Bende de işler yoğun sporumu yapıp gelirim bende..evi toparlıyip gelirim özlersiniz beni şimdi siz geç kalmama merak etmeyinBiraz kitap okumaca... sonra spor...
Çamaşır falan derken ... akşama gelirim
Öperim
Şimdilik
Kahveden sonra spooorAy ben hala yataktayım, kahvemi de aldım
:)
Evet geç gelme özleriz heBende de işler yoğun sporumu yapıp gelirim bende..evi toparlıyip gelirim özlersiniz beni şimdi siz geç kalmama merak etmeyin
Afiyet mortim. Bilmem artık ben mesajı verdim gerisi sana kalmışAfiyet olsunn ben de kahvaltımı yeni yaptım sayılır
Demek spor ha? Mesaj alınmıştır
Kuzum tedbili mekanda ferahlık vardır derler, yeni yer , yeni insanlar yeni bir macera aileniz için :)Günaydın tatlış takımım
Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyorHepinizi çok seviyorum
Evet vızım takımın sırrını vereyim duymasınlar,Şimdi ben temiz beslenmeye takıldımyani napıyoruss baklavayı pideyi yıkayıp mı yiyoruss
Kız yanlış hatırlıyorsun balkondan somun ekmeği değil susamlı pideyi silkiyoruzEvet vızım takımın sırrını vereyim duymasınlar,
Baklavayı alıp üstünü toz beziyle alıp her gün 1 kilo yiyiyoruz
Sonracıma her sabah 1 somun ekmek arasına(tabiki önce balkonda silkiyoruz) güzelce bol suyla yıkadığımız peyniri koyup hüpletiyoruz
İşte tertemiz menüler
Dizin takım da denesin
Şaka bir yana hoşgeldiniz
İyiyim kuzu şükür grip yok şimdilik. Sadece kulunçlar sıkıntılı@malipina nasıl oldun hemso
Demekki wayt o yüzden bu kadar zayıflamış herşeyi domestosa batırıp yemişEvet vızım takımın sırrını vereyim duymasınlar,
Baklavayı alıp üstünü toz beziyle alıp her gün 1 kilo yiyiyoruz
Sonracıma her sabah 1 somun ekmek arasına(tabiki önce balkonda silkiyoruz) güzelce bol suyla yıkadığımız peyniri koyup hüpletiyoruz
İşte tertemiz menüler
Dizin takım da denesin
Şaka bir yana hoşgeldiniz
Ayy benim de dünkü spordan bacaklarım falan et bölünmüş tabi leslie yapiyordum o hafif oluyorİyiyim kuzu şükür grip yok şimdilik. Sadece kulunçlar sıkıntılı
Sağol kuzum o duvar var ya videodaki hepsini ben kırdımGÜnaydınnnn
Kız videoları izledim sağlam kırıyorsunuz heee
Valla fena yorucudur ayyyy
Kolay gelsin fılavırım
insallah canim insallah yetisirimValla güZEL mutluluk. Tebrikler. Benim başlangıç kilom dan düşüştesin ne güzel . Hadi gayret bana yetis 69 ol
olabilir takip edebilirizBen dé 5 10 dk da olsa bisiklet bindim.kalori yakmisimdir zaar ip zor geli yu uu. Napsam ben de mı atlasam söyle bişi var takip mi etsek Eki Görüntüle 2098082
tesrkkurlerTebrikler :)
Bir nazar boncuğu koy buzdolabının üstüneBence benim güzel şansımdan
Spor yarın sabah başlayacak, az dinleniyorum bu hafta sonuKahveden sonra spooor
Evet geç gelme özleriz he
hiç tavsiye etmem yoğurtlayıp yiyecektim soğumadı bi türlü.yapraklarindan da kattim.
Keşke rendeleyip yogurtlasaydim
inşallah canım. Rabbim yüreğine ferahlık versin.kuzucum canım sıkkındı pek birsey yemek istemedim. Gecer elbet...
Haaa onu unutmuşum ya, susamlar pis olandı dimiKız yanlış hatırlıyorsun balkondan somun ekmeği değil susamlı pideyi silkiyoruz