Canim esin de turizmci demi turkiyede antalya da oteller tecrubeli personele iyi para verebilirler bence oralara cv gonderseniz teklifleri degerlendirirsiniz... ayrica kardenuzdeki otellerde iyi para verebilir cunku buyuk kisim ege ve akdenizde calismak istiyor oysaki karadeniz turuzmide cok iyi...Çok pahalı kuzum. İki kişi çalışsak bile bi birikim yapamıyoz. Yani öyle dışarı çıkan gezen tozan insanlar değiliz hiç. Borçları ödedik mi kalan sadece mutfağa gidiyo
Sevindim iştahın yerine gelmiş canım ,çok güzel menü ve spor10:00
1 dilim ekmek
1 yağda yumurta
Tel peyniri bolca
2 zeytin
15:00
Americano
3 kuru erik
1.5 ceviz
18:00
4 köfte
Booollll yeşillik
Spor 4 saat yükle yürümetabanlarım ağrıyor =240 p @nehirnil111 (kuzu cuma günü 30 dak. Tempolu vardi=75 p)
@MiuLegoWhiteblacklife
Ortilerimada81 Floweroflife
Mortilerim @Konya 42 @Betulina
Konyak sana tahinli çörek ikram edeyim
Betulinam sana da şöyle bi tiramisu ismarliyim
Antalyadakiler buraya geliyolar kuzum hep işbaşvurusu oluyomuş türkiyeden. Antallya güzel olur aslında isterdim, en azından görümcem orda. Ah desek koşacak biri olur. Annem rahat rahat gelirdi ziyaretime. Kıbrısa hiç gelemedi panik atağından dolayı ne uçağa binebiliyo ne deniz yolculluğu yapabiliyoCanim esin de turizmci demi turkiyede antalya da oteller tecrubeli personele iyi para verebilirler bence oralara cv gonderseniz teklifleri degerlendirirsiniz... ayrica kardenuzdeki otellerde iyi para verebilir cunku buyuk kisim ege ve akdenizde calismak istiyor oysaki karadeniz turuzmide cok iyi...
Dikkat et kendine kuzumSanırım hasta oluyorum
Ortim cok guzel menu
Kuzum sen neredesin?Ya ben Türkiye'ye dönüş yapmak istiyorum ama herif hiç sıcak bakmıyo
Ne zaman bırakırsın şu editörligi ben alacam daBu bölüm dışında nereye takılacağız
Ne de olsa yakamdan düşmüyorsun
Ohhh konyakla betül düşünsün şimdi
Kuzu hiç oturmadan yuruduysem ben sayiyorum@MiuLego canim bisey soracam carsida dolaşmayı spor olarak sayiyormusunuz yani yavas tempolu yürüyüşü neye göre kabul ediyoruz ??
Dondurma yasak kilo verdin diye bize nispet mi yapiyorsunBen senden kibarım
Kıbrıstayım canımKuzum sen neredesin?
Ederrim kuzumDikkat et kendine kuzum
Daha iyiyim kuzum, bugün aciktigimi hissettimSevindim iştahın yerine gelmiş canım ,çok güzel menü ve spor
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 kaşık lor peyniri
2 çilek
2 dilim salam
1 kupa sütlü kahve
Öğlen(kv.deyim )
1/5 kaşık lor peyniri
2 dilim pastırma
2 kaşık tavuklu sebzeli sote
1 parça fırında et
1 kaşık kuşkonmazlı yumurta
2 sote mantar
1/5 kaşık ıspanak buharda pişmiş
1 kruvasan
3 çilek
1 ince dilim kaşar
Hepsi çok gibi görünüyor ama 1 tabağın yüzeyini ancak kapladılar
Akşam:
1 kupa sütlü kahve
Fırında hindi yapmıştım ondan yerim az
Salata
@MiuLegoWhiteblacklife hepfit Sarayca Kajupi
Canim , Çarşıda 45 dakika yuruduk hava cok guzeldu burada sanki bahar gelmis.. sonra avm gectik bi 45 dakikada orada dolastik ama bu haftalik saymadim neyse yanima kar kalsinOhhh konyakla betül düşünsün şimdi
Kuzu hiç oturmadan yuruduysem ben sayiyorumama gün içinde ordan oraya minik minik( ki minik yürüyüşlerim 30 dak ) yuruduklerimi saymiyorum ben iş gereği çok denetim yapıyorum onları saymiyorum
Rabbim gönlünüze göre versin canim..K
Antalyadakiler buraya geliyolar kuzum hep işbaşvurusu oluyomuş türkiyeden. Antallya güzel olur aslında isterdim, en azından görümcem orda. Ah desek koşacak biri olur. Annem rahat rahat gelirdi ziyaretime. Kıbrısa hiç gelemedi panik atağından dolayı ne uçağa binebiliyo ne deniz yolculluğu yapabiliyo
Evet bugün yarın off günüm, akşama Leslie yapmak istiyorum özledim, kruvasan olmasaydı iyiydi, kalan 6 gün hamur karbon ekmek yemeyeceğimDaha iyiyim kuzum, bugün aciktigimi hissettim
Kuruvasankız hamur canavarı seni bugün offf günündü demi!!! Akşam spor yap yoksa dilimden kurtulamazsin
Bi de normal yürüyüş 1 p, tempolu 2.5 tempolu yapmak daha iyiCanim , Çarşıda 45 dakika yuruduk hava cok guzeldu burada sanki bahar gelmis.. sonra avm gectik bi 45 dakikada orada dolastik ama bu haftalik saymadim neyse yanima kar kalsin)
Leslie yap bugün muhakkak, valla benim canımda karbon istiyor ama yemedimEvet bugün yarın off günüm, akşama Leslie yapmak istiyorum özledim, kruvasan olmasaydı iyiydi, kalan 6 gün hamur karbon ekmek yemeyeceğim
Iyi yapmissinNe çok konuşmuşsun uz beeeee okuyamadım geçmisi geldim hemen
Sen nasıl oldun? Moralin bozuktu
İyiyim şükür canım benimLeslie yap bugün muhakkak, valla benim canımda karbon istiyor ama yemedim
Iyi yapmissin
Sen nasıl oldun? Moralin bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?