Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyiyim kuzum is cok yetisemiyorum malum karne haftasi

hayırdır ne oldu anlatmak istersen buralardayız canım paylaş belki de canın sıkılacak kadar bişey değildir....
erkekler düz mantık biz kafamıza takarken herşeyi onlar ooooo daha oradamısın derler...
Kız anlattım da sen bakamadin herhalde dünden beri tripliydi bugün zorlayınca ağzından baklayı çıkardı, kıskançlık kriziymiş. Şu an ben sinirliyim

gel beraber yapalım yedim bitti gerçi ama sana şöyle mükellef bi karatay kahvaltısı hazırlayabilirümm

Oyyy yemiş kadar oldum

Herkese selam!!

Nasılsınız kızlar? Ben çok Yorgunum sabah yataktan çok zor kalktım, tartı bana +700 gram gösterdi dünden beri, deli mi ne? Ama sanırım ödem vs çünkü dün cıs cos kaçamak yapmadım yani 700 gramlık yemek yemedim, verdiğim menü haricinde tek lokma yemedim, o yüzden içim rahat ama tabi bugün de dikkatli olacağım

valla takıma nazar değdi gerçekten bu hafta herkeste ödem var anlamadım gitti ya herkes mi artı olur anacığım suyundan mı ne gerçek nazar değdirdiler bize

kuzum kasların çok zorlanıyo çok çalışıyo normal bence artı çıkman

Kız anlattım da sen bakamadin herhalde dünden beri tripliydi bugün zorlayınca ağzından baklayı çıkardı, kıskançlık kriziymiş. Şu an ben sinirliyim

Oyyy yemiş kadar oldum
Su kıskançlık olayını hıc anlamıyorum zaten bu erkekler ne kadar garip ya

Su erkeklerin trip atmasi yok muu. Ayyyy cildiriyorum

Bugün çalışma sen

merhaba kızlar
gelemiyorum pek kızımla ilgilen evle ilgilen kendimi bile unuttum ...geçmiş hiç okuyamıyacam buradan sohbete devam ederim umarım herkes iyidir ....
Hosgeldin hemsom
kuzum salata yeme imkanın yok muydu?

yoğurt meyve

akşam da süt kuruyemiş olabilir canım
malesef salata yapip getirmedim bugun sut yogurt idare edicem
Hatta
Kuru kayisi 1 tane 3 tane kuru uzum 3 tane kuru siyah uzum 1 incir sutun icine attim yedim su an cok iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…