- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kız bir de boylar 1.80 beden 34-36 bu hatunların ben ne edem nerelere gidembende 3 ohoo 2 de neymiş
ben öyle toto için neler vermezdimEki Görüntüle 2097350
Ahhaahhaaaaaa
Uleyynnn wallahi yanlış anlaşıldım
Bakınız başlangıcı bu 3 ay önce brezilya değil bildiğin Türk ule Türk
tüh kötü olmuş.yok ben allahtan uzunum.onlar 1,55 falan o civardalarKız bir de boylar 1.80 beden 34-36 bu hatunların ben ne edem nerelere gidem
O zaman allahımm hepimize brezilya poposu nasip eyle , fit eyle, çıkık toto eyle..ben öyle toto için neler vermezdim
Ya beterin beteri var kuzumtüh kötü olmuş.yok ben allahtan uzunum.onlar 1,55 falan o civardalar
Ahahahah ekmek şekerdir şeker en büyük zehirdir diyor sevgili karatay hocamızdan saygıyla atfediyorumeveett karatay yapıyodum.ama bugün miuyla karar verdik ekmeğe başladım bi haftalığına ya metayı şaşırtcaz ya da miu bana tuzak kurdu
Ne yaptın peki Brezilya yapmak içinEki Görüntüle 2097350
Ahhaahhaaaaaa
kuzum izne ayırsan iki hafta sonra dönemez mimatematik61 hadi kuzum artık
AmiiiiinnnnO zaman allahımm hepimize brezilya poposu nasip eyle , fit eyle, çıkık toto eyle..
Töbe töbe allahım yanlış anlama sakın iyi niyetle yazıyorum dalga geçmek değil amacım
LeslieAhahahah ekmek şekerdir şeker en büyük zehirdir diyor sevgili karatay hocamızdan saygıyla atfediyorum
Ne yaptın peki Brezilya yapmak için
Eki Görüntüle 2097350
Ahhaahhaaaaaa
Leslie nin gözünü seveyim ya ben de yapacam LeslieLeslie
Sıkılaştırıcı bence baya
Ben de öyle düşünüyorum da metam geriledi kuzum.çok uzun zamandır karatay tarzı besleniyorum.şaşırtmam lazım.bi haftalığına ekmek tüketcem kahvaltıda.sonra normale dönücemAhahahah ekmek şekerdir şeker en büyük zehirdir diyor sevgili karatay hocamızdan saygıyla atfediyorum
Ne yaptın peki Brezilya yapmak için
Hadi bakalım inşallah işe yarar :) ne kadar sürede kaç kilo verdin karataylaBen de öyle düşünüyorum da metam geriledi kuzum.çok uzun zamandır karatay tarzı besleniyorum.şaşırtmam lazım.bi haftalığına ekmek tüketcem kahvaltıda.sonra normale dönücem
Berna kim nicki neberna nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?