Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım.menu çok güzel tam perşembelik menü olmuş ben çok beğendim suyu cogalt canım en az 2.5 dunki karbonun odemini altmak için bol bol su iç

Sabah yok

14.40 kahvalti
1.5 kk beyaz peynir
1 zeytin
4 marul
2 dilim tb ekmegi

Ara
2 gun kurusu

Aksam 19.00
Firinda sebzeli tavuk 1 porsiyon
Yarim kase sehriye corba
Salata
Yogurt

2 lt su

Spor henuz yok
Menü güzel canım patates yoktu tavukta demi çok beğendim suyu hala az iciyorsun canimmm

Canim millet rahat verse yapmazdi bence bendede gorumce kaynana dalga geciyo ama yedikce yiyorum yani bi ara taktim cildiriyodum hatta arada hala deli deli detokslar yaparim gaza gelip ama onun psikolojisi kaldirmadi eltisi cok laf sokuyo cok yakin oturuyolar kaynana hep kiyas yapiyo dusun canim ben kac kere az yeme dedim bir gun sadece suyla gecirdigini biliyorum malesef yasananlar onu bu hale getirdi bende yakinim hatta evliligimin en guzel gunleri orda onlarla gecti hergun laf sokmalar ama cokta umursamadim yedim yedim sistim arya cok alingan bide hassas takiyo kafaya canim cok uzun oldu ya kusura bskma

Perşembe menüm
Sabah 7.00 iki kuru kayısı bi incir

Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
Bi havuç

Arada maydonoz
Dukan birası

Yemekten önce iki ceviz iki incir
Akşam 19.15
3 yk ıspanak yemeği
Bi büyük tabak kabaktan cacık
Maydonoz
3 litre su
45 dk leslie

@MiuLego ada81 kelebekolacam

Rica ederim sizin takimda niye baslamak istemedi sizde kuzeniymissiniz daha iyi olmazmiydi..

Canım benim mamaya kesinlikle hayır gece emzir bebek doyduktan sonra kalan sütü sağ ve dolaba köy kesinlikle süt üstüne süt ekleme her kalkdiginda emmeye kalanai sağ gündüz iki saatte bir sağ ve sağlıdigin sütü dolaba köy
Süt dışarda oda sıcaklığında 3 saat
Dolabın alt kısmında 3 gün
Buzlukta 3 ay hiçbir vutamini kesilmeden kalıyor
Vermeden yarım saat önce çıkar ilisin hafif kaynar suyun içine 5 dk beklet öyle ver

poşet çay zararlı canım. o kağıtlar sıcak suda dağılmasın diye kimyasal kullanıyorlar. demleme iç
Evde poşet varmış onu içeyim dedim de hem ödem atar belki diye ama zararlıysa kalsın

Poşet de içiyorum ben zaman sıkıntım varsa.
Demleme daha doğal ve güzel tabi de.
Ben de demleme içeyim poşet çay hem kimyasal zararlı hem de karataya uygun değil

Canım.menu çok güzel tam perşembelik menü olmuş ben çok beğendim suyu cogalt canım en az 2.5 dunki karbonun odemini altmak için bol bol su iç
Teşekkür ederim :) bu aralar çok zor su içiyorum ya hava soğuk onun etkisi vardır. İçtiğim 1,5 litreyi bile zar zor içiyorum. İçine portakal elma çubuk tarçın filan koysam bi de öyle deneyeyim

Menü şahane balım ama ıspanaklı yoğurt tüketme ıspanağın içinde olan demir vitaminin emilini azaltıyor suyu hala az iciyorsun günde 3 litreyi tamamla menune hergun 1 tane mevsim meyvesi ekle vitamin açısından çok güzel gidiyorsun alisiyorsun çok seviniyorum senin adına bravooooooooooo

bişi mi dedi sana
Yok kuzum lavaboyu yapmaya girişti yapamadı sövdü saydı malzemeleri fırlattı, hava fırtınalı diye internet gidip geliyo, tv zaten bozuk tam şenlik oldu tabi bütün günümün içine etti konuşmuyoz şu an İnternete bela savurmakla meşgul

Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilet lütfen böyle bi durum olduğunu biz bilemeyecegimiz için bu şekilde yorum yapıldı kazen yazılıp gerekli açıklama yapilirsa düzeltilir inşallah

Rekabet yapiyoruz kuzu biz birinci olcaz siz olamicaksiniz yapiyoduk :)
Rabbim once sağlık versin.. takim cok bizde zaten listeye alinamayacagini takim kaptanimiz kendisine bildirmisti... gelseydide uzun sure listede olamaya bilirdi... iyilessin cok takim var onlardan birine girip yine sizinle yarisir insallah..
Onemli olan kilo vermek degil mi amac bu 7. Takim olmaz baska bi takim olur...keyifle kilo vermeler hayırlı aksamlar...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…