Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saydinim çok ama çok karbonlu cissli cosslu olmuş kuşum geçen haftada vardı böyle birgün adapte sorunumu yaşıyorsun acaba ama ben sana inanıyorum sen toplarsin yarın Miss gibi bir menü ve sporla demi balimmmmmm

Hande yok ben sorayim 1.olduk mu
ahahahahahah bitmiyorlardı

olduk galiba bernaaaaaaaaaaaa

resm sonuçlar açıklansın daa
şu an öyle görünüyor sanki değişiklik olmazsa

yüzdemiz harika 1. olmasak da olurdu yeter ki böyle yüzde olsun

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1. olmak paha biçilemez

Makbusum süper menü bu diyetisyen işi sana yaradı balım sen liste sevenlerdensin elinde bir liste olacak ona Gore yiyeceksin anladım ben sahanesin bide suyu yazsan balım iciyorsun demi
Canım ben su cok iciyorum zaten hıc zorlanmadan o yuzden aklıma gelmiyor 3 lt olmustur kuzum

littlecoffeedoc sen nasıl besleniyosun spor yapıyo musun
Ben de karatay yapıyorum günde iki öğün spor sırtım ağrıdığı için yapamıyorum bu aralar ama birkaç gün içinde başlayacağım. Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Sen spor yapıyor musun?

sağol kuzum
ama bi süreden sonra alışıyo sanırım vücut, spora düzenli beslenmeye rağmen bi az gidiyo bi çok gidiyo.listede olduğum için düzenli bi kilo kaybı lazım.
Evet vücut alışıyor malesef ekmek işe Yaramazsa detoks falan da yapabilirsin. Bi de bu takımda malum 4 günlük diyet vardı onu yapan herkes kilo veriyordu onu da yapabilirsin
Ben de bi 15-16 kilo versem şöyle 75 leri görsem ne güzel olur ya senin menülerini inceliyecem

Miu' m güzel kaptanım herşey için çok teşekkür ederim
Yoldayım biliyorsun net fırsat verdikçe yazacağım:)

Canım sabah havuç ile kabağı zeytinyağı ile çevir az su koy başka azıcık yoğurtla ye kizartmadan bin kat daha güzel ve daha sağlıklı havucu çiğ tüketmeye özen gösterin glesim indeksi yükseliyor pişince portakal suyu sıkma demi paket değil paketse komple ofsayt sıkma ise bile meyveyi pososuyla yemek daha sağlıklı
Akşam patates li borek tamamen ciksss onun yerine sebze yemeği tavuk et daha güzel olur du balim

Sağol canım
Ben daha ineceğim inşaallah:)

Menu
Sabah 10.30
2 yunurta yagda
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 fındık / 15 kuru uzum

Aksam 17.45
1 adana
7 parca ciger
Booolsalata

2 lt su icildi. @MiuLego
20 dakika tempolu yürüyüş
3 mil lesli yapildi... nehirnil111 veya begum75
Ortilerin kraliçesi hepfit

Cadı mortiler @Konya 42 veeee Betulina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…