Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gayet güzel canım arada cız coz yokk demii
Yeşil çay içmeye çalış..

Kizlar iyi aksamlar ben 12.takimdan komsuyum gerci giremedim coktandir bizim kizla ilgileniyodum galatacocugu diye biliyosunuz arya kuzucugum hastanede sizleri okuyor ben kuzeniyim birlikteydik sarjim bitti diyet takimlarindan konusuyorduk telinden girdim ciktim dun yanimizda arkadasimiz vardi oda ozendi aryaya banada ac dedi ona uyelik acti sonra kendi girmek istedi ikinci uyelik diye uyari geldi o arkadasinkindede ayni yazdi oda giremedi hatta uye adi neworlanss

Galatacocugu ikinci uyelikmis kimmis yazilmis bana yaz anlat dedi malum saglik sorunlari var aksam hastaneye yatirildi cok uzgun ben bikseydim onun telinden actirmazdim arkadasa hesap ama olan oldu simdi yeni acsa oda kapanir zaten bunyesi zayif stresteb uzak durmasi sart benden acsam benim hesapta gider su an karsimda hepinizi opuyor sizi uzaktan takip edicek artik basarilar kizlar hepinizi cok sevdigini soylememi istedi zaten kotu niyetli bir insan asla olamaz melegim sadece menu paylasiyordu

Oncelikle Cook gecmis olsun Rabbim sifa versin... keske bunu baştan belirtseydi ...

Ben de yapacağım ya canım çekti
Yooo asla cız coz yok ne yiyorsam onu yazıyorum
Yeşil çay poşet olsa olur mu acaba

poşet çay zararlı canım. o kağıtlar sıcak suda dağılmasın diye kimyasal kullanıyorlar. demleme iç.
Sormaa Fulya kizzz nasıl hemde..
Yiyordum cevizi fındığı bademi haftalarca sabit kaldim..
Kestim kuruyemişi ohhh eksiler gelmeye başladı şükür...
İnsan Gibi yemek lazımmış

evet valla sevince elimiz çıkmıyor içinden

Canim sagol kalple ilgili durumlar ciddi artik hastaliklar yasa bakmiyor bizde dua etmekten baska bisry yapamiyoruz
Rabbim sifa versin.. ama biseyi merak ediyirum bu kadar agir hasta olan biri niye diyetle ugrasir ki onceligi saglik olur.. burada cunku kurallar var .. sahsen benim saglik sorunum olsa buraya gelio spordu vs beni yoracak seyler yapmam..

Mesala uzulmus strestende uzak durmali daha eglenceli yerlerde sohbet etse aklı dagilmaz mi? Sirf meraktan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…