Sağol canım. Haftada 500 gitse inan mutlu olurum daha az gidip sabit olmasındaCanım tebrikler valla. Analizler analizler.. çok sistematik gidiyosun.. şuan bence biraz da direnç dönemindesin. Bi kırsan pıtır pıtır incek bende kilolar :)
Ayy internet olmayınca insan boşluğa düşüyor , öyle hayatımızda yer etmiş iyiceİnşallah kuzum ya sinir oldum vallahi inşallah bir daha gitmez kablo sıkıntısı var
aynen bendeki gibi olmuşsun eflal.ben de pazartesi 93,6ydım.cumadan pazartesiye 2.2 kilo ödem.çarşamba 92ye indi.şimdi de geçen haftaki kilodayım.91,4.niye?3 parmak kornişon turşu ve üç dört sarma yüzünden.değdi mi yediğime,değmedi bütün emeğim çöpe gittiPazartesi : 67.2 yine
15 ocak menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, avuç içi lor, 5 zeytin, 1 kırmızı köz biber
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, 10 fındık
Akşam : Salata, 2 kaşık haşlanmış tavuk, 2 kaşık yoğurt
Su: 2 litre, 750 ml dukan gazozu
Spor : 40 dk leslie
-1000 = 66.2
16 ocak menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, 1 kırmızı köz biber, 2 kaşık lor salata
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, yer fıstığı 10 tane falan
Akşam : 2 tavuk kanat, bir kase yoğurt
Su: 2 litre, 750 ml dukan gazozu
Spor : 45 dk leslie
-600= 65.6
17 ocak menüsü
Kahvaltı : Kırmızı biberli peynirli omlet, 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek, 1 zeytin
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, fındık
Öğlen : Salata, 2 kanat
Akşam : Soslu brokoli, yoğurt
Su : 2 litre , 750 ml dukan gazozu
+300 = 65.9
18 ocak menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, avuç içi lor, 7 tuzsuz zeytin, maydonoz, soğan
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, 2 ceviz
Akşam : 2 haşlanmış baget, marul salatası, pul biberli yoğurt
Gün içinde : 1 demet maydanoz, 750 ml dukan gazozu
Su: 3 litre
-500 = 65.4
Eveeeet yine ben pazar günü bir günlük yemenin bedelini + 1.3 kilo ile görmüş oldum
Pazartesi 67.2 ile başladım ve bugün 65.4 üm, 4 günde 1.800 gitti yine
Yani ben hafta sonu bir gün yiyip hafta içi dört gün toparlarım dimi miutopukla eflal
Neyse velhasılı kelam, 500 gitti mi gitti
Aferin bana
Bana ne iyi gelir bulmak için gün gün tartıldım
Gider gider.. bende bu hafta 6lara düşcem inşallaaahhhhSağol canım. Haftada 500 gitse inan mutlu olurum daha az gidip sabit olmasında
Yıl sonu devirlerim olmasa rahat olacağım ama bütün işlerim kaldı kuzum o yüzden çok sıkıntılıydı 5 gün işe boşuna gelmiş gibiydimAyy internet olmayınca insan boşluğa düşüyor , öyle hayatımızda yer etmiş iyice
Artı mısın mali? Farklı liste mi denesen artık? Vücut karataya alıştığı için sanırım.gerçek kuzum malesef
İşte birikti tabi kötü olmuş. İyiyim canım çok şükürYıl sonu devirlerim olmasa rahat olacağım ama bütün işlerim kaldı kuzum o yüzden çok sıkıntılıydı 5 gün işe boşuna gelmiş gibiydimSen nasılsın
Hadi inşaallah iyi gidiyorsun sendeGider gider.. bende bu hafta 6lara düşcem inşallaaahhhh
O surat ekşitme nedir peki iyiysen söyle bakalım ben yokken neler oldu buralarda hayatınızda çok önemli gelişmeleri kaçırdım mı Begüşten haber almaya çalıştım ama oda yoğunduİşte birikti tabi kötü olmuş. İyiyim canım çok şükür
şu an ne artı ne eksiyim kuzum.Wcye rahat çıkmak için sabahları 3-4 kaysı incir yedim bu hafta belki de o etkiledi.Bi şaşırtmaca mı yapsam dediğin gibi.belki de alıştı bünye karataya.iki senedir yapıyorum çünkü.yani 2 senedir kilo vermesemde hep sabit tuttu beni karatayArtı mısın mali? Farklı liste mi denesen artık? Vücut karataya alıştığı için sanırım.
