yaa nası uyumuşum azcık sırtım dinlensin diye uzanmıştım.gözümü açtım tatlıııı diye bi canavar bağırıyo içimden
ohaa hatun hem taş hem çıtır nım nım nımmYaş 23 boy 173 kilo 91. İstanbuldan katılıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
Senin yaş boy kilo kaç?
Yaş 23 boy 173 kilo 91. İstanbuldan katılıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
Senin yaş boy kilo kaç?
Allah korusun be manyak töbe töbeGenc ogretmen esinin tayin sonucunu beklerken kalp krizinden gitti diye haber okursanız bilin ki benim.sol gogsumun altindan agri vurmaya basladi valla.
Kim taş kim çıtır? Been? Ay hiç güleceem yoktuohaa hatun hem taş hem çıtır nım nım nımm
Bebe olduk iyi mi ahahahah ben yaşlı bir bebeyim ruhum 73Abla oldun be bınıs 23 yaş bebeler geliyi
Genc ogretmen esinin tayin sonucunu beklerken kalp krizinden gitti diye haber okursanız bilin ki benim.sol gogsumun altindan agri vurmaya basladi valla.
o canavara haftaya senden miunun beklentilerini anlat malimyaa nası uyumuşum azcık sırtım dinlensin diye uzanmıştım.gözümü açtım tatlıııı diye bi canavar bağırıyo içimden
hadi ordanburalar benim
kız tövbe de aaaaaaaaaaaaaaGenc ogretmen esinin tayin sonucunu beklerken kalp krizinden gitti diye haber okursanız bilin ki benim.sol gogsumun altindan agri vurmaya basladi valla.
gelmeseydin probis yicektimo canavara haftaya senden miunun beklentilerini anlat malim
Kim taş kim çıtır? Been? Ay hiç güleceem yoktu
Bebe olduk iyi mi ahahahah ben yaşlı bir bebeyim ruhum 73
hadi ordan
kız tövbe de aaaaaaaaaaaaaa
malesef öylesinKim taş kim çıtır? Been? Ay hiç güleceem yoktu
Bebe olduk iyi mi ahahahah ben yaşlı bir bebeyim ruhum 73
Bana gıcık olmuyon demi ben yerden bitmeyim deee
Boyun uzun 90 kiloyu gostermezsin bile.
3 tür kadına gıcık olurum.
1. Zayıf kadın
2. Uzun kadın
3. Hem zayif hem uzun kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?