- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sağol mali,kuzum kasların çok zorlanıyo çok çalışıyo normal bence artı çıkman
hoşbulduk canım sen kendini tanıttın mı bilmiyorum ben kaçırmış olabilirim kızım hasta pek gelemiyorum geçmişte okuyamadım kaç yaşındasın ? kilo ?Hosgeldin hemsom
malesef salata yapip getirmedim bugun sut yogurt idare edicem
Hatta
Kuru kayisi 1 tane 3 tane kuru uzum 3 tane kuru siyah uzum 1 incir sutun icine attim yedim su an cok iyiyim
Ada öyle değil yageçmişi okumadım canım , aman kıskançlıksa gül geç hee de
Ben de anlamiyorumSu kıskançlık olayını hıc anlamıyorum zaten bu erkekler ne kadar garip ya
sende haklısın ama işte erkeklerin çoğu böyle canımm..Ada öyle değil ya4 sene olmuş yeter da kıskançlık güvensizlik demek benim için çekemem bu saatten sonra
Ben de anlamiyorum
Erkek milleti garip sekerim bos ver yarabbi 4 senede sen tanımadın mı karınıAda öyle değil ya4 sene olmuş yeter da kıskançlık güvensizlik demek benim için çekemem bu saatten sonra
Ben de anlamiyorum
he valla ağzını öpsün kasap lafı ağzımdan aldın heeeherkes gaza gelip spora abandı
Evet kuzum ya nazarlara geldik ama olsun o ödemler inecek kas olarak kalacak ne de olsavalla takıma nazar değdi gerçekten bu hafta herkeste ödem var anlamadım gitti ya herkes mi artı olur anacığım suyundan mı ne gerçek nazar değdirdiler bize
sende haklısın ama işte erkeklerin çoğu böyle canımm..
Ben de bulamadımSağol mali,
Bence de öyle başka açıklama bulamadım bir de grip gibiydim bir ilaç aldım gece, dün de gayet temizdim
Canım miuya nesaj atmistim burda tanitmadim kendimi hemen anlatayimhoşbulduk canım sen kendini tanıttın mı bilmiyorum ben kaçırmış olabilirim kızım hasta pek gelemiyorum geçmişte okuyamadım kaç yaşındasın ? kilo ?
ben doldurdum ilk şişeyi ya allahHadi bakem su için insin ödemler
Eki Görüntüle 2096684
Bu arada cok gecmis olsun benim kiz da hasta topatlanmaya calisiyoruz srninki kac yasindahoşbulduk canım sen kendini tanıttın mı bilmiyorum ben kaçırmış olabilirim kızım hasta pek gelemiyorum geçmişte okuyamadım kaç yaşındasın ? kilo ?
Oy canım benim, bizimkilere diyeyim arkadaşım bana tatil verdi yarın tartı günüm ödem atmam lazım diye
Bugün çalışma sen
Anladim canim2kerr emziriyorum saat 12buçuğa kadar.sağdığımda 60cc çıkıyo.tabi bütün gece o göğsümden emzirmeyip sağmak zorunda kalacağım için. Bebeğim tam 62günlük.3haftam kaldı okul için.Nasıl yapacağım bilmiyorum zor olur heralde ilk haftalar
Oyle ya mecburYavrum burda kilo verenlerin hiç biri tok yatmıyor zaten, hepimizin midesi sırtında oluyor, üstelik senin gibi emzirenlerde var. Aç kalmadan o kilolar gitmez
Tekrar hoşgeldin aramıza :)Bu arada cok gecmis olsun benim kiz da hasta topatlanmaya calisiyoruz srninki kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?