kötü oldu gerçekten.bu hafta sporu aralıklı yapcam bakalım.gene sebzeye devam.pro ağırlıklı yapamam büyük ihtimal,maaş suyunu çektiBen yedim de oldu kuzum ya epey yedim yani hunharcahakettim. . Sana kötü olmuş yememissin ki bir şey
ara öğünlü bana gelmiyo ,ara yapınca hemen acıkıyorum kuzum resmen saldırıyorum yemeğeTebrikler canım
Kesinlikle yap karataya ara ver. Bak bana o liste bu liste. Öyle öyle şaşırtmak lazım. Mium da tamam derse farklı metot dene bence. İki sene çok uzun. Ekmek yemesem de ara öğünlü sistemi dene derim
İyi gibi ahu, kolay gelsin
Tebrikler canım bence iyi senin metana
Zaten sebze dene daha iyi olur . Karatay pro ağırlıklı. Spor olarak leslie şişirmez aslında. Sen ve miu daha iyi bilirsinizkötü oldu gerçekten.bu hafta sporu aralıklı yapcam bakalım.gene sebzeye devam.pro ağırlıklı yapamam büyük ihtimal,maaş suyunu çekti
Ama işte şaşırtma başka nasıl olacak ki? Detoks da deneyebilirsinara öğünlü bana gelmiyo ,ara yapınca hemen acıkıyorum kuzum resmen saldırıyorum yemeğe
Kuzum ne oldu sen neden böyle kötüsün kıyamam sana yagünaydınnnnnnnn
bol bol vaktim varken gündüz buraya gelemiyorum
normalde dizi izlerdim pc den o fbile keyif vermiyor öyle keyifsizimki
akşamda elimde çaydagnlık ayagım kaydı
sag elim fena oldu baş parmak ve işaret parmagımın arası n yaptımsa geçmedi sabaha kadar acı çektim , su toplamış gibi şimdiide hala acıyor
reglim bugün söktü , iş belirsizzzz hala çıldırma noktasına geldik kimse birşey demiyor
boş boş gelip gidiyoruz , bana birşey denildi ama ne olup bitiyor bilmiyorum
tamdaa yerime yerleşmeyince güvenemiyorumm
ay çok bedbahım ya
akşamda artık tele bakmıyorum çok fazla
çocuklar beni zıvanadan çıkardı tamda karne günü
onada bi canım sıkldı, ay patlama noktasındayımd aha fazla yazıp sizide şişirmeyim
Senden daha da iyi rakamlar gelecektir eminim Masumum tebriklergeçen hafta 67.5
bu hafta 67,2
giden 300
@MiuLego özür dsileirm cnm ilk haftadan -300 iyi bir rakam degil
ama haftaya ben sırtlanıcam listeyi söz veriyorum
Ahahhaha benimde regli de iştahım olmuyorKilom 61.0
Ama diyetisyende 62.8 idi dikkatinizi Çekerim diyetisyene gittiğim gun sabah evde de 62.5 idi haftaya gelsın 59 lar bana kocayla kavga edeyim bundan sonra ıslah falan kalmıyor
Günaydınnnnn Hayırlı Cumalaaar güzeller
Bol bol eksiler gelsin tartılardan, en sağlıklı ve kalıcılardan ....
Biz biraz karne gününe çıkar .... gelince görüşürüz
Oyy güzel anne yine harika bir hafta olmuş senin için@MiuLego
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.8
Fark +300 gr cık
Bu hafta bu eridim ya baştaancak bu kadar toparladım
Tebrik ederim canımGünaydııııın 7. Takımın güzel hatunları
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum malum karne günü ve hazırlık yapmama lazım yarın sabah yola çıkıcam Allah izin verirse @MiuLego bebişim bugünde pek aktif olamam memlekete gidince daha sık görüşürüz orda daha fazla vaktim oluyor çünkü
Geçen hafta : 67.8
Bu hafta : 67.1
Fark : 700 gr
Yüzde : 1
Ne oldu canım hayırdır kilon için mi mutsuzsun bu kadar neden az gitti peki bir sorun mu var regli ödem falan mıEski kilom 85.7
Yeni kilon 85.5
Bugun cok keyifsizim oysa mutlu olmam gerekirdi 2 aydir bekliyordum elinde patladi
Oyy ballı çörekcik sonsuz panpa@Portakal Sulu Ordek nilişkomun selamı var, kilosu 52,4, halası geldiğinden dolayı şiş o yüzden bu hafta böyle oldu ama haftaya çiğ çiğ yiycem onu diyor kankam
Eki Görüntüle 2097031
@MiuLego kaptanım nilişkomun kilosu
Teşekkürler kaptanım haftaya daha iyi olurum inşallah
Tebrik ederim canım aslında güzel birine yenileceksen o ayrı amaBen bildirimimi yapayım bacılar.. sanırım bu hafta yenilcem
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.5
Fark 0.7
% 0.98
@MiuLego @YaKaMoZz-z
Yok kuzum aynıyım ben bildiğin eflal
Tebrikler canım
tartıdan sonra yaptım sabah 34 dk kuzum.yetsin şimdilik.öğleden sonrada yaparım 2 mil yeter bugünlük benceLeslie yapmiyacakmisin yaptıktan sonra tartilacaktin zanki
detokslara bakayım bi.olmadı akşamları sadece çiğ sebzeyle geçiririm.Ama işte şaşırtma başka nasıl olacak ki? Detoks da deneyebilirsin
