Burda malizilet varken fazilet de kimmişFazilet e bakıyorum
Haftanin 5 gunu 45 dak bolgesel ( Jillian.dan bir araya topladiklarim ) 3-4 gunde Leslie 3 mile . Sende nasil gidiyo ?Spor gurum napıyon?
Bi salı bide cumartesi en favori dizilerim var kacirmamBurda malizilet varken fazilet de kimmiş
Diyetisyen menumusu abla bu@MiuLego
Günlük Menüm
Sabah;
Öğlen;
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dlm çörekotlu peynir
- 4 roka
- 2 ceviz
- 2 dlm tb ekmeği
Ara;
- 1 tabak menemen(kışlık konservelerde)
- 1 küçük kase yoğurt.
- 2 dlm tb ekmeği
Akşam;
- Sütlü kahve
- 10 badem.
Ara;
- Mercimek çorbası
- Kırmızı lahana salatası
- 1 dlm tb ekmeği.
- 1 Portakal
Uzun aradan sonra ilk defa menü yazdım, eskiden sıkıcıydı, şimdi yine sıkıcı
Valla henüz kas çalışmaya başlamadım şöyle 52 kiloya düşeyim listeden cikayim kaslarimin canına okuycamHaftanin 5 gunu 45 dak bolgesel ( Jillian.dan bir araya topladiklarim ) 3-4 gunde Leslie 3 mile . Sende nasil gidiyo ?
İçiniz fesat sizin
Kaç yaşındasın kız, ne ablasıDiyetisyen menumusu abla bu
5 dikim ekmek var akşam hem çorba hem ekmek var geç saatte meyve var 5 dilim ekmek çok mu çok geldi bana o yüzden soruyorum abla
28 yaş lunya diyeyim o zaman 5 dilim ekmek çok ya bilemedim metani tanımıyorum bu kadar ekmeği verse verse diyetisyen verir diye düşündümKaç yaşındasın kız, ne ablası
Kuzu bende bı dünya diyetisyen menüsü var
Ben çok yerim
hıhı k bakma kuzumBak burda demişsin ondan kafam karıştı
Küs olmasam ben de bi test ederdim eski bina bilion mu, sırf o yuzdenİçiniz fesat sizin
tabikide vaytımMenü de spor da çok güzel kuzum hadi yen miu bak yen haaa yeneceksin demi
Ben de daha duzenli ve ozenli olurum diye yazmaya karar verdim burayaValla henüz kas çalışmaya başlamadım şöyle 52 kiloya düşeyim listeden cikayim kaslarimin canına okuycamsadece leslie 3 mile ya da yürüyüş yapıyorum sismiyim diye
Bence de kuzu korumada da burda olmak lazimBen de daha duzenli ve ozenli olurum diye yazmaya karar verdim buraya
Güvenlik önemli kuzumKüs olmasam ben de bi test ederdim eski bina bilion mu, sırf o yuzden
heheee budaha başlangıç bak kuzucuğum sana ne göndericem bak bunların hepsi bahçemden birdalı bile dışardan değil bnm mahsül:)tere roka maydanoz yeşil soğan sarımsak ıspanakta var marulda yeşil turpMortim sporun dibine mi vurmuş benim tüm gün çalıştığım zamanda@Ytmz
Akşam geç olmuş Berna turşu kavurması için yarın odem çalışması yap emi kuzum onun dışında güzel menüMinnoş takimima menü vermeye geldim.Bu iki hafta beni de menulerimi de idare edin biraz karisiklik olabilir ozellikle saatlerde.
Sabah 11.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay
Ara 12.30
Az sütlü nescafe
Ara 15.30
Yarım ayva
Akşam 20.00(gec oldu.misafirlikteydim yine mükemmel pastali borekli sofra vardi )
1 kase tarhana corbasi
1 tane az bulgurlu kiymali lahana sarmasi
5 sarmanin da lahanalari (icini oglum yedi)
1 yk tursu kavurmasi
1 bardak sekersiz cay
Simdi yesil cay
Su 2lt
Spor maalesef.
Ama dun 60 dk yürüyüş =60 pan vardi @nehirnil111 @MiuLego
Whiteblacklife
Toplanmaya devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?