Yediğim ekmekte gözün mü var28 yaş lunya diyeyim o zaman 5 dilim ekmek çok ya bilemedim metani tanımıyorum bu kadar ekmeği verse verse diyetisyen verir diye düşündüm
Offf ne güzel afiyet olsun canımEki Görüntüle 2097909 heheee budaha başlangıç bak kuzucuğum sana ne göndericem bak bunların hepsi bahçemden birdalı bile dışardan değil bnm mahsül:)
Ney büşrayla miu çıtır çitos çerez mi yemiş
Ya ahahahah
İyi geceler ben çıkar opuldunuz
Ney büşrayla miu çıtır çitos çerez mi yemiş
İyi geceler kuzum deliksiz uyku çek inşallahİyi geceler ben çıkar opuldunuz
Kahvaltıda yiyeydin mübarekYa ahahahahvicdan azabı çekiyorum
Bence hiç yemeyeydim de :)) olan oldu neyse spor neyin yapmak lazımKahvaltıda yiyeydin mübarek
Kahvaltıya meyve ekleyince erken acıkıyorum ben sende de oluyo muBence hiç yemeyeydim de :)) olan oldu neyse spor neyin yapmak lazım
aynen fitim onu bandırıp yiyeceğimööö
sağol kuzumOfff ne güzel afiyet olsun canım
Hepfitden destek gelmedi zaten iftiram havada kaldı
hiç tavsiye etmem yoğurtlayıp yiyecektim soğumadı bi türlü.yapraklarindan da kattim.
haşlanmış kerevizin tadı nasıl oluyor. hayal edemedimsanırım sadece yemek olarak ya da çiğ yoğurtlu salata olarak yiyebilirim
valla benimde sabah işim vardı ama bıraktım çamaşırı falan sporumu yaptım akşamda herifin yanında yaptım uyumadan önce saat 8 gbi oturdu o oğlana baktı bende sporumu yaptımYok kuzum bugün yapmadım. Tüm hafta molasız spor yaptım. Bugün off günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?