İşler koşturmaca telaş bi alışıyom haftasonu girince bi soğuyom sonra cumaya kadar geri alışıyom sonra haftasonu giriyo geri soğuyom....kısır döngü whitem..şu an öğrenmeye gidiyom ya para almadan oyüzden çözemedim kendimiAhummm nasılsın işler nasıl devam mı alisabildin mi
Ben yedim de oldu kuzum ya epey yedim yani hunharcaaynen bendeki gibi olmuşsun eflal.ben de pazartesi 93,6ydım.cumadan pazartesiye 2.2 kilo ödem.çarşamba 92ye indi.şimdi de geçen haftaki kilodayım.91,4.niye?3 parmak kornişon turşu ve üç dört sarma yüzünden.değdi mi yediğime,değmedi bütün emeğim çöpe gitti
Yok kuzum aynıyım ben bildiğin eflalO surat ekşitme nedir peki iyiysen söyle bakalım ben yokken neler oldu buralarda hayatınızda çok önemli gelişmeleri kaçırdım mı Begüşten haber almaya çalıştım ama oda yoğundu
Leslie yapmiyacakmisin yaptıktan sonra tartilacaktin zankiaynen bendeki gibi olmuşsun eflal.ben de pazartesi 93,6ydım.cumadan pazartesiye 2.2 kilo ödem.çarşamba 92ye indi.şimdi de geçen haftaki kilodayım.91,4.niye?3 parmak kornişon turşu ve üç dört sarma yüzünden.değdi mi yediğime,değmedi bütün emeğim çöpe gitti
Tebrikler canım@MiuLego kaptanım regli 2.gün şişliğim biraz indi eminim sonuç daha güzel olacaktı ama olsun keyifliyim Ballı çörekcik yazmış bende resim ekleyeyim dedimÖrdekin kafasında soru işareti olmasın begum75 @Portakal Sulu Ordek
Geçen hafta 52.7
Bu hafta 52.4
Fark -300
Yüzde %0,57
Eki Görüntüle 2097058
Kesinlikle yap karataya ara ver. Bak bana o liste bu liste. Öyle öyle şaşırtmak lazım. Mium da tamam derse farklı metot dene bence. İki sene çok uzun. Ekmek yemesem de ara öğünlü sistemi dene derimşu an ne artı ne eksiyim kuzum.Wcye rahat çıkmak için sabahları 3-4 kaysı incir yedim bu hafta belki de o etkiledi.Bi şaşırtmaca mı yapsam dediğin gibi.belki de alıştı bünye karataya.iki senedir yapıyorum çünkü.yani 2 senedir kilo vermesemde hep sabit tuttu beni karatay
İyi gibi ahu, kolay gelsinHayırlı cumalar kızlar evden çıkmadan şöyle bi bakayım dedim durumlar nasıl
Tebrikler canım bence iyi senin metanageçen hafta : 69,400
bu hafta : 69,100
giden : - 300
yüzde :0 ,43
canım kaptanım spor yok hiç yapamadım bu hafta başlıyacam inşallah haftaya daha iyi olacak ....bu hafta portakal yedim grip için bana meyve pek yaramıyor o yüzden pek oynamadı tartı... tabiii şuan wc de yok bekledim oysaki... artık kahvaltı yapmam lazım işlerim var yetiştirmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?