Menüm
Kahvaltı
3 yumurtadan omlet yaptım pul biber nane karabiber az da tuz ekledim
10 zeytin
1 biber
Bir çay bardağı ceviz-fındık
Ayran
Arada Bir bardak çay içtim
Akşam Yemeği
Bir tabak haşlanmış brokoli
Yoğurtlu mor lahana
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Yarin karne sonrasi kizlarla geleneksel kahvaltimizi yapariz biz ve donemi kapatiriz oh beeAyyy çok şükür bitirdim bende o o işleri...
Hatta bugün gitmedim okula
Tatillllll gelsin artık.
Yarın karne verip dönelim..
Yokk yokkk yer miyim ceviz almıyorum bile eve
sen de benim gibi çerezci misinİyi olmana sevindim canım
Hunici gelmis hanimmm 1 adet bende alayim
Yapıyorum cannım elimden geldiği kadarCanim sütünün cok olduğu vakitlerde sag sag koy buzluğa simdiden ozamana kolaylık olur
Ben de yapacağım ya canım çektitavsiye ederim çok işe yarıyor ve pişman olmuyorsun yediğine. haftasonu muzlu olanı yaptım.
Yooo asla cız coz yokGayet güzel canım arada cız coz yokk demii
Yeşil çay içmeye çalış..
sen de benim gibi çerezci misin
Oncelikle Cook gecmis olsun Rabbim sifa versinKizlar iyi aksamlar ben 12.takimdan komsuyum gerci giremedim coktandir bizim kizla ilgileniyodum galatacocugu diye biliyosunuz arya kuzucugum hastanede sizleri okuyor ben kuzeniyim birlikteydik sarjim bitti diyet takimlarindan konusuyorduk telinden girdim ciktim dun yanimizda arkadasimiz vardi oda ozendi aryaya banada ac dedi ona uyelik acti sonra kendi girmek istedi ikinci uyelik diye uyari geldi o arkadasinkindede ayni yazdi oda giremedi hatta uye adi neworlanss
Galatacocugu ikinci uyelikmis kimmis yazilmis bana yaz anlat dedi malum saglik sorunlari var aksam hastaneye yatirildi cok uzgun ben bikseydim onun telinden actirmazdim arkadasa hesap ama olan oldu simdi yeni acsa oda kapanir zaten bunyesi zayif stresteb uzak durmasi sart benden acsam benim hesapta gider su an karsimda hepinizi opuyor sizi uzaktan takip edicek artik basarilar kizlar hepinizi cok sevdigini soylememi istedi zaten kotu niyetli bir insan asla olamaz melegim sadece menu paylasiyordu
Yarin karne sonrasi kizlarla geleneksel kahvaltimizi yapariz biz ve donemi kapatiriz oh bee
Oncelikle Cook gecmis olsun Rabbim sifa versin... keske bunu baştan belirtseydi ...
Ben de yapacağım ya canım çekti
Yooo asla cız coz yokne yiyorsam onu yazıyorum
Yeşil çay poşet olsa olur mu acaba
Sormaa Fulya kizzz nasıl hemde..
Yiyordum cevizi fındığı bademi haftalarca sabit kaldim..
Kestim kuruyemişi ohhh eksiler gelmeye başladı şükür...
İnsan Gibi yemek lazımmış
çok geçmiş olsun. geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.Canim sagol kalple ilgili durumlar ciddi artik hastaliklar yasa bakmiyor bizde dua etmekten baska bisry yapamiyoruz
Ben de yapacağım ya canım çekti
Yooo asla cız coz yokne yiyorsam onu yazıyorum
Yeşil çay poşet olsa olur mu acaba
Rabbim sifa versin.. ama biseyi merak ediyirum bu kadar agir hasta olan biri niye diyetle ugrasir ki onceligi saglik olur.. burada cunku kurallar var .. sahsen benim saglik sorunum olsa buraya gelio spordu vs beni yoracak seyler yapmam..Canim sagol kalple ilgili durumlar ciddi artik hastaliklar yasa bakmiyor bizde dua etmekten baska bisry yapamiyoruz
çok geçmiş olsun. geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?