- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Durumumuz ayniEvet hamilelikte yedim içtim vala
Ohhh mis pişman miyim . Iiiiiiiihhiiihhii biraz. Su kilolar gitsin hemen . O zman hiç pişman olmicem
Kiskanma verdiğim tarifleri herkes denesin kilo vermede bire bir buAman bundan sakın tarif almayın zehirlenirsiniz
Teşekkür ederim :)afiyet olsun menün çok güzel. ama yoğurtlu mor lahana yarına sana gaz yapar şişkinlik yapar onu söyleyeyim
Yoooohandecim güzel kilo verdin sanırım
Yazsin yazsin@MiuLego şimdi tarih yazmaya çalışıyordur. koşu bandından inmiyordur.
Teşekkür ederim :)
Ah yine mi buldum şişiren şeylerine şişkinlik yapar hiç bilmiyorum ki valla ben
Yazsin yazsin
Bende bekliyorum yazdigi tarihi
Bu arada kilolarmi yarisacak yoksa yuzdelermi
Yarin miuyu yenicem gidecem 1 tane cikolata yiycem
çikolata yeme. bir muzu dilimle sonrada bol kakaoya bula heryerini. onu hüplet. kan şekerin de fırlamaz mis gibi de çikolata yersin. ya da hurmaları suda yumuşat ve kakaoyla rondoda karıştır. içine iri parçalar halin de ceviz koy ve toplar yap Hindistan cevizine bula. offf sana mis gibi çukuCok canim cekiyoooor
Yanindada kahve
Offf be
Ahahahakarnabahar, bakliyatlar, lahana, turp..... mesela bunlar en baş gaz yapıcılarbakma sen dediğime ben de yiyorum ama az yiyorum. yoksa atom bombası gibi dolaşıyorum
hayır yapmazAhahahapeki mesela kabak patlıcan gaz yapar mı :)
Ay çok mantıklııçikolata yeme. bir muzu dilimle sonrada bol kakaoya bula heryerini. onu hüplet. kan şekerin de fırlamaz mis gibi de çikolata yersin. ya da hurmaları suda yumuşat ve kakaoyla rondoda karıştır. içine iri parçalar halin de ceviz koy ve tolar yap Hindistan cevizine bula. offf sana mis gibi çuku
tavsiye ederim çok işe yarıyor ve pişman olmuyorsun yediğine. haftasonu muzlu olanı yaptım.Ay çok mantıklıı
Biberon değil de alıştırma bardağı ile verdirmeyi düşünüyorum. Aç kaldığını düşünürse benden habersiz mamayı bile dayayacak bi kv var. Anlamıyorum bu noktada bizden daha merhametli kesiliyorlar ya. Neyse canım sağolAnladim canim
Eger o saatler uyanik oluyosa ac kalir biraz annesi zor olur bide biberonu isteyebilir dikkat edinsiringayla vermeyi deneyin
Vereyimmm canimm sana 1 liradan olur
Baska huni isteyennn
Renk renk hunilerimmm vaaarrr
tamam yapayım Leslie
Aslında iştah kesilirdi ama ne bileyim bugün neden böyle oldum
Canim sütünün cok olduğu vakitlerde sag sag koy buzluğa simdiden ozamana kolaylık olurBiberon değil de alıştırma bardağı ile verdirmeyi düşünüyorum. Aç kaldığını düşünürse benden habersiz mamayı bile dayayacak bi kv var. Anlamıyorum bu noktada bizden daha merhametli kesiliyorlar ya. Neyse canım sağol
Evet canım cok şükür daha iyiyim sen nasılsın hala yiyimusun çerezler i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?