Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosgeldin hemsom
malesef salata yapip getirmedim bugun sut yogurt idare edicem
Hatta
Kuru kayisi 1 tane 3 tane kuru uzum 3 tane kuru siyah uzum 1 incir sutun icine attim yedim su an cok iyiyim
hoşbulduk canım sen kendini tanıttın mı bilmiyorum ben kaçırmış olabilirim kızım hasta pek gelemiyorum geçmişte okuyamadım kaç yaşındasın ? kilo ?

hoşbulduk canım sen kendini tanıttın mı bilmiyorum ben kaçırmış olabilirim kızım hasta pek gelemiyorum geçmişte okuyamadım kaç yaşındasın ? kilo ?
Canım miuya nesaj atmistim burda tanitmadim kendimi hemen anlatayim
28 yasindayim malatyaliyim biliyon dogma buyme sonra uni falan disrda evlilik disarda olunca memleketten uzak kaldik.
Izmirde yasiyorum.34 aylik bir kizim var 2 ay sonra 3 olacak insallah
Ozel bir kurumda kimya ogretmeniyim

Boyum 1.68 kilo
Sali gunu

Bugun

Bugün çalışma sen
Oy canım benim, bizimkilere diyeyim arkadaşım bana tatil verdi yarın tartı günüm ödem atmam lazım diye

Gerçi çalışma derler de benim içime sinmez
Kuzu ne oldu bir de biliyor musun, işte eski tayt pantolonlarımı giyiyorum, dün bir tanesini giydim ama azıcık oturup kalkarken belim açıldı,gece baktım S beden olanlardanmış(10 sene önce almıştım unutmuşum beden falan) bugün de m bedeni giydim bol geldi, hedefe doğru gidiyorum

Eşinle olanı okudum, kilo verince daha da güzelleşmişsindir o yüzden kıskanıyor bence

Anladim canim
Eger o saatler uyanik oluyosa ac kalir biraz annesi zor olur bide biberonu isteyebilir dikkat edin siringayla vermeyi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…