İnşallah canım ya bi an önce 6ları görürümÇok güzel bi eksi canım hadi az kaldı bak 6 lara aynen devam bravooooooooooo sana
Görümceler 28e kadar iniyo bedenler sırayla34 kere ohaaaa o ne yaaa insan utanir beee
sadece sebze,koca bi tabura yetecek kadar salata malzemem var
Aynı dramı paylaşıyoruz kuzum bir de 2 görümce ekle buna, işte bennula dramın hası bende be.34-36 beden kaynana mı olur
Ahahahahah dünyanın en haklı isyanıBenim ablam 58 gelin 48 kilo ben bu insanlarla ne paylasıyım nasil bir dram
Bence de ay sen de karatay mı yapıyordun yoksa yanlış mı hatırlıyorum :))yoksa biz birbirimiz miyiz
hakkat ne kadan uyumlu olduk
kız gün mün yokbize yaptim
Sağol canım darısı diğer haftalara inşallahTebrikler canım hayırlı olsun mezuniyetin
Tebrikler canım çok iyi
Aynı dramı paylaşıyoruz kuzum bir de 2 görümce ekle buna, işte benn
O ne ya 34 beden olduğumda en son ilk okuldaydım galiba o nasıl kaynanaula dramın hası bende be.34-36 beden kaynana mı olur
İnsanın paikolojisi bozulurO ne ya 34 beden olduğumda en son ilk okuldaydım galiba o nasıl kaynana
vaay bonusumda ne fenteziler ne fentezilerZebzeli yimirta olmamı? Tost makinesinde izgara sebze?
Sebze tost?
Yaglayip firinla istersen yogurtla yersin.
Hep haslama olmuyo.
eveett karatay yapıyodum.ama bugün miuyla karar verdik ekmeğe başladım bi haftalığına ya metayı şaşırtcaz ya da miu bana tuzak kurduAhahahahah dünyanın en haklı isyanı
Bence de ay sen de karatay mı yapıyordun yoksa yanlış mı hatırlıyorum :))
vaay bonusumda ne fenteziler ne fenteziler
depfreeze attim hepsiniAferin sana miu döverse bana gel laflarız pansuman yaparim
bozuluyo bozuluyo.üç görümce bi de kaynana taş gibiler ben aralarında tek uzun ve tek şişmanım.haliyle psikolojik baskı oluyoİnsanın paikolojisi bozulur
açken sen sen değilsin yani ooo çook etkileyiciiAmaaan mali açken canın istiyoda
Suyud artircam insaAllahBu mesaj bana sandımmalipina sırt ağrılarımız bile aynı biz ruh ikizi miyiz acaba
İvett mükemmel uyum bence tam bir morti olduk
Ahahahah Bonus ya sen çok kafa bi hatunsun valla
Zayıf kadına ben de gıcık oluyorum. Üçüncüsü ise kombo bildiğin tam gıcık oluyorumama uzunlar gıcık olma yav sev onları belki iyi insanlardır
Su az olmuş onun dışında beğendim
bende 3 ohoo 2 de neymişAynı dramı paylaşıyoruz kuzum bir de 2 görümce ekle buna, işte benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?