Canım miuya nesaj atmistim burda tanitmadim kendimi hemen anlatayim
28 yasindayim malatyaliyim biliyondogma buyme sonra uni falan disrda evlilik disarda olunca memleketten uzak kaldik.
Izmirde yasiyorum.34 aylik bir kizim var 2 ay sonra 3 olacak insallah
Ozel bir kurumda kimya ogretmeniyim
Boyum 1.68 kilo
Sali gunu
Eki Görüntüle 2096685
Bugun
Eki Görüntüle 2096687
ben doldurdum ilk şişeyi ya allah
Oy canım benim, bizimkilere diyeyim arkadaşım bana tatil verdi yarın tartı günüm ödem atmam lazım diye
Gerçi çalışma derler de benim içime sinmez
Kuzu ne oldu bir de biliyor musun, işte eski tayt pantolonlarımı giyiyorum, dün bir tanesini giydim ama azıcık oturup kalkarken belim açıldı,gece baktım S beden olanlardanmış(10 sene önce almıştım unutmuşum beden falan) bugün de m bedeni giydim bol geldi, hedefe doğru gidiyorum
Eşinle olanı okudum, kilo verince daha da güzelleşmişsindir o yüzden kıskanıyor bence
deli olmak parayla mıMillet müzik dinler ben leslie 3 mil dinliyom
dinlemek de zayıflatır belkim
Millet müzik dinler ben leslie 3 mil dinliyom
dinlemek de zayıflatır belkim
deli olmak parayla mı
bedavaaaa
kuzum ödem kesinlikleHerkese selam!!
Nasılsınız kızlar? Ben çok Yorgunum sabah yataktan çok zor kalktım, tartı bana +700 gram gösterdi dünden beri, deli mi ne? Ama sanırım ödem vs çünkü dün cıs cos kaçamak yapmadım yani 700 gramlık yemek yemedim, verdiğim menü haricinde tek lokma yemedim, o yüzden içim rahat ama tabi bugün de dikkatli olacağım
beeenn öpücük yok mu gözümün önünde aşk yaşamacalarrr
sen rahat olsana büşravalla takıma nazar değdi gerçekten bu hafta herkeste ödem var anlamadım gitti ya herkes mi artı olur anacığım suyundan mı ne gerçek nazar değdirdiler bize
oh afiyet olsun gayet iyimalesef salata yapip getirmedim bugun sut yogurt idare edicem
Hatta
Kuru kayisi 1 tane 3 tane kuru uzum 3 tane kuru siyah uzum 1 incir sutun icine attim yedim su an cok iyiyim
Hadi bakem su için insin ödemler
Eki Görüntüle 2096684
Benimd 7072 diye ölçmüştüm ben yaaa
iştahu açılan duble türk kahvesi içsin
iştah falan kalmıyor
Yumurtam kalmamis ne yicem ben
büyü bozulmaz bozulmasın hadi inşallah amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben de yemedim bugün kız bisey olmuyor ölmüyoz
Teskkur ederimmmm kuzmmm.kuzum ödem kesinlikle
kaslardaki ödem
hiç takılma sen ona
yerim seni ben kıyamaz miusu büşraya
sen rahat olsana büşra
oh afiyet olsun gayet iyi
içelim dedim ve içtim bile oh misssssssssssssssss
iç kız ben içiyom vallaDaktir ödem dedi korktum, içem mi kaptan ya valla bi bardakcik
boool peynirli salata :)Yumurtam kalmamis ne yicem ben
Ben de yemedim bugün kız bisey olmuyor ölmüyoz
Bol peynir ye kuzum dolapta et kıyma falan varsa çevir tavada.bol marul havuç domates zeytin miss akşama kadar acıkmazsınYumurtam kalmamis ne yicem ben
Bol peynir ye kuzum dolapta et kıyma falan varsa çevir tavada.bol marul havuç domates zeytin miss akşama kadar acıkmazsın
Benim kiz nisanda 5 yas olacak canim... senin kiz kac yaşındaBu arada cok gecmis olsun benim kiz da hasta topatlanmaya calisiyoruz srninki kac yasinda
hepsinden çekti canım
ohaaaa brezilya poposuuuuuu süpeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?