armut tipli bence flavır omuzlar dar kalça genişPoza bakneden popoya taktin sen kucultcem diye bence omuzlarin kucuk onlari buyut genislet
Harcaniyorum yaa
Omuzlar yapısal kuzu, eskiden profesyonel spor yapıyordum, omuzlar kas yapıyor çok fena, cep Herkül’ü gibi oluyorum, popoya odaklandım çünkü 6 kilo orada depoluPoza bakneden popoya taktin sen kucultcem diye bence omuzlarin kucuk onlari buyut genislet
Harcaniyorum yaa
Canim tasi sen listeyi.aciklanmasi 1 saati bulacak kontenjan modulune yeni dusmus.izne ayrilmiyorum.berna dan haber var mı?
Evet ben flavırınız minik armutunuz her daim hazırımarmut tipli bence flavır omuzlar dar kalça geniş
kuzum ben en yüksek 111 kiloydum.kendi çabalarımla 106ya düştüm.sonra karataya başladım.94e indim.sonra saldım tabi.ekmek yemiyodum ama tatlı yiyodum akşamları.geri 106ya çıktım,99 oldum 106 oldum tekrrar.üç aydır gene sıkı karataya başladım şimdi 90ım. bu dediğiklerim 2 sene içinde oldu işteHadi bakalım inşallah işe yarar :) ne kadar sürede kaç kilo verdin karatayla
ben de
malipina bayilirim feristaha
Son 3 ayda 16 kilo heyt maşallah çok iyikuzum ben en yüksek 111 kiloydum.kendi çabalarımla 106ya düştüm.sonra karataya başladım.94e indim.sonra saldım tabi.ekmek yemiyodum ama tatlı yiyodum akşamları.geri 106ya çıktım,99 oldum 106 oldum tekrrar.üç aydır gene sıkı karataya başladım şimdi 90ım. bu dediğiklerim 2 sene içinde oldu işte
yaşasın izne ayrılmıyorsun yaşasınnnnnnnnnnnCanim tasi sen listeyi.aciklanmasi 1 saati bulacak kontenjan modulune yeni dusmus.izne ayrilmiyorum.
Simdi saat 8 de aciklanir kesin de tayin cikmis olur..
sağol kuzumSon 3 ayda 16 kilo heyt maşallah çok iyi
bayılırım armutaEvet ben flavırınız minik armutunuz her daim hazırım
Umarim tayinim cikarsa hakkini verebilirim..yaşasın izne ayrılmıyorsun yaşasınnnnnnnnnnn
verirsin bernam ben sana güveniyorumUmarim tayinim cikarsa hakkini verebilirim..
Makbusum süper menü bu diyetisyen işi sana yaradı balım sen liste sevenlerdensin elinde bir liste olacak ona Gore yiyeceksin anladım ben sahanesin bide suyu yazsan balım iciyorsun demiİyi aksamlar
Menum
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 has yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir roka tere
Ogle 4 yk yeşil mercimek eklenmiş salata
Ara 1 bardak sutlı kahve 3 hurma
Aksam 12 tane kusbası et fırında kabak ve karnabahar salata 1 bardak ayran
3 mile leslıe
@MiuLegoWhiteblacklife
Sağol canım
en yaparsın kuzum.sen uçağa binip 1,100le gelmiş karısınUmarim tayinim cikarsa hakkini verebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?