Maşallah maşallah ben de yarın tam randımanla devam edicemvalla benimde sabah işim vardı ama bıraktım çamaşırı falan sporumu yaptım akşamda herifin yanında yaptım uyumadan önce saat 8 gbi oturdu o oğlana baktı bende sporumu yaptım
iyi geceler herkes uyudu erkendenHerkese hayirli geceler.
sanada maşallah ip aldın mı bende iki gün önce aldım ip atlamayı seviorum hemde çok yarayışlı olduğuna inanıorum açıkçasıMaşallah maşallah ben de yarın tam randımanla devam edicem
Ay harikaaaa hem de kendi bahçendenEki Görüntüle 2097909 heheee budaha başlangıç bak kuzucuğum sana ne göndericem bak bunların hepsi bahçemden birdalı bile dışardan değil bnm mahsül:)tere roka maydanoz yeşil soğan sarımsak ıspanakta var marulda yeşil turp
Gelsene uyumadımMiuuu uyudun mu gelim ninni söyliyim
Hahahahhahaha daha bu fragman diyeydin@MiuLego mortim dün akşam annemgişe gttğimde babanem yengem amcamın kızı kardeşim ayyy nasıl zayıflamışsın bir deri bir kemik kalmışsın desiler başka zayıflama dediler yüzün çökmüşhemen yüzden veririm bende durun hele anacım dedim daha 10 kilo vereceğim inş
Şşşşşşşş
Sakin ol şampiyooooon
Ben demedim kız mali dedi
ben sadece roka yeşil soğan tere yiyorum turp yemedim canım eşim yiyo ona topladım arada yiyorum ama dediğinden sonra dikkat ederim bir iki dilim oda yarısı yani kendi bahçemiz cankö evetAy harikaaaa hem de kendi bahçenden
Turp şişirebilşr dikkat et salı çarş perş yeme emş kuzum
Uyku yok spor yapmadan
Çoook yorgunum ama sporsuz aslaaa
Bu hafta şov yapmalıyım
Gözümüz nerdeeeee
bi lesli patlat bari çok yorulacak bişe olmasınUyku yok spor yapmadan
Çoook yorgunum ama sporsuz aslaaa
Bu hafta şov yapmalıyım
Gözümüz nerdeeeee
Gözünnnnnn doysunnnnn miuuuuuuuu
Hee aynen turp çünkü sağlam ödem yaparBen demedim kız mali dedi
ben sadece roka yeşil soğan tere yiyorum turp yemedim canım eşim yiyo ona topladım arada yiyorum ama dediğinden sonra dikkat ederim bir iki dilim oda yarısı yani kendi bahçemiz cankö evet
Başarı bağımlılık yapıyor ausum kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?