- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ya öyle demesenee Allah korusun. Rahatla stres yapma her şeyin hayırlısıGenc ogretmen esinin tayin sonucunu beklerken kalp krizinden gitti diye haber okursanız bilin ki benim.sol gogsumun altindan agri vurmaya basladi valla.
Bana gıcık olmuyon demi ben yerden bitmeyim deee
Canım menü çok güzel suyu kesinlikle tamaliyorsun bişey soracagim sana hergun dikkatimi cekiyor çok geç yiyorsun kahvaltıyı neden metani uyku modunda o saate kadar birakiyorsun sabah kalkınca 2 kayısı 2 3 ceviz badem ye iki uç bardak su ic metan uyansın balimSabah
yok
15.40 kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
4 dal marul
2 minnak domates
2 dilim tb ekmegi
Aksam
Ispanak yemegi
Salata
1 lt suunuttum bugün ama yatmadan 2.5 a tamamlarim inşaAllah
Spor henuz yok
8 dk tempolu kvdeme yürüdüm sayilirsa
Aksam eve gecince bolgesel + leslie yaparm inşaAllah
Tisikkirlir binisSeni sevmişem aybalam
Hayirrrrrrrrrr paketse hele kesinlikle hayır ev yapımında bir tanecikKizlar aksam yemegi simdi yicez ispanak var bide nugget kizartti kv 1 tanr yiyimmi?
hayır kızartma aslaKizlar aksam yemegi simdi yicez ispanak var bide nugget kizartti kv 1 tanr yiyimmi?
Yemeeeeeeyemedim kaysı yedim bi tane kesmedi gerçi
ahahahahahahaha
zaptedildi zaptedildi buralar
Arada efkar basmış cuvara yakmışım
evet canım seni bekliyorum işte@MiuLego bi bizim liste mi kaldi?
Kuzum bebegim 3 4 gibi uyuyo gece bnde mecbur onla uyuyorm oglen 1 de uyaniyo onun karnini doyur evi topla altını degis vs derken 14.30 15 oluyi aslnda sabah karniji doyurmaya uyaniyo o ara agzima atarm gun kurusu vs inşaAllah dedigin gibiCanım menü çok güzel suyu kesinlikle tamaliyorsun bişey soracagim sana hergun dikkatimi cekiyor çok geç yiyorsun kahvaltıyı neden metani uyku modunda o saate kadar birakiyorsun sabah kalkınca 2 kayısı 2 3 ceviz badem ye iki uç bardak su ic metan uyansın balim
Allahım incire cevizleri sarıp sarıp yiyesim var
Haftaya super bir başlangıç canim menü çok güzelMenümü paylasiyim
Sabah
11.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım demet maydanoz
1 közlenmiş kırmızı biber
5 zeytin
1 dilim peynir
1tb ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Ara
16.00
1 elma yarim avuç içi kadar kuruyemiş ( badem fındık fıstık)
Akşam 19.00
4 ızgara köfte
1 tabak salata
Bir kase yoğurt çorbası
Gece 1kase limonlu biberli yoğurt
Su 2 litre şimdiye kadar 3 litreye tamamlicam
Spor
Tartı öncesi 3mil leslie
Öğlen sonuda yaptım 3mil leslie
@MiuLego
Ortim @Betulina
Mortilerim @hepfit and @ada81
Hain tuzaklı kelimeler sezinliyorumKiz ye nolucakfulya diyodu muzlari dilimleyip kakaoya bula diye probis niyetine yesene
işte bu harikasınTamam yemicem
kuzum saat 20:00 a kadar paylaşılıyor en son. sonra sonuçlar ertesi gün akşama kadar açıklanabilir..Sonuçlar ne zamn aciklanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?