Kilonu bildirmiş oldun mu tekrar yazacakmisuntartıdan sonra yaptım sabah 34 dk kuzum.yetsin şimdilik.öğleden sonrada yaparım 2 mil yeter bugünlük bence
Geçen hafta ki kilo : 65.9
Bu hafta ki kilo : 65.4
Fark: 500
%: 0.76
Benim metaya gayet iyi
Benim taktiktir bu hafta sonu cozut hafta içi aç gezPazartesi : 67.2 yine
15 ocak menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, avuç içi lor, 5 zeytin, 1 kırmızı köz biber
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, 10 fındık
Akşam : Salata, 2 kaşık haşlanmış tavuk, 2 kaşık yoğurt
Su: 2 litre, 750 ml dukan gazozu
Spor : 40 dk leslie
-1000 = 66.2
16 ocak menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, 1 kırmızı köz biber, 2 kaşık lor salata
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, yer fıstığı 10 tane falan
Akşam : 2 tavuk kanat, bir kase yoğurt
Su: 2 litre, 750 ml dukan gazozu
Spor : 45 dk leslie
-600= 65.6
17 ocak menüsü
Kahvaltı : Kırmızı biberli peynirli omlet, 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek, 1 zeytin
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, fındık
Öğlen : Salata, 2 kanat
Akşam : Soslu brokoli, yoğurt
Su : 2 litre , 750 ml dukan gazozu
+300 = 65.9
18 ocak menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, avuç içi lor, 7 tuzsuz zeytin, maydonoz, soğan
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, 2 ceviz
Akşam : 2 haşlanmış baget, marul salatası, pul biberli yoğurt
Gün içinde : 1 demet maydanoz, 750 ml dukan gazozu
Su: 3 litre
-500 = 65.4
Eveeeet yine ben pazar günü bir günlük yemenin bedelini + 1.3 kilo ile görmüş oldum
Pazartesi 67.2 ile başladım ve bugün 65.4 üm, 4 günde 1.800 gitti yine
Yani ben hafta sonu bir gün yiyip hafta içi dört gün toparlarım dimi miutopukla eflal
Neyse velhasılı kelam, 500 gitti mi gitti
Aferin bana
Bana ne iyi gelir bulmak için gün gün tartıldım
Geldim işte geldim buradayımenee nilişkom gelmiş, hoşgelmiş
geçen hafta : 69,400
bu hafta : 69,100
giden : - 300
yüzde :0 ,43
canım kaptanım spor yok hiç yapamadım bu hafta başlıyacam inşallah haftaya daha iyi olacak ....bu hafta portakal yedim grip için bana meyve pek yaramıyor o yüzden pek oynamadı tartı... tabiii şuan wc de yok bekledim oysaki... artık kahvaltı yapmam lazım işlerim var yetiştirmem lazım...
Olmayan kilona gore gayet iyi bi eksi@MiuLego kaptanım regli 2.gün şişliğim biraz indi eminim sonuç daha güzel olacaktı ama olsun keyifliyim Ballı çörekcik yazmış bende resim ekleyeyim dedimÖrdekin kafasında soru işareti olmasın @begum75 @Portakal Sulu Ordek
Geçen hafta 52.7
Bu hafta 52.4
Fark -300
Yüzde %0,57
Eki Görüntüle 2097058
Sen dinlen iyi ol haftaya toparlarsin.hasta halinle bile iyi eksigeçen hafta : 69,400
bu hafta : 69,100
giden : - 300
yüzde :0 ,43
canım kaptanım spor yok hiç yapamadım bu hafta başlıyacam inşallah haftaya daha iyi olacak ....bu hafta portakal yedim grip için bana meyve pek yaramıyor o yüzden pek oynamadı tartı... tabiii şuan wc de yok bekledim oysaki... artık kahvaltı yapmam lazım işlerim var yetiştirmem lazım...
Zaten sebze dene daha iyi olur . Karatay pro ağırlıklı. Spor olarak leslie şişirmez aslında. Sen ve miu daha iyi bilirsinizdayanabilirsen çok geç tartıl ama bir yudum su bir lokma bile alma. Ben öyle yapıyordum
yok daha bildirmedim.saat şimdi 10. 12de tartılırım bakalım iner inşallahKilonu bildirmiş oldun mu tekrar yazacakmisun
Mortim kesin çok vercek demiştim o yüzden
Tebrikler canımm :)
Of yaa ama o da 700 vermiiişşşş
Kuzu biliyosun dün ben nerdeyse bisey yemedim ona rağmen benimde çok inmedi şiş gibiyimgerçek kuzum malesef
balon gibi şiştik vallaBi 100 g daha vereydin
Kuzu biliyosun dün ben nerdeyse bisey yemedim ona rağmen benimde çok inmedi şiş gibiyimbelki seninki de sisliktir
maşallah kuzumGünaydınkilomu bildireyim
Gecen Hafta : 62,4
Bu Hafta : 61,2
Fark : 1,200 gr.
Yuzde : 1,92
@MiuLego
Mortim @Portakal Sulu Ordek
sağol kuzucummaşallah kuzum
Vuhuuuuuu yuzdeye bakkkk tebriklerrrrGünaydınkilomu bildireyim
Gecen Hafta : 62,4
Bu Hafta : 61,2
Fark : 1,200 gr.
Yuzde : 1,92
@MiuLego
Mortim @Portakal Sulu Ordek
tesekkür ederim canımVuhuuuuuu yuzdeye bakkkk tebriklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?