- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Valla biz de bekliyoruz sistim yeminle..esimin eline yapisti telefon habirw sayfa yenilemekten..19unda aciklayacagiz demissin bu kadar zor ne olabilir.insanlari böyle bekletmekle ne geciyo ellerine..valla sinirden gozum dönmüş durumda. Dun geceden beri ha aciklandi aciklanacak..bari saat ver de bosuna beklemeyelim..Haber var mı kuzuucuum seni bekliyorummatematik61
Teşekkürler eflalim
Evi süpüreceğim deyince bi tuhaf oldum ,seni ev süpürürken düşünemedimBonus kuzucum
@Arzuzuzuuu gelince bu sayfada bi kilo bildirim yapsın çok önemli bu başlangıç tarihi için biliyorsun . Kesin yapsın. Ben evi süpürücem göremezsem diye diyorum
@Arzuzuzuuu benim olacaksın göz koydum didim
Öffff nefret ediyorum zaten beee belim ağrıdı yeminleEvi süpüreceğim deyince bi tuhaf oldum ,seni ev süpürürken düşünemedim
Bizim Miu kaptanlık yapar,spor yapar,işte çalışır ,ama hiç evişi yapan mesajına rastlamamıştım
Öffff nefret ediyorum zaten beee belim ağrıdı yeminle
O kadar spor yapmayla ağrımayan belin ev süpürünce mi ağrıdı?Öffff nefret ediyorum zaten beee belim ağrıdı yeminle
O neymiş gız ben bilmiyomCem yilmazin rahman gitsinle biten bi espirisi vardi ha ondan
Hepsinden nefret ediyorumO kadar spor yapmayla ağrımayan belin ev süpürünce mi ağrıdı?
Daha bunun evi silmesi,çamaşır asması,bulaşık yıkayıp yemek yapması var
Öffff nefret ediyorum zaten beee belim ağrıdı yeminle
Teşekkür ederimmmKolay gelsin canım
Abla kilo bildirimi görmedim mi benKolay gelsin canım
benim olcaktı buralar nerden geldin
Rahvanı rahman yazan elimede teessuf ederim
Yaş 23 boy 173 kilo 91. İstanbuldan katılıyorum.derune yaş kaç boy kaç kilo kaç kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?