esim de diyemiyor iste Özellikle kendi ailesinden birine onlar bize soyluyorlar ama zaten soylemelıler herkes kendi evinde bir aile sonuçta ben kimseye alınmam insanlara da güzelce söylersen kimse alınmaz ama adam bunu anlamıyor soyleyemoyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…