Burdayım canım tadım yok
inşallah canım çook sağolsen kuzuyla ilgilen ada biz buralardayız balım
iyileşiyor demek öksürük de gittiyse.. yakında açılır iştahı üzülme
hee erken erken yapim demi doğru.kız ben bölgeselleri hep akşama bıraktım bu hafta,ondan mı öyle oldu acep tartıBenimde
Valla buna da şükür diyelim
Sadece yarım saat yürüyüş yaptım, bi de aksama bırakma kuzum
ne oldu kuzum bak yarından itibaren takımda esip gürleyeceğiz mortileirmizi çıtır pıtır yiyeceğizzzzBurdayım canım tadım yok
sinirlenince çok yersinBen sinirlenince çok yemek yerim ama
Bana faydası da o sinirle yapacağım işleri hızlı hızlı yaparım ,elim daha çabuk olur
makbuşum üzülmeCanım cok sıkkın ya esim aradı sabah aksama abisi gıl kendi komşularıyla bize gelecekmiş brnim de yarın annem gıl memlekete gidiyorlar bugun pazara gidilecek ev dandini temizlik yapılacak misafir İÇİN ayrı yemekle ugrasılacak ve evde iki cocuk var ben isten 3.5 da cıkıyor um tum bunları aksama kadar olan o surede yapacagım bende dedım baska zaman gelsinler bugun gelmesinler o demis efendım musaıtız demis bende tekrar arattırdım cumartesi gelın de dedım bana trip atıyor ya yapabilirmısız aslında bilmem ne
Gel saklarim seni ben
Miu yenilgoye doyamayacak
kız anam toplasın güzel de şişrmese daha iyi olurdu sankimspor benide çok şişirir ama çook toplar en az 1 beden fark ediyor bende bende yarın başlıyorum spora , haftanın 5 günü spor yapmayı planlıyorum iki gün dinlenme perşembe ve pazar spor yapmıyacam diğer günler yapacam mutlaka...
öyle gülmesen keşkesinirlenince çok yersin
ama normalde de çok yersin
iştahın kesildiği bir an var mı deynepimmmmmmmm
makbuşum üzülme
sinirlenme
sakin kal
şakaya bak hele
Eki Görüntüle 2096642
belli bür süre şiriryor sonra normale dönüyor diyebilirim yada biz artık tartıda o kiloya göre kilo vermeye alışıyoruzkız anam toplasın güzel de şişrmese daha iyi olurdu sankim
hee erken erken yapim demi doğru.kız ben bölgeselleri hep akşama bıraktım bu hafta,ondan mı öyle oldu acep tartı
şimdi kahvatı yapıyomBırakma şimdi yap sporu sabaha kadar inersin. Bi de bugün bölgesel yapma bence
ne oldu kuzum bak yarından itibaren takımda esip gürleyeceğiz mortileirmizi çıtır pıtır yiyeceğizzzz
Anladın sen benişimdi kahvatı yapıyom
hayırdır ne oldu anlatmak istersen buralardayız canım paylaş belki de canın sıkılacak kadar bişey değildir....Kocama canım sıkkınmerak etme bu ruh haliyle bisey yemem ben, simdiye kadar 1 muz yedim sadece
aynen canim tesekkur ederimKuru yemiş iyi olur tabi abartmadan. Chialı yoğurt beni tok tutar hep uzun süreli belki sende tok olursun illaki bişey yemem gerek diye düşünme
öyle gülmesen keşke
ne yedin bakıyım?aynen canim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?