- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım.menu çok güzel tam perşembelik menü olmuş ben çok beğendim suyu cogalt canım en az 2.5 dunki karbonun odemini altmak için bol bol su içMenüm
Kahvaltı
3 yumurtadan omlet yaptım pul biber nane karabiber az da tuz ekledim
10 zeytin
1 biber
Bir çay bardağı ceviz-fındık
Ayran
Arada Bir bardak çay içtim
Akşam Yemeği
Bir tabak haşlanmış brokoli
Yoğurtlu mor lahana
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Niye sizinle 12. Takimda diyet yapmak istemedi ?Tabi canim sagolun okutuyorum bizim kaptandan paparayi yemim kizlar spor cezalariyla unludur hepiniz opuldunuz basarilar
bişi mi dedi sanaHiç kuzum kasap işte nolcak
Bende yapmıyor zamanla sana ne şişkinlik yapar anlarsın canimTeşekkür ederim :)
Ah yine mi buldum şişiren şeylerine şişkinlik yapar hiç bilmiyorum ki valla ben
Yüzdeler canimYazsin yazsin
Bende bekliyorum yazdigi tarihi
Bu arada kilolarmi yarisacak yoksa yuzdelermi
Menü güzel canım patates yoktu tavukta demi çok beğendim suyu hala az iciyorsun canimmmSabah yok
14.40 kahvalti
1.5 kk beyaz peynir
1 zeytin
4 marul
2 dilim tb ekmegi
Ara
2 gun kurusu
Aksam 19.00
Firinda sebzeli tavuk 1 porsiyon
Yarim kase sehriye corba
Salata
Yogurt
2 lt su
Spor henuz yok
Rabbim sifa versin.. ama biseyi merak ediyirum bu kadar agir hasta olan biri niye diyetle ugrasir ki onceligi saglik olur.. burada cunku kurallar var .. sahsen benim saglik sorunum olsa buraya gelio spordu vs beni yoracak seyler yapmam..
Mesala uzulmus strestende uzak durmali daha eglenceli yerlerde sohbet etse aklı dagilmaz mi? Sirf meraktan soruyorum
Rica ederim sizin takimda niye baslamak istemedi sizde kuzeniymissiniz daha iyi olmazmiydi..Canim millet rahat verse yapmazdi bence bendede gorumce kaynana dalga geciyo ama yedikce yiyorum yani bi ara taktim cildiriyodum hatta arada hala deli deli detokslar yaparim gaza gelip ama onun psikolojisi kaldirmadi eltisi cok laf sokuyo cok yakin oturuyolar kaynana hep kiyas yapiyo dusun canim ben kac kere az yeme dedim bir gun sadece suyla gecirdigini biliyorum malesef yasananlar onu bu hale getirdi bende yakinim hatta evliligimin en guzel gunleri orda onlarla gecti hergun laf sokmalar ama cokta umursamadim yedim yedim sistim arya cok alingan bide hassas takiyo kafaya canim cok uzun oldu ya kusura bskma
Canım benim mamaya kesinlikle hayır gece emzir bebek doyduktan sonra kalan sütü sağ ve dolaba köy kesinlikle süt üstüne süt ekleme her kalkdiginda emmeye kalanai sağ gündüz iki saatte bir sağ ve sağlıdigin sütü dolaba köyBiberon değil de alıştırma bardağı ile verdirmeyi düşünüyorum. Aç kaldığını düşünürse benden habersiz mamayı bile dayayacak bi kv var. Anlamıyorum bu noktada bizden daha merhametli kesiliyorlar ya. Neyse canım sağol
Evde poşet varmış onu içeyim dedim de hem ödem atar belki diye ama zararlıysa kalsınpoşet çay zararlı canım. o kağıtlar sıcak suda dağılmasın diye kimyasal kullanıyorlar. demleme iç
Ben de demleme içeyim poşet çay hem kimyasal zararlı hem de karataya uygun değilPoşet de içiyorum ben zaman sıkıntım varsa.
Demleme daha doğal ve güzel tabi de.
Teşekkür ederim :) bu aralar çok zor su içiyorum ya hava soğuk onun etkisi vardır. İçtiğim 1,5 litreyi bile zar zor içiyorum. İçine portakal elma çubuk tarçın filan koysam bi de öyle deneyeyimCanım.menu çok güzel tam perşembelik menü olmuş ben çok beğendim suyu cogalt canım en az 2.5 dunki karbonun odemini altmak için bol bol su iç
Menü şahane balım ama ıspanaklı yoğurt tüketme ıspanağın içinde olan demir vitaminin emilini azaltıyor suyu hala az iciyorsun günde 3 litreyi tamamla menune hergun 1 tane mevsim meyvesi ekle vitamin açısından çok güzel gidiyorsun alisiyorsun çok seviniyorum senin adına bravoooooooooooBugünkü menüm
Sabah saat 11de tereyağında 2 yumurta,2dilm beyaz peynir,7adet zeytin,yoğurt 2dilim tb ekmek,roka dere otu maydanoz havuç
Ara 15.30 2 hurma ,2bardak çay
Akşam 19.30
Ispanak ve yoğurt
2ltre su
@MiuLegoWhiteblacklife
Niye sizinle 12. Takimda diyet yapmak istemedi ?
Yok kuzum lavaboyu yapmaya girişti yapamadı sövdü saydı malzemeleri fırlattı, hava fırtınalı diye internet gidip geliyo, tv zaten bozuk tam şenlik oldu tabi bütün günümün içine etti konuşmuyoz şu an İnternete bela savurmakla meşgulbişi mi dedi sana
Niye sizinle 12. Takimda diyet yapmak istemedi ?
Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilet lütfen böyle bi durum olduğunu biz bilemeyecegimiz için bu şekilde yorum yapıldı kazen yazılıp gerekli açıklama yapilirsa düzeltilir inşallahKizlar iyi aksamlar ben 12.takimdan komsuyum gerci giremedim coktandir bizim kizla ilgileniyodum galatacocugu diye biliyosunuz arya kuzucugum hastanede sizleri okuyor ben kuzeniyim birlikteydik sarjim bitti diyet takimlarindan konusuyorduk telinden girdim ciktim dun yanimizda arkadasimiz vardi oda ozendi aryaya banada ac dedi ona uyelik acti sonra kendi girmek istedi ikinci uyelik diye uyari geldi o arkadasinkindede ayni yazdi oda giremedi hatta uye adi neworlanss
Galatacocugu ikinci uyelikmis kimmis yazilmis bana yaz anlat dedi malum saglik sorunlari var aksam hastaneye yatirildi cok uzgun ben bikseydim onun telinden actirmazdim arkadasa hesap ama olan oldu simdi yeni acsa oda kapanir zaten bunyesi zayif stresteb uzak durmasi sart benden acsam benim hesapta gider su an karsimda hepinizi opuyor sizi uzaktan takip edicek artik basarilar kizlar hepinizi cok sevdigini soylememi istedi zaten kotu niyetli bir insan asla olamaz melegim sadece menu paylasiyordu
Rabbim once sağlık versin.. takim cok bizde zaten listeye alinamayacagini takim kaptanimiz kendisine bildirmisti... gelseydide uzun sure listede olamaya bilirdi... iyilessin cok takim var onlardan birine girip yine sizinle yarisir insallah..Rekabet yapiyoruz kuzu biz birinci olcaz siz olamicaksiniz yapiyoduk :)
Kim gelmiiisssss hos gelmis canim benim
Bende yogun canim okul ev her yer 1. Sinif ogrencisiBu arada iyiyim şükür kız 7 aylık oldu diyetime başladım burada takılıyorum ins. @MiuLego beni listeye alacak bir an önce fazlaliklardan kurtulmak istiyorum sen nasilsin
Patates vardi ama seçip asime verdim arada 2 3 kup kacti ama küçükMenü güzel canım patates yoktu tavukta demi çok beğendim suyu hala az iciyorsun canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?