Üzgünken yiyemem ,iştahım kesilirsinirlenince çok yersin
ama normalde de çok yersin
iştahın kesildiği bir an var mı deynepimmmmmmmm
makbuşum üzülme
sinirlenme
sakin kal
şakaya bak hele
Eki Görüntüle 2096642
gel beraber yapalım yedim bitti gerçi ama sana şöyle mükellef bi karatay kahvaltısı hazırlayabilirümmAnladın sen beni
Iyiyim kuzum is cok yetisemiyorum malum karne haftasi
Tebrikler canım pekii kaç oldun onu da yazaydın yaa illa sorucugukk
Cicegimmmm iyimisin az mı geliyonn yoksam..
Adaş sana yazdım kii yatağın üstüne çıkıp da foto cekk boydan görelim diyee...
Okumadin mi beni mi iplemiyonn sen
Gazann mübarek olsun o zaman
Ayy konu yok tatlım.
Her meslekten var bizde avukatkimiz yok demişti Waytim ona istinaden yazdım.
Harbii unutulmustur bilgiler
Senin peşine hep takılıyor demii bi tanesi
O dereceee
Zorluyor mu Ausumm..
Eminim rahat geciyordur.
Üzgünken yiyemem ,iştahım kesilir
Sen bunu kullanıp beni üzme tamam mı
Kız anlattım da sen bakamadin herhalde dünden beri tripliydi bugün zorlayınca ağzından baklayı çıkardı, kıskançlık kriziymiş. Şu an ben sinirliyimhayırdır ne oldu anlatmak istersen buralardayız canım paylaş belki de canın sıkılacak kadar bişey değildir....
erkekler düz mantık biz kafamıza takarken herşeyi onlar ooooo daha oradamısın derler...
gel beraber yapalım yedim bitti gerçi ama sana şöyle mükellef bi karatay kahvaltısı hazırlayabilirümm
Su erkeklerin trip atmasi yok muu. Ayyyy cildiriyorumKız anlattım da sen bakamadin herhalde dünden beri tripliydi bugün zorlayınca ağzından baklayı çıkardı, kıskançlık kriziymiş. Şu an ben sinirliyim
Oyyy yemiş kadar oldum
İçireeemmhay ağzın yeşilçay içsin emi
valla takıma nazar değdi gerçekten bu hafta herkeste ödem var anlamadım gitti ya herkes mi artı olur anacığım suyundan mı ne gerçek nazar değdirdiler bizeHerkese selam!!
Nasılsınız kızlar? Ben çok Yorgunum sabah yataktan çok zor kalktım, tartı bana +700 gram gösterdi dünden beri, deli mi ne? Ama sanırım ödem vs çünkü dün cıs cos kaçamak yapmadım yani 700 gramlık yemek yemedim, verdiğim menü haricinde tek lokma yemedim, o yüzden içim rahat ama tabi bugün de dikkatli olacağım
Neyse cozduk haklısın dedı  ozur diledisinirlenince çok yersin
ama normalde de çok yersin
iştahın kesildiği bir an var mı deynepimmmmmmmm
makbuşum üzülme
sinirlenme
sakin kal
şakaya bak hele
Eki Görüntüle 2096642
kuzum kasların çok zorlanıyo çok çalışıyo normal bence artı çıkmanHerkese selam!!
Nasılsınız kızlar? Ben çok Yorgunum sabah yataktan çok zor kalktım, tartı bana +700 gram gösterdi dünden beri, deli mi ne? Ama sanırım ödem vs çünkü dün cıs cos kaçamak yapmadım yani 700 gramlık yemek yemedim, verdiğim menü haricinde tek lokma yemedim, o yüzden içim rahat ama tabi bugün de dikkatli olacağım
geçmişi okumadım canım , aman kıskançlıksa gül geç hee deKız anlattım da sen bakamadin herhalde dünden beri tripliydi bugün zorlayınca ağzından baklayı çıkardı, kıskançlık kriziymiş. Şu an ben sinirliyim
Oyyy yemiş kadar oldum
Su kıskançlık olayını hıc anlamıyorum zaten bu erkekler ne kadar garip yaKız anlattım da sen bakamadin herhalde dünden beri tripliydi bugün zorlayınca ağzından baklayı çıkardı, kıskançlık kriziymiş. Şu an ben sinirliyim
Oyyy yemiş kadar oldum
ibraam tatlıses ve seni yanyana getiremiyorum napim.her halinle güzelsin derken klavye yanlış yazdı zaar
Su erkeklerin trip atmasi yok muu. Ayyyy cildiriyorum
Herkese selam!!
Hosgeldin hemsommerhaba kızlar
gelemiyorum pek kızımla ilgilen evle ilgilen kendimi bile unuttum ...geçmiş hiç okuyamıyacam buradan sohbete devam ederim umarım herkes iyidir ....
malesef salata yapip getirmedim bugun sut yogurt idare edicemkuzum salata yeme imkanın yok muydu?
yoğurt meyve
akşam da süt kuruyemiş olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?