Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar herkese ancak gelebildim kuzular

geçen cuma 81.4
bugün 80.6
fark 800 gr

aslında 3 gün önce tartıda 79.9 göründü ama geri gitti tıkalıyım napim. bugün de tık yok. azcık azcık durum bu yani yalnız doğruyu söyleyeyim son iki gün biraz karbo oldu. belki o da az eklemiştir bilmiyom aeben @MiuLego

Canım güzel menü ama bi tık karbonlu geldi sanki akşam taş kebabı salata olsaymis efsane olurmuş yine de böyle güzel bravooooooooooo berna
Valla kuzum haklisin yemek gecikti hizli olsun diye sehriye yaptim.pattisler de güzel koktu.salata yapmak icin dolabı bi actim marul bitmis unutmusum esim de açlıktan ölmek uzereydi kaldi

Canım benim menü güzel ama mesela o mercimek çorbası fazla bence hem bulgur hem çorba ikiside karbon çorbasiz kebab bulgur salata mis gibi doyardin etle yoğurt tüketme balım.demir emilimi için kuzum.onun dışında güzel gidiyorsun

7 ler ucundan gorunup kaybolmuş inşallah gelir yeniden yine de eksi mi eksi tebrikler canım bravooooooooooo

Sabah haşlama yumurta 2 dilim sucuk
Domates
Zeytin peynir pekmez ev yapımı 1.5 dilim ekmek

Ara bir avuç mısır patlamış ıhlamur

Öğlen
Bir kase tarhana
Ispanak salatası 1 dilim ekmek

Akşam
3 kaşık corba
2yk haşlama et
Böl salata yoğurt

Şu 3
Spor daha yapmadım
smykmy mortim @MiuLego Whiteblacklife

Evet bulgur mercimek ikisi bir arada olmadı ben de yedikten sonra fark ettim yoğurt-et meselesi de doğrudur ben hematoloji komitesinde olup da henüz hiç çalışmamış derslere gitmemiş biri olaraktan bilmediğime utandım şu an yorum yaptığın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…