Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım tebrikler valla. Analizler analizler.. çok sistematik gidiyosun.. şuan bence biraz da direnç dönemindesin. Bi kırsan pıtır pıtır incek bende kilolar :)
Sağol canım. Haftada 500 gitse inan mutlu olurum daha az gidip sabit olmasında

aynen bendeki gibi olmuşsun eflal.ben de pazartesi 93,6ydım.cumadan pazartesiye 2.2 kilo ödem.çarşamba 92ye indi.şimdi de geçen haftaki kilodayım.91,4.niye?3 parmak kornişon turşu ve üç dört sarma yüzünden.değdi mi yediğime,değmedi bütün emeğim çöpe gitti

@MiuLego kaptanım regli 2.gün şişliğim biraz indi eminim sonuç daha güzel olacaktı ama olsun keyifliyim Ballı çörekcik yazmış bende resim ekleyeyim dedim Ördekin kafasında soru işareti olmasın begum75 @Portakal Sulu Ordek

Geçen hafta 52.7
Bu hafta 52.4
Fark -300
Yüzde %0,57

Son düzenleme:
Artı mısın mali? Farklı liste mi denesen artık? Vücut karataya alıştığı için sanırım.
şu an ne artı ne eksiyim kuzum.Wcye rahat çıkmak için sabahları 3-4 kaysı incir yedim bu hafta belki de o etkiledi.Bi şaşırtmaca mı yapsam dediğin gibi.belki de alıştı bünye karataya.iki senedir yapıyorum çünkü.yani 2 senedir kilo vermesemde hep sabit tuttu beni karatay

Ahummm nasılsın işler nasıl devam mı alisabildin mi
İşler koşturmaca telaş bi alışıyom haftasonu girince bi soğuyom sonra cumaya kadar geri alışıyom sonra haftasonu giriyo geri soğuyom....kısır döngü whitem..şu an öğrenmeye gidiyom ya para almadan oyüzden çözemedim kendimi inşallah sonunda emeklere değer

Ben yedim de oldu kuzum ya epey yedim yani hunharca hakettim. . Sana kötü olmuş yememissin ki bir şey

O surat ekşitme nedir peki iyiysen söyle bakalım ben yokken neler oldu buralarda hayatınızda çok önemli gelişmeleri kaçırdım mı Begüşten haber almaya çalıştım ama oda yoğundu
Yok kuzum aynıyım ben bildiğin eflal

geçen hafta : 69,400
bu hafta : 69,100
giden : - 300
yüzde :0 ,43

canım kaptanım spor yok hiç yapamadım bu hafta başlıyacam inşallah haftaya daha iyi olacak ....bu hafta portakal yedim grip için bana meyve pek yaramıyor o yüzden pek oynamadı tartı... tabiii şuan wc de yok bekledim oysaki... artık kahvaltı yapmam lazım işlerim var yetiştirmem lazım...

Leslie yapmiyacakmisin yaptıktan sonra tartilacaktin zanki

Tebrikler canım
Kesinlikle yap karataya ara ver. Bak bana o liste bu liste. Öyle öyle şaşırtmak lazım. Mium da tamam derse farklı metot dene bence. İki sene çok uzun. Ekmek yemesem de ara öğünlü sistemi dene derim
Hayırlı cumalar kızlar evden çıkmadan şöyle bi bakayım dedim durumlar nasıl
İyi gibi ahu, kolay gelsin
Tebrikler canım bence iyi senin metana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…