Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ara öğünlü bana gelmiyo ,ara yapınca hemen acıkıyorum kuzum resmen saldırıyorum yemeğe

kötü oldu gerçekten.bu hafta sporu aralıklı yapcam bakalım.gene sebzeye devam.pro ağırlıklı yapamam büyük ihtimal,maaş suyunu çekti
Zaten sebze dene daha iyi olur . Karatay pro ağırlıklı. Spor olarak leslie şişirmez aslında. Sen ve miu daha iyi bilirsiniz dayanabilirsen çok geç tartıl ama bir yudum su bir lokma bile alma. Ben öyle yapıyordum

Kuzum ne oldu sen neden böyle kötüsün kıyamam sana ya Geçmiş olsun buz koysaydın parmağına
geçen hafta 67.5
bu hafta 67,2
giden 300

@MiuLego özür dsileirm cnm ilk haftadan -300 iyi bir rakam degil
ama haftaya ben sırtlanıcam listeyi söz veriyorum
Senden daha da iyi rakamlar gelecektir eminim Masumum tebrikler
Kilom 61.0
Ama diyetisyende 62.8 idi dikkatinizi Çekerim diyetisyene gittiğim gun sabah evde de 62.5 idi haftaya gelsın 59 lar bana kocayla kavga edeyim bundan sonra ıslah falan kalmıyor
Ahahhaha benimde regli de iştahım olmuyor Ben sinirliyken çok yerim Tebrik ederim canım çok güzel kavga etmeden ver ama
Günaydınnnnn Hayırlı Cumalaaar güzeller

Bol bol eksiler gelsin tartılardan, en sağlıklı ve kalıcılardan ....

Biz biraz karne gününe çıkar .... gelince görüşürüz

@MiuLego

Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.8

Fark +300 gr cık

Bu hafta bu eridim ya başta ancak bu kadar toparladım
Oyy güzel anne yine harika bir hafta olmuş senin için Karneleri her daim başarılarla gelsin inşallah
Tebrik ederim canım
Eski kilom 85.7
Yeni kilon 85.5
Bugun cok keyifsizim oysa mutlu olmam gerekirdi 2 aydir bekliyordum elinde patladi
Ne oldu canım hayırdır kilon için mi mutsuzsun bu kadar neden az gitti peki bir sorun mu var regli ödem falan mı
Oyy ballı çörekcik sonsuz panpa teşekkür ederim sana yazmam işe yaradı net geldi özledim sizleri iyi oldu beee
Teşekkürler kaptanım haftaya daha iyi olurum inşallah
Ben bildirimimi yapayım bacılar.. sanırım bu hafta yenilcem

Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.5
Fark 0.7
% 0.98

@MiuLego @YaKaMoZz-z
Tebrik ederim canım aslında güzel birine yenileceksen o ayrı ama
Yok kuzum aynıyım ben bildiğin eflal

Tebrikler canım

Hep iyi ol canım

Sağol kuzum

Geçen hafta ki kilo : 65.9
Bu hafta ki kilo : 65.4
Fark: 500
%: 0.76

Benim metaya gayet iyi

Benim taktiktir bu hafta sonu cozut hafta içi aç gez işe yarıyor mu yarıyor ama sağlıklı değil tabi sürekli sağlıklı beslenmeliyiz Tebrikler ama harikasın orası ayrı
enee nilişkom gelmiş, hoşgelmiş
Geldim işte geldim buradayım

Tebrikler canım wc olsa spor olsa eminim daha da fazla gidecek gitmeyecek rakamlar değil kuzum

Olmayan kilona gore gayet iyi bi eksi
Sen dinlen iyi ol haftaya toparlarsin.hasta halinle bile iyi eksi

Zaten sebze dene daha iyi olur . Karatay pro ağırlıklı. Spor olarak leslie şişirmez aslında. Sen ve miu daha iyi bilirsiniz dayanabilirsen çok geç tartıl ama bir yudum su bir lokma bile alma. Ben öyle yapıyordum
Kilonu bildirmiş oldun mu tekrar yazacakmisun
yok daha bildirmedim.saat şimdi 10. 12de tartılırım bakalım iner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…