- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
La espirik yapiyom atın bacı atın sizi gordukce millet gaza geliyor misss gibiYaw haklısın kardeş çok foto attım, görmemişin bir totosu olmuş gitmiş milletin gözüne sokmuş gibi olmuş
Atmicam kuzu bundan sonra
Valla kuzum haklisin yemek gecikti hizli olsun diye sehriye yaptim.pattisler de güzel koktu.salata yapmak icin dolabı bi actim marul bitmis unutmusumCanım güzel menü ama bi tık karbonlu geldi sanki akşam taş kebabı salata olsaymis efsane olurmuş yine de böyle güzel bravooooooooooo berna
Canım benim menü güzel ama mesela o mercimek çorbası fazla bence hem bulgur hem çorba ikiside karbon çorbasiz kebab bulgur salata mis gibi doyardin etle yoğurt tüketme balım.demir emilimi için kuzum.onun dışında güzel gidiyorsunMenüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 kk beyaz peynir
Bir avuç kadar fındık-ceviz
1 havuç
1 portakal
Ayran
Akşam Yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
adana kebabı sadece et
5-6 yk bulgur pilavı
Ayran
Su: 1,5 lt
Spor yok
7 ler ucundan gorunup kaybolmuş inşallah gelir yeniden yine de eksi mi eksi tebrikler canım bravoooooooooooiyi akşamlar herkeseancak gelebildim kuzular
geçen cuma 81.4
bugün 80.6
fark 800 gr
aslında 3 gün önce tartıda 79.9 göründü ama geri gittitıkalıyım napim. bugün de tık yok. azcık azcık durum bu yani yalnız doğruyu söyleyeyim son iki gün biraz karbo oldu. belki o da az eklemiştir bilmiyom aeben @MiuLego
yaşasııın işte 7. Takıııummm tebrikler canlar harikasınız tabi senden önce ben seni yenicemdeolduk mortimmmmmm
haftaya da ben bireyselde derece yapcam bi de seni yencem haberin var demi
Kız sen de bireysele gelyaşasııın işte 7. Takıııummm tebrikler canlar harikasınız tabi senden önce ben seni yenicemde
yeneceğim canımm spor yapacağım canikoEğer miu yenemezsen seni ben dovecegim ona Gore sağlam gel emi menü şahane spor yap bak bekliyoreeee
Yettim gariTebrikler yine bizim kupa yine hepinizin maşallah i var çok çok çok güzelsin haydi halaya
tamam kuzum inşallahKız sen de bireysele gel
3 kişi de bizden olsa ya
Yaparız büşraaaa
Sağlam gel bu hafta olur mu
Evet bulgur mercimek ikisi bir arada olmadı ben de yedikten sonra fark ettimCanım benim menü güzel ama mesela o mercimek çorbası fazla bence hem bulgur hem çorba ikiside karbon çorbasiz kebab bulgur salata mis gibi doyardin etle yoğurt tüketme balım.demir emilimi için kuzum.onun dışında güzel gidiyorsun
O zaman sana iyi gaz olur.benim kv de de böyle çok iyisin dedikçe kafamı kesesim geliyorbozuluyo bozuluyo.üç görümce bi de kaynana taş gibiler ben aralarında tek uzun ve tek şişmanım.haliyle psikolojik baskı oluyo
Tebrikler yine bizim kupa yine hepinizin maşallah i var çok çok çok güzelsin haydi halaya
Yenmezsen elimden cekecegin var onla morti olan birinci oluyor bireysel de bak öyle bi etkisi var bu tadı sende tatmalisin demi amayeneceğim canımm spor yapacağım caniko